שבוע מצויין שחבל על הזמן!

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
שבוע מצויין שחבל על הזמן!

הציור השבועי לילד...
בכל מקרה, זה הולך ככה : קישקשתי את זה מתישהו, שמתי לב שהיא לא חיה (אי אפשר לחיות עם כל כך מעט מקום לקישקעס) והשתעשעתי. מכיוון ובקומיקס מותר לגיבורה להיות חסרת קישקעס (או מקום לשים אותם) החלטתי בכל זאת לא לזרוק, ועופר החליט ששווה לצבוע. אז הוא איתגר אותי : הוא לקח לי זמן ואמר לי לצבוע אותה איך שבא לי הכי מהר שאפשר. כך התחלתי... נ.ב. - הגודל הוא כי קטן יותר היא נראית רע. עמכם הסליחה.

giri

New member
כעבור 45 דקות...

במקרה הכינותי עוגה מוכנה... ככה זה נראה אחרי 45 דקות, שחומה וחביבה, תענוג לעיניים, לא? בכל אופן, בקטילות - תחסכו לעצמכם, אני יודעת שאין לה פרופורציות בגרוש, אל תתייחסו לפרופורציות, בבקשה, תודה, סליחה, חג שמח. רק לצביעה, בבקשה, תודה, סליחה, צום קל. יאללה ביי!

chatenoire

New member
מי מדבר על פרופורציות?

לגבי הצביעה - סך הכל אהבתי את השילוב של החום - בחירת גוון נאה ביותר - והלבן. יש פה ושם קווים תמוהים (מתחת לסנטר, מעל הגבות), שאולי נובעים מראייתי המדרדרת, ואולי מחוסר הקפדה בסריקה/עיבוד. למרות שהצביעה מינימליסטית למדי ומתאימה לתאורה הטוטאלית של צוק ושמיים (אני כל כך אוהבת מילים גדולות), הלבן קצת...לבן מדי וצורם לעין, במיוחד בגלל שיש כל כך הרבה ממנו. קצת לגבי הציור עצמו: אהבתי את השפתיים ואת הCURVE של החסך בקישקעס שלה. תמדי תהיתי איפה הן מחזיקות את האיברים הפנימיים שלהן.

giri

New member
חוסר הקפדה בעיבוד.

45 דקות... ותודה. נ.ב. - לדעתי הן שמות את הקישקעס איפה שאופטימוס פריים שם את הטריילר!!!

1apocalypse

New member
צום קל גם לך:)

עזוב אותך פרופורציות זה ממש יפה זה ממש מזכיר את STORM אם התבססת עליה כבסיס לדמות כל הכבוד:)

*GormE*

New member
הקישקע מצויינים זה הפופיק שגבוה מדי

גם הפנים משונים

Spide girL

New member
אל תתלוננו יותר מידיי...

לא הכל חייב להיות מושלם. וזה מאגניב מאד.

giri

New member
חן חן.

בקרוב מאד תקבלו בחורה בריאה שהחזה שלה יכול להתקיים במציאות, יש לה מקום לקישקעס והיא אפילו לא מסירה שערות! (ככה זה כשאת מלאכית). בכל מקרה, תודה על הפרגון

chatenoire

New member
אז הנה שאלה

עכשיו שהשקעתי מבט ארוך ברישום: איך לעזאזל הצלחת גם לצבוע וגם להעלים את המשבצות המרושעות ב-45 דקות?...

apathic

New member
אהבתי את הסגנון שלך../images/Emo70.gif

ולכל מי שעובד בפוטושופ (ואפילו למי שלא) זה די ברור שפשוט השארת רק את השחור, פעולה שלוקחת פחות מ-5 שניות במחשב מהיר מספיק. אבל בכל זאת, בשביל צביעה של 45 דקות די השקעת. הסלע די מיותר, כי לא ציירת אותו, רק צבעת... יש לך סגנון שמזכיר לי את מייקל טרנר* (FATHOM), לא בטוח למה. נראה לי שאת יותר מינימליסטית ממנו. תמשיכי לצייר! ברור שיש לך את זה! [* - יש סיכוי שזה טורנר ולא טרנר... זה לא ממש משנה לי...]

giri

New member
ברור...

image->adjust->replace color בחירת התכלת הדומיננטי והעברתו ללבן. select->color range על השחור, COPY ו - PASTE לשכבה חדשה. image->mode->grayscale ו - image->adjust->levels ואם לא הייתי עצלה, הייתי גם מורידה את קישקושי העפרון.... אבל הייתי!

Spide girL

New member
ברגע שאני אתקן את הסורק שלי...

או יותר נכון את המחשב שאליו הוא מתחבר, אני אסרוק לכם ציורים שלי. הם יותר סטייל סליירס כאלה אבל הרבה יותר גרועים אופקורס. אני משתדלת.... אני ווי...אני לא מציירת דמויות מוכרות כ"כ. ואין סיכוי שאני אגיע לרמה של סטן לי בשום ציור שלי...אני עוד עובדת על לצייר את ספיידי לגמרי מהראש וטוב...

apathic

New member
../images/Emo4.gifסטן לי...

לא מצייר... הוא גם לא עיצב את התחפושת של ספיידרמן (סטיב דיטקו עיצב)... הוא רק כתב את הסיפורים והמציא את הדמויות - וכמובן שבלעדיו עולם הקומיקס היה ממשיך לסגוד לדמויות כמו סופרמן; חסרות אישיות, בעיות ועניין בכלל... ספיידרמן היה הגיבור הראשון שהיה לו גם צד אנושי.

למעלה