שבוע מקסים לכולם!!עידכונים

TAL BAR ZOHAR

New member
שבוע מקסים לכולם!!עידכונים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שלום לכל חברי הפורום של הרכב הקלאב המוביל בישראל!! באמת שלקח לי את הסופ"ש להירגע מיום חמישי ב-TLV היה מדהים מכל הבחינות!! ווידאו קצרצר ממה שהלך שם לצפייה בקישור המצורף
. לו"ז מעודכן לשבוע הקורב ולאחריו !! 3.07.08 מועדון ה-VIEW אילת. יום חמישי הקרוב מסיבת קיץ בומבסטית על גג המועדון הכי נחשב בגודלו ובסאונד מהמושקעים שנשמעו לאחרונה!! ה-וויו האילתי שיארח למרכז הערב את הרכב הקלאב המוביל DUDI SHARON FEAT JOUEL LIVE MIX SHOW 08 לגילאי בנים:24+ בנות:21+ צפו לערב אדיר מכל הבחינות רווי חומרים חדשים ומנצנצים 9.07.08 מועדון ה-NIGHT (דום לשעבר) חוגג שנה !!!! ומארח את מיטב אומני הקלאב בישראל במגה דאנס בר התאלביבי שחוגג שנה!!! במרכז הערב הופעה של דיוות המועדונים ג'ואל !!! הופעה בלעדית וחד פעמית עם השיר -THIS IS YOUR- NIGHT בגירסא שונה והופעה מיוחדת שהוכנה במיוחד לכבוד ערב בומבסטי זה!! גילאים:27+

תודה טל. אבל יש בעיה עם הווידאו? או שבכוונה??

בכל אופן מזהה קטע קצר מרינטציה תודה היה ערב אחד החזקיםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמאאאא יום חמישי באילתתתתתתתתת!!!

יייייייייייייייייייייייייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

Omriza

New member
כזה מוזר שנופר שגרה בחור בסוף העולם רואה אותם

יותר ממני :(

גרוזיה

New member
לנייט אני באה לא יעזור לאף אחדדדדדדד../images/Emo34.gif

נישמע לי ערב מרסקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!

נראה מה הגישה שלכם תעזור

אולי לשיחרור של אנה ג'ולה במיקס לפני 4328 לפני הספירה טוב שלא ביקשו סקיצות ממש ילדים קטנים! במקום שתיהיה עם הפורום שלבקש מטל ויעקב כמה שיותר שיחרורים במיוחד אתה שאתה גר רחוק ולא יוצא לך לראות או יותר נכון לשמוע מהיצירות החדשות לא היית רוצה להתעדכן יותר ?! תחשוב ותעשה חשבון עם עצמך לאיזה צד להיצטרף ולהשפיע!<<<<<<<<<<תסתכל בכל הפורומים של האומנים הקשר הרבה יותר רציף ומשחררים הרבה יותר!

TAL BAR ZOHAR

New member
צפון חודש אוגוסט תמתינו זו הולכת להיות אחת הה

ההפקות לגילאי 21+

למעלה