שבוע מ-ה-מ-ם-!

lir2004

New member
שבוע מ-ה-מ-ם-!

לכל יקירי מפורום יוסי (המלך) אזולאי! המון זמן לא יצא לי להיכנס לפה... היו שבועות לחוצים לאחרונה... כל הלימודים והחזרות לטקסים למיניהם - יום השואה, יום הזיכרון, יום העצמאות... כל ההקלטות וזה... די התגעגעתי... יום השואה כבר עבר, שרנו את "יומן מסע" של אביב גפן, והיה לי סולו של בית שלם (הבית השני: "מגע הרוך גובר על המכה, רושם בתוך יומן מסע, כולנו עשויים אבק של אהבה, רושם בתוך יומן מסע...".)... יום הזיכרון הולך וקרב... אנחנו נשיר את "אנא בכח" של עובדיה חממי ואת "מה אברך" של רבקה זוהר... ועוד פרט קטן... אני אשיר לבד... סוליקו... שיר מקורי שלי, שמישהו הלחין לי... השיר נקרא "האהוב ממחלקה 3"... יצא דווקא שיר לא רע בכלל... אני מקווה שיהיה טוב... אנחנו מחר אמורים להקליט את השירים ליום העצמאות... "מחרוזת להקות צבאיות" ו"הו, מה יהיה?" של מתי כספי... שאני פותח את השיר... חוץ מזה - הכל כרגיל - לומד, כותב, שר... אין משהו מיוחד... אז מה איתכם, יקירי??? הכל טוב??? מה אתם הולכים לעשות השבוע??? בכל מקרה - שיהיה שבוע מ-ה-מ-ם לכולנו!!!

שבוע מהמם לכולם!!!

אכן יום השואה עבר.. קשה לי להאמין שרק לפני שנה וחצי הייתי שם ומאז ימי השואה שלי שונים מבעבר.. אני היום יוצאת לשתות כהרגלי חח רק שהפעם אני יעמוד במילה שלי ולא כמו שבוע שעבר ששתיתי 3 טקילות יותר מההקצבה שלי כי הזמינו אותי חח וישנתי רק שעתיים והגעתי עדיין בראש טוב לגן חח... יום הזכרון בפתח.. בשנים האחרונות יום הזכרון קיבל אצלי משמעות אחרת.. כי יש לי 2 חברות שנהרגו בפיגוע.. ולירן מאמי השיר שלך יצא מ-ד-ה-י-ם!!! ובהצלחה בהקלטות... ואריאל גם לך מחר!!
ואממ זהו... לא ניראה לי שיהיה משהו מיוחד השבוע.. (חוץ מזה שאהובי יוצא גם חמישי הזה!!) חח אין יותר מאושרת ממני

כוכבה 27

New member
שבוע מדהים לכולם

סורי שלא יצא לי לכתוב פה שישי שבת כי הייתי בנתניה אצל חברה טובה,היה כיף. גם מגיע לי מזל טוב אתמול הייתי שנה בפורום.

1mayush

New member
מזל טוב כוכבה!!

אצלי כבר עברה השנה בפורום.. אין לי מושג מתי בדיוק.. האמת..נראה לי זה שנה בערך.. כי גם אני הצטרפתי סמוך ליום הזיכרון, שראיתי את יוסי בהכנות ביישוב.
לילה טוב (=

1mayush

New member
שבוע מצוין !!

לירן כל הכבוד!! שיהיה לך המון המון בהצלחה!! תיהיה בטוח בעצמך ולא לפקפק!

לירן!!

שיהיה בהצלחה מחר!! תאמין בעצמך, כי יש במה!!
השיר -"אנא בכוח"-שיר ממש יפה!!

lir2004

New member
כן...

"אנא בכח" זה באמת שיר יפיפה... גם השיר שלי, מסתבר, לא רע... דווקא קיבלתי המון פירגונים... פגשתי מורות שלא פגשתי המון זמן... משום מה, בבית זה נשמע יותר קצבי... על הבמה, השיר והביצוע קיבלו תפנית אחרת לגמרי... אבל העיקר יצא בסדר, ולמרות הכל, לא הרסתי את השיר של עצמי...

למעלה