שבוע נהדר

מילקי110

New member
שבוע נהדר

היום אני לוקחת את תיאו לוטרינר , קבעתי לו תור : לבדיקה , תילוע וחיסון

אתמול הראיתי לאנשים בעבודה תמונה , אני כמו אמא שנולד לה תינוק והיא רק רוצה להשוויץ.

הגאון גם עכשיו יושב לידי על השולחן מחשב , אחרי שהוא עלה ממני לשולחן , נכון גאון ? וכבר כתבתי לכם את הפוסט הזה והוא עלה על המקלדת והכל נמחק

איזה כיף . קצת נחת .

מילקי110

New member
הוא התנהג למופת

התנהג למופת אצל הוטירנר , כל היום הייתי לחוצה מזה , לא מהוטירנר עצמו אלא מהלכניס אותו למנשא

בדרך הלוך הוא קצת יילל , גם כיסיתי את את המנשא קצת אבל זה לא עזר . ניסתי להציץ וכו' אבל זה לא הרגיע אותו .

נראה לי שכאשר נמצאים בתנועה זה מלחיץ אותם מאד , כי כאשר הגעתי לוטירינר שמתי את הכלוב על הברכיים שלי הוא הפסיק ליילל

אצל הוטרינר הוא התנהג למופתתתתת , לא בכה , לא ניסה לברוח , חיבקתי אותו כאשר יכלתי , הוטרינר גם אמר לי שיש לו אופי מדהים , גם השווצתי ושאלתי את הוטרינר " נכון הוא מושלם ? "

לא בכה כאשר נתנו לו את החיסון , בלע את התילוע , פשוט התנהג למופת ...כל רגע נתון אצל הוטרינר ליטפתי אותו .. אחרי זה בדרך חזרה במונית בהתחלה הוא קצת יילל אבל אחרי זה נרגע ובאתי הביתה הוצאתי אותו ישר

ונראה לי שדווקא התחברנו יותר מהחוויה הזאת . כי בעבר הוא לא היה נותן לי לגעת בו רק עם הוא בא ועכשיו הוא ישר בא אליי , ובא וישב על ידי . ממש עשינו "בונדינג " היום .. ועכשיו הוא ישן , חמוד קטן ןגם אני קצת נרגעתי .

כן יש לי נטייה להילחץ מדברים .. וכן הוא כבר ישן איתי במיטה אבל הוא לא בדיוק מתכרבל , וגם מתעורר כל יום בשלוש ומתחיל לשחק איתי .. איך חפרתי על החתול הזה .

* עכשיו בעוד ארבעה שבועות עוד פעם ...חיסון וזהו ...

איזה כיף שהוא נכנס לחיי , אור קטן באפילה , איך שאני נכנסת הביתה אני רק רואה את הפרצוף הקטן הזה מסתכל עליי מהספה ואני נמסה ממנו , אהההההההה. לא יכולה להפסיק לנשק אותו חמוד קטן ( חבל שלא כולם חמודים וחכמים

כמו תיאו , עם לאנשים היה את האופי שלו היה יותר טוב )

למעלה