שבוע ניפלא לכולם:עידכונים !!

TAL BAR ZOHAR

New member
שבוע ניפלא לכולם:עידכונים !!../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

9.1.09 ******** TLV ָָָָָָָָָָ DUDI SHARON & JOUEL LIVE NEW MIX SHOW 2009 צוות אייס מארח במועדון ה TLV את הרכב הקלאב המוביל בישראל להשקת בכורה לסינגל החדש "חדר ועוד חדר" , הפקת ענק לקהל השמינסטים בישראל. מומלץ ***** BE THERR DIZALERRRRRRRRR --------------------------------------------- חברים המון חדש בגיזרת דודי וג'ואל, אני חייב לציין שהסינגל "חדר ועוד חדר" מקבל ביקורות ניפלאות התעשייה מחבקת את הכיוון החדש והולך להיות לנו חורף לוהט !! אין ספק שמתבשל לנו כאן לאט ובטוח להיט מטורף ,מידע ועידכונים שוטפים ייזרמו במהלך השבוע :] ---------------------------------------------- הקליפ BOMBASTOS נימצא בעריכה אחרונה לפני מועד יציאה לשידור צפו להפתעות דודי שרון וג'ואל החליטו בדקה ה90 לעשות שינוי קטן (ענק) לטובת הרצועה שעל שמה הולך להקרא האלבום BOMBASTOS מועד שיחרור הקליפ וזמני עליה לשידור ייראו אי שם בתחילת פבואר צפו להפתעה ולבכורה בפורום הרשמי לפני כולם !! ,בנוסף להשקת הקליפ שהיה בערב המדהים באילת ובTLV תיערך מסיבת השקה נוספת במועדון האנג'לס (מקסיקו) יחגגו בהפקת ענק את השקת הקליפ BOMBASTOS של ההרכב הישראלי דודי שרון & ג'ואל שם הקליפ צולם,פרטים מלאים לגביי האירוע בהמשך.... ------------------------------------------------------ כמובן שהימים הממש לא נעימים האלה מונעים ממני לפרט את עוצמת השימחה שיש לי בלב אבל ישנם דברים שגדולים מאיתנו,אין ספק ימים קשים בחלק הדרומי של הארץ אני מאחל לכל תושבי הדרום שיהיו חזקים ובריאים,ולחיילי ישראל שילכו ביד חזקה ויחזרו בשלום ! אוהב ונקווה לשבוע רגוע יותר טל בר-זוהר :]

ציונעע

New member
אין ספק ! חדר ועוד חדר זה אחד.....

השירים המיוחדים ביותר שיצאו לג'ואל , אהבתי . מחכה לקליפ כבר :p

DORAMOR10

New member
צא קח אוויר ותנשום אותי עוד...

אחח אני מטורף על השיר הזה!!!!!11 אבל טל אמרה שהקליפ יוצא ב08.09.09 לא??

למה תמיד יש הרגשה שיש לדור בעיה בהבנת הנקרא

חחחח סתם אני צוחקת ...אבל באמת תקרא טל כתב שיש לדודי וג'ואל מספר תיקונים לפני שיחרור הקליפ אז כנראה שזה הכרחי וכדאי אז נמתין בסבלנות לבנתיים אי אפשר להגיד שלא "שקט ונעים" בחדרי חדרים חחח איזה שיר אליפותתתתתתתת מחכה לקנות את האלבום כשייצא<<<<<<<<<<<<<<<<<<

אור enjoy

New member
דור מה זו הגזענות הזו?!

למרות שזה לא עינייני זו הערה מה זה לא במקום וזה הופך ת'פורום פשוט למגעיל כל הקללות האלה שלכם של שניה.איכס

DORAMOR10

New member
this is me חמודה!

לא נאה לך אל תסתכלי ותגיבי זה לא פורום שלך! ואני גיזעני מה לעשות שונא ערבים! ועם לא שמת לב אנחנו במלחמה עם הזונות האלה אז את גם צריכה לשנות אותם ת'כלבים האלה שחיילים שלנו נהרגים בגללם!! וחוץ מי-זה אני שונא תמורל הזה! וגם הוא פתח ת'פה שלו עם לא ראית!

אור enjoy

New member
כנסו

אני יודעת שאנחנו במלחמה וזה קשה לכולנו אבל הערות גזעניות לא יעזרו להגיע לשלום דור שלא תבין אותי לא נכון אין לי שום דבר נגדך אבל זה באמת כואב לראות הערות גזעניות ברמות כאלה ולא איכפת לי מי פתח על מי זה בעיות ביניכם.. סבבה זה הדרך שלך להגיב תהנה וזה באמת לא עינייני ואולי תגידו שאני לוקחת ת'דברים קשה מידי אבל באמת כואב לי לראות שאתה אומר הערה מסוג כזה.. תמשיך להגיב ולעשות מה שבראש שלך זה זכותך להגיד מה שאתה רוצה ולבחור מה להגיד אבל זה משנה את האווירה שלי שאני נכנסת לפורום ואני בטוחה שאני לא היחידה. ואם אתה לא מסכים עם מה שאני כותבת אז פשוט תתעלם מזה. שיהיה לך יום טוב ושבוע מקסים!

DORAMOR10

New member
כנסי

אממ קראתי את מה שכתבת. אני חושב שאולי קצת הגזמתי בצורת דיבור שלי אלייך אז סליחה. אני גם מסכים עם חלק מהדברים שלך פה..אבל כל אחד בדרך חשיבה משלו ורצון משלו. שבוע ויום נפלא גם לך.

תירגעי אור כולה צוחקים ,לא כל דבר לקחת ברצינו

הכל באוירה כולם שמחים סתם צוחקים גם ככה אחרי שכל אחד הוריד את השיר לא נכנס לפה כי כולם חזירים חחחחחחחחחמחכים לשיחרור הבא ואז יהיה מעניין יותר פה חחחחחחחחחח קיצ ג'ואל ודודי אין עליכםםם מחכה לאלבום ולקיפ הכי הרבה בעולםםםםםםםםםםםםםם<<<<<<<<<<<<<<<<<

DORAMOR10

New member
1+צודקת!

כולם פה חזירים לוקחים שיר ואז פשוט נעלמים! ובשיא חוצפתם עוד עונים למשהו שלא עיניינם (הכוונה לכל הפורום) ולא הכל בשמחה ובצחוק ממש לא!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifשבוע טוב לכולםםםם

חדר ועוד חדררררר ... איך יהיה לי חסר כל השטויות האלה, בפורומים וזה, כשאני אתגיס

מיצי אתה לוקח איתך את החתולים לצה"ל../images/Emo6.gif

וכל הנושא של המלחמה כואב וחודר לכולנו וכולם מדברים על זה גם עם הפורום לא קשור לזה אבל במיוחד כאן בפורום של אומנים ומוזיקה לא יכול להיות גזענות מוזיקה זו השפה של כולם ככה שכדאי להימנע מהתבטואיות :/ שיהיה באמת שקט ונעים :)

למעלה