שבוע ניפלא לכולם:עידכונים !!../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif
9.1.09 ******** TLV ָָָָָָָָָָ DUDI SHARON & JOUEL LIVE NEW MIX SHOW 2009 צוות אייס מארח במועדון ה TLV את הרכב הקלאב המוביל בישראל להשקת בכורה לסינגל החדש "חדר ועוד חדר" , הפקת ענק לקהל השמינסטים בישראל. מומלץ ***** BE THERR DIZALERRRRRRRRR --------------------------------------------- חברים המון חדש בגיזרת דודי וג'ואל, אני חייב לציין שהסינגל "חדר ועוד חדר" מקבל ביקורות ניפלאות התעשייה מחבקת את הכיוון החדש והולך להיות לנו חורף לוהט !! אין ספק שמתבשל לנו כאן לאט ובטוח להיט מטורף ,מידע ועידכונים שוטפים ייזרמו במהלך השבוע :] ---------------------------------------------- הקליפ BOMBASTOS נימצא בעריכה אחרונה לפני מועד יציאה לשידור צפו להפתעות דודי שרון וג'ואל החליטו בדקה ה90 לעשות שינוי קטן (ענק) לטובת הרצועה שעל שמה הולך להקרא האלבום BOMBASTOS מועד שיחרור הקליפ וזמני עליה לשידור ייראו אי שם בתחילת פבואר צפו להפתעה ולבכורה בפורום הרשמי לפני כולם !! ,בנוסף להשקת הקליפ שהיה בערב המדהים באילת ובTLV תיערך מסיבת השקה נוספת במועדון האנג'לס (מקסיקו) יחגגו בהפקת ענק את השקת הקליפ BOMBASTOS של ההרכב הישראלי דודי שרון & ג'ואל שם הקליפ צולם,פרטים מלאים לגביי האירוע בהמשך.... ------------------------------------------------------ כמובן שהימים הממש לא נעימים האלה מונעים ממני לפרט את עוצמת השימחה שיש לי בלב אבל ישנם דברים שגדולים מאיתנו,אין ספק ימים קשים בחלק הדרומי של הארץ אני מאחל לכל תושבי הדרום שיהיו חזקים ובריאים,ולחיילי ישראל שילכו ביד חזקה ויחזרו בשלום ! אוהב ונקווה לשבוע רגוע יותר טל בר-זוהר :]