כבר חדשיים שאני מתכננת להכנס אליכם לחנות, אבל כל פעם לצערי כשאני עוברת בדרך מהקריות לחיפה, יש לי משהו דחוף לעשות. וכך זה נדחה. אני מתה מסקרנות על תכולת החנות.
היה עמוס היה צפוף הרגליים הורגות אותי... 3 לילות היו לי סיוטי לילה.. וברביעי טיסה גרועה... העניים שלי שרפו מעשן הסגריות... הם מעשנים שם חופשי על האנשים... כל ערב הייתי במסעדה אחרת... לימוניה נסעה איזה 400 קמ רוח אנד גיי לאכול איתי ארוחת ערב... היה חלום... היה מוצלח עיסקית.. והבקר התפנקתי עם בני הצעיר בבית... עשינו שטויות והיה מוצלח.. עכשיו אני מכינה שעורים על היידן.... חג פירותי לכולכם.... וגעגע.. יהיה בסדר..
עם הנסיך התורן.... תודה על הפרגון.. בבדאי שמסרתי.. והיא הבטיחה לבוא לפקוד גם פה... נהניתי מלפנות בקר עד אחה"צ עכשיו הם ישנים או מבלים תלוי מי הבטחות מקימים ובגילי ולנטיין זה סדנא ולא בילוי.... או בילוי בסדנא. מאחלת לך שתמצאי אהבה לכל השנה...
למוניה. מזמן לא שמענו ממנה והייתי שמחה למסור לה ד"ש חמה-חמה. פעם היתה לנו תכתובת מסרים וממנה למדתי איזו בחורה מקסימה היא. אם תדברי איתה מסרי לה דרישת שלום חמה. ותודה מראש.
ביתה הקטנה חולה והיא בבית חולים.. אני נושאת תפילה שהקטנה תתאושש מהר.. וגם אמא שלה... שהיא אהובה עלי מאוד מאוד.......... הדש יגיע.. ומסכימה איתך היא מקסימה
שבוע נפלא וולנטיין שמח לכולם. היה כייף לקבל את הנשיקות ששלחה לי למוניה תודה שהייץ הסארוגט...ית. ועוד יותר שמחה לשמוע שהיהי מוצלח עסקית... ומה יש בסדנא בוולנטיין? או לוולנטיין ספרי. שנקקבל קצת רעיונות מפרים מארץ הקודש. וברוזי מזל טוב לרגל המתחדשת. שתזכי לרוץ עליה / עליהן לזרועותיו של הבחור. נירה מה שלומך? בקיצור התגעגעתי...יופי שכולם כאן שוב . נתראה אח"כ.