שבוע נעים לכולכן

מאקי

New member
שבוע נעים לכולכן

חזרתי מהקור... קצת מוזר לי ההתנהלות בפורום שלנו הבוגר.. אז באתי לפה לדרוש בשלומכן... זה פסדר נכון???????? טו בשבט שמח לכולם

נירה ש

New member
שבוע טוב

כבר חדשיים שאני מתכננת להכנס אליכם לחנות, אבל כל פעם לצערי כשאני עוברת בדרך מהקריות לחיפה, יש לי משהו דחוף לעשות. וכך זה נדחה. אני מתה מסקרנות על תכולת החנות.

מאקי

New member
שלום סבתא....

נעשה פופלרי פה הענין.... אשמח לפגוש בך.. ובבקשה לא למות... חחחחחחחחחח חג שמח..

ברוזונת

New member
מאקיייייייי../images/Emo24.gif

איך היה?
היום סוף סוף התחלתי ללכת בלי הקביים
חג שמח יקירה..

מאקי

New member
יש... איזה יופי.. בולנטיין תרקדי??

היה עמוס היה צפוף הרגליים הורגות אותי... 3 לילות היו לי סיוטי לילה.. וברביעי טיסה גרועה... העניים שלי שרפו מעשן הסגריות... הם מעשנים שם חופשי על האנשים... כל ערב הייתי במסעדה אחרת... לימוניה נסעה איזה 400 קמ רוח אנד גיי לאכול איתי ארוחת ערב... היה חלום... היה מוצלח עיסקית.. והבקר התפנקתי עם בני הצעיר בבית... עשינו שטויות והיה מוצלח.. עכשיו אני מכינה שעורים על היידן.... חג פירותי לכולכם.... וגעגע.. יהיה בסדר..

ברוזונת

New member
עם מי בדיוק אני ארקוד?

שמחה שנהנית והצלחת עסקית וטיילת, מה שלום למוניה? מסרת לה את הד"ש? לכי ותהני לך עם המשפחה.. שבוע הבא אני באה!! תזכרי הבטחת לקחת אותי לאנשהו'
חג אהבה שמח

מאקי

New member
חחחחחחחח

עם הנסיך התורן.... תודה על הפרגון.. בבדאי שמסרתי.. והיא הבטיחה לבוא לפקוד גם פה... נהניתי מלפנות בקר עד אחה"צ עכשיו הם ישנים או מבלים תלוי מי הבטחות מקימים ובגילי ולנטיין זה סדנא ולא בילוי.... או בילוי בסדנא. מאחלת לך שתמצאי אהבה לכל השנה...

ברוזונת

New member
נראה לי אני אחפש את פרד..חחחח

גם אני מקווה למצוא את האהבה.. חשבתי שמצאתי, כנראה שטעיתי.

נירהמ1

New member
חבל שלא אמרת שאת פוגשת את

למוניה. מזמן לא שמענו ממנה והייתי שמחה למסור לה ד"ש חמה-חמה. פעם היתה לנו תכתובת מסרים וממנה למדתי איזו בחורה מקסימה היא. אם תדברי איתה מסרי לה דרישת שלום חמה. ותודה מראש.

מאקי

New member
שוחחתי איתה אמש

ביתה הקטנה חולה והיא בבית חולים.. אני נושאת תפילה שהקטנה תתאושש מהר.. וגם אמא שלה... שהיא אהובה עלי מאוד מאוד.......... הדש יגיע.. ומסכימה איתך היא מקסימה

wan

New member
שבוע נפלא לך אחותי השבה מארצות הקור

שבוע נפלא וולנטיין שמח לכולם. היה כייף לקבל את הנשיקות ששלחה לי למוניה תודה שהייץ הסארוגט...ית. ועוד יותר שמחה לשמוע שהיהי מוצלח עסקית... ומה יש בסדנא בוולנטיין? או לוולנטיין ספרי. שנקקבל קצת רעיונות מפרים מארץ הקודש. וברוזי מזל טוב לרגל המתחדשת. שתזכי לרוץ עליה / עליהן לזרועותיו של הבחור. נירה מה שלומך? בקיצור התגעגעתי...יופי שכולם כאן שוב . נתראה אח"כ.

נירהמ1

New member
שלומי מצויין - איך אצלך? - נגמרו

כבר חגיגות שנת "הכלב"? אוהבת את התמונה הזאת - לא משנה כמה פעמים תשימי אותה אני תמיד אשמח לראותה. היא פשוט יפהפיה.
חג שמח גם לך,

bakery

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

חג אהבה נהדר לכולם השאר...שטויות.

מאקי

New member
שלום.. אחד העם.....

פינת הרצל זה טוב????????? או שמע העיר באפור.. ולמי שלא מבין... זה בסדר.. מקסימום חבר יספר.......... יום מדהים לכולכם...

למעלה