שבוע נפלא וטוב לכולנו.......... שבוע של בחירות... ותקווה לעתיד בהיר וצלול ובעיקר נקי יותר..
מ מאקי New member 26/3/06 #1 שבוע נפלא וטוב לכולנו.......... שבוע של בחירות... ותקווה לעתיד בהיר וצלול ובעיקר נקי יותר..
R Rebeccan New member 27/3/06 #4 ../images/Emo42.gif בוקר טוב איתי מותר הקולות הצפים - מציצים בין העננים לא יודעים או ואולי בכלל שיהיה יום טוב פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
../images/Emo42.gif בוקר טוב איתי מותר הקולות הצפים - מציצים בין העננים לא יודעים או ואולי בכלל שיהיה יום טוב פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
מ מאקי New member 27/3/06 #5 יום נהדר אגם ורבקה שיהיה לכן יום נעים ובלי להגרר.. אגם צר לי שקבלת הפנים שלך כללה מחיקות בפורום השני.. אבל גם רבקה מכירה את זה.. אני שמחה שיש את חברתי שאפשר לכתוב. נחמת פורתא יום נפלא..
יום נהדר אגם ורבקה שיהיה לכן יום נעים ובלי להגרר.. אגם צר לי שקבלת הפנים שלך כללה מחיקות בפורום השני.. אבל גם רבקה מכירה את זה.. אני שמחה שיש את חברתי שאפשר לכתוב. נחמת פורתא יום נפלא..
L laleniya New member 27/3/06 #8 ../images/Emo140.gifובאמת שיהיה לנו שבוע ויום מוצלח החשוב ביותר בשורות טובות לכולנו....... נרתמתי למאבק חשוב להצלת משפחות נוספות משוד הבנקים הגדול
../images/Emo140.gifובאמת שיהיה לנו שבוע ויום מוצלח החשוב ביותר בשורות טובות לכולנו....... נרתמתי למאבק חשוב להצלת משפחות נוספות משוד הבנקים הגדול