שבוע נפלא ומחוייך לכולם

שבוע נפלא ומחוייך לכולם ../images/Emo24.gif

1000 נשים בערך מגיל 30-70+ השתתפו בפסטיבל שאקטי 8 בבית אורן שאקטי היה לגבי חגיגה במרחב רק של נשים לנשום להתבונן דרך הגוף הפעם לשם שינוי...פרגנתי לעצמי 3 ימים רק לגוף ולנשמה. אפסנתי את המחשבות האמונות השיפוטיות ויצאתי למסע מדהים בסדנאות שלא הכרתי. נהניתי מרמה המקצועית של המנחות ומהנשים המדהימות שפגשתי. נהניתי מהנוף המדהים- מהטבע <יערות הכרמל> נהניתי
נהניתי
נהניתי
נהניתי

הבטחתי שוקולדים ../images/Emo13.gif

שוקולד ראשון למחשבה חשבו על משהו שאתם מאד מאד רוצים לממש הגדילו אותו במעבר < בשקל ותשעים> חשבו על המעבר לעבר. מצליחים להגדיל?

שוקולד 2 לנשים בלבד ../images/Emo9.gif

"אישה עם עצמה אישה עם עוצמה" אומר לכן משהו?

chenby

New member
שאלה נפלאה

אינטימיות עבורי זה קודם כל אני - כלומר אני עם כל מי ומה שאני - משוחררת להיות אני - כמובן שהצד השני אותו הדבר. להסתכל בעיניים, לחייך, לגעת, אולי אני לא יודעת.. משהו שהוא רק של שנינו .. שוב, יכול להיות שאין לי מושג.. השערה.. קצת מבולבלת היום עקב נסיעה של גבר שאני מאוד אוהבת לתקופה בלתי מוגבלת..

מצטטת את אושו, חותמת על כל מילה - אינטימיות

אינטימיות פירושה לאפשר לאחר להתקרב אלי, לראות אותי כמו שאני רואה את עצמי. להזמין אותו פנימה לנפש.

bat41

New member
ומה אם

האחר לא מתקרב ? מה אם האחר לא מאפשר להתקרב אליו ? האם גם אז נוצרת אינטימיות? חסרה לי ההדדיות בהגדרה. . אינטימיות היא אינטראקציה , ואם אין שניים המאפשרים אותה , זו אינה אינטימיות. בעיניים שלי, לפחות.

אינטימיות היא בעיני התחושה הפרטית

שבכלל איננה קשורה באחר, יש שהיא דואט ויש שהיא סולו.

bat41

New member
אפשר לבנות

זוגיות כשהאינטימיות היא ב" סולו "?

ראיתי בימי חיי יותר מזוג אחד

שאחד מבני הזוג היה רחוק מההגדרה של אינטימי. היו המון דברים נפלאים אחרים. קשה לך שבן הזוג לא אינטימי איתך נכון?

bat41

New member
פחד מאינטימיות.

כשאני חושפת את הצדדים הרגישים והחלשים שלי אני חשופה לפגיעה.

למעלה