שבוע נפלא לכולם, אני חדשה

שבוע נפלא לכולם, אני חדשה

נעים מאוד, אני חדשה בפורום הזה אבל את "הסוד" ראיתי לפני חמישה חודשים ומאז, בכל יום שעובר אני מרגישה כמה גדול השינוי שאני עושה בחיי. אני, כמו חלקכם, מקבלת MAIL אחת לכמה ימים מהפורום של הסוד ובו כתבות, הדרכות ותמונות- אלה מחזקים אותי ומלמדים אותי איך לשמר ולהעצים את הסוד שבתוכי. יש לי ימים רבים בהם אני חדורת אמונה שזה כבר שלי ונמצא איתי, אני מצליחה להרגיש ולראות את זה קורה. אני יודעת שזה מגיע לי ושזה יגיע, אני גם יודעת שהיקום ימלא את בקשתי ומבינה שזה לוקח זמן. אני מוצאת את עצמי מיישמת את הסוד גם ע"י העברתו לסובבים אותי. בימים האחרונים קצת קשה לי ואני מרגישה שיש לי בראש דברים שמשתלטים עלי ומפריעים לי להתמקד בטוב ובמחשבות שאני יוצרת לעצמי, במציאות שאני בונה לעצמי. קצת פחות מאמינה ויודעת... אני מנסה להרחיק מתוכי את המחשבות ויודעת שהן מפריעות ושעלי להיות עקבית והחלטית באשר לבקשתי ופשוט לשחרר אותה ליקום ובנתיים להמשיך לעשות בחיי דברים שעושים אותי מאושרת ושמחה. איך אתם מתמודדים עם ימים קשים? איך אתם מצליחים למנוע מהמחשבות ה"רעות" לחדור אליכם? איך אתם מצליחים להיות עקביים ביישום היסוד? מאחלת לכולכם שבוע של שפע, מלא באור ואהבה.

להיות קשובים

שנה טובה וברוכה הבאה.
במקרים שעולים מחשבות אחרות ממה שהיית רוצה, אפשר פשוט להקשיב להן - מה הן רוצות להגיד, מתי הן מתעוררות יותר, האם יש זכרונות שקשורים אליהם, האם יש תחושה מסויימת בגוף שנלוות אליהן ואיפה, ועוד. את יכולה לשאול את עצמך האם זו רק התנגדות לשינוי, או משהו אחר. את יכולה ממש לנהל דו שיח בראשך עם המחשבות הללו. בנוסף אפשר להעזר ב"אבן של הכרת תודה", בנרות ריחניים ונעימים שכשמדליקים אותם עושים זאת בכוונה מסויימת (אפשר להשיג גם נרות קטנים מאוד שנגמרים מעצמם), אמבט חם או מקלחת, פינוק טעים, מוזיקה נעימה, חברות תומכות ומשמחות, טיול בטבע, עזרת לזולת, יצירה, וכיד הדמיון הטובה. מקווה שעזרתי. בהצלחה

ברור שעזרת

אני משתדלת לא לנהל איתן דו שיח כי הם מגיעות ממקום של פחד וחולשה, חוסר אמונה... לא רוצה להיכנע להן. מזל ותודה רבה על כך שדווקא אתמול בערב וגם היום, קיבלתי מהיקום סימנים ואותות שהוא בדרך לשם איתי, שהוא גם מבין שזה המקום שלנו יחד, שצריך להמשיך להאמין, ליצור לנו בראש את המחשבות ולהשלים את המציאות. אילו הוא רק היה מוכן להאמין גם ב"סוד" היינו מקצרים לנו את כל התהליך....

למעלה