שבוע נפלא לכולם

anatus1

New member
שבוע נפלא לכולם ../images/Emo140.gif ../images/Emo92.gif

יש לי שאלה... הכרתי בחור ורציתי לדעת מה הוא מרגיש כלפיי והאם הקשר יכול להתפתח (מה כוונותיו). מה עליי לשאול, האם אלו 2 שאלות??? תודה ושבוע נפלא

יאללה לקלטית

היא תמיד נותנת תשובה יותר מעמיקה מפריסת שאלה. תשאלי "מה צפוי לי בתחום הרומנטי בשלושת החודשים הקרובים", ותראי. (רמז - אסים במקומות הנכונים ואת שיחקת אותה)

צ ל י ל 8

New member
דווקא הקלטית לא תתאים במקרה זה

כי אין מספיק בסיס של עבר. הקלטית מתאימה יותר לקשר שכבר התפתח ויש לו איזה היסטוריה.. עשי פריסת שאלה: מה כונותיו ורגשותיו של X כלפיי בחודש האחרון? 6 קלפים+קלף סיכום

לא התכוונתי לניתוח מערכת היחסים

אלא לניתוח כללי של הארועים הרומנטיים בחייה - השפעות, מה עוצר, פחדים וכד'. אני הייתי מודע לזה שאין לה "עבר" עם הבחור, אבל התכוונתי שבקלטית היא תראה את העבר שלה בתחום הרומנטי, ואולי גם מה משפיע עליה עכשיו ובעתיד. אם היא תבין את כל זה - יהיה לה יותר קל לנווט במערכת היחסים החדשה. בכלל הקלטית נותנת יותר עומק מפריסת שאלה ספציפית.

צ ל י ל 8

New member
אוקיי, אבל הקלטית תתן לה משהו

כללי, והיא רצתה לדעת ספציפית על אותו בחור.. בחירה שלה.

אמת

ואללה, הפעם שכנעת אותי. למרות שהשאלה "מה X חושב עלי", בציפיה - נאיבית משהו - שדווקא הקלפים יתנו את התשובה, היא...אפעס...בעייתית. אם אנחנו מתייחסים לקלפים כאל עוד דרך להתבונן בעצמנו, במחשבות שאולי "ברחו" לנו, בחסרונות וביתרונות הנחבאים שלנו - הרי זה מצוין, כי ככלי ראנדומלי זה יכול לתת לנו זויות חדשות להתבוננות בעצמנו. אבל...וכאן האבל הגדול - לשאול את הקלפים מה ההוא חושב עלינו, יש בזה אלמנט של כישוף, של הוקוס-פוקוס ושל חזיון שווא. לכן תמיד אני מעדיף לתת תשובה עמוקה על השואל עצמו ופחות לעסוק בספקולציות אורי-גלריות לגבי מה אחרים חושבים עליו, או מה יהיה בעתידו.

צ ל י ל 8

New member
אז על פי מה שאתה טוען

כל פריסות הקלפים הן לא משמעותיות ומיותרות.. תראה, אני תמיד טוענת שהפרשנות של הטארוט היא לא תורה מסינ ולא צריך ללכת על פי זה כמו אחרי גורו. אבל תודה שיש בזה משהו, לפעצים מאוד מאוד מדוייק ומפתיע...

לא הבנת אותי, כנראה

אני טוען שקלפים - כמו כל משהו עם משמעות, אבל שהמשמעות נקבעת בצורה ראנדומלית - יכולים,בהשפעות של מצבי רוח ואנרגיות של השואל פלוס אינטואיציה (ה"קלף החזק" אצל כל קורא) של הקורא, פלוס פרשנות כמה שיותר פתוחה ולא קשיחה - הם יכולים, במעמד מסויים, לתת לנו זויות נוספת להבין את עצמנו או את השואל : לרוב הייעוץ נעשה פנים מול פנים, אנחנו מתרשמים ממי ששואל אותנו, רואים מהיכן הוא מביא את השאלה והקלפים הם רק כלי להאיר לנו בו או בנו פינות שלא שמנו אליהן לב. כאשר אנחנו פותחים עם השואל ושואלים לגבי אדם שלישי זה, לדעתי, שווה ללשלוף ביצת קינדר, לגלות מהי ההפתיה בפנים ועל פיה לפרש מה X חושב על Y. לא די שאנחנו מנסים ללכת כאן על החבל הדק שבין המיסטי לחארטא-בארטה, בבואנו לנחש את מחשבותיו, כוונותיו או מעשיו של X, שלא נמצא איתנו בחדר, לא פנה אלינו ולמעשה אין לנו שום קשר אליו - לקחנו פסיעה מסוכנת ומיותרת, לדעתי, לכיוון הכישוף והוודו שבו, ככה אני רוצה להאמין, את לא ממש מאמינה. לסיכום מה שאני מנסה לומר זה שקלפים זה כלי נהדר למי שמעוניין בכך וקריאת מחשבות/כוונות של אדם שלישי דומה בעיני ל"להכריח" מישהו לקרוא לו בקלפים - טוב לא ייצא מזה.

anatus1

New member
ערב טוב הנה הפריסה ../images/Emo51.gif

מה - שני גביעים כוונותיו - שלושה גביעים ורגשותיו - אס החרבות של ירון - שבע חרבות כלפיי - שבעה מטות בחודש הקרוב - נער המטבעות ** שאלתי בחודש הקרוב ולא באחרון, זה בסדר נכון?? סיכום - ארבעה מטות אשמח לקבל פירוש, והאם באמת כדאי לשאול עליי כללית בנושא??? תודה וערב נפלא

גב

New member
הי ענתוס../images/Emo24.gif

מה - שני גביעים כוונותיו - שלושה גביעים ורגשותיו - אס החרבות של ירון - שבע חרבות כלפיי - שבעה מטות בחודש הקרוב - נער המטבעות ** שאלתי בחודש הקרוב ולא באחרון, זה בסדר נכון?? סיכום - ארבעה מטות תראי, לי נראה מכל הפרישה הזו (מבלי לדעת אם כבר החל ביניכם קשר רומנטי או לא) שהבחור נמצא כרגע במקום שהוא רואה בקשר איתך דבר חדש, דבר שמסמן התחלה חדשה ונקיון של מה שהיה קודם. אבל...כמו רבים מבחורי ארצנו והקוסמוס בכלל, עדיין כוונותיו קלילות (חכי, תני לו זמן) והוא עדיין רציונלי לגבי כל העניין. יכול להיות שהוא מרגיש שאת דוחפת קצת חזק מדי (או שאת לא נותנת להתקרב אליך, אחד מהשניים - מה דעתך?) ולכן מנסה קצת להתחמק ולא לגמרי להיכנס לעניינים. בסה"כ לדעתי, יש פוטנציאל לקשר, בתנאי שתיאזרי בסבלנות. וגם, אל תינקטי בפעולות הדיפה או דחיפה (אגב, לוחצת מדי או מרחיקה מדי), פשוט תיהני. זה יעבור אליו... מאחלת לך בהצלחה ואשמח לשמוע את דעתך

anatus1

New member
תודה רבה על הפירוש ../images/Emo51.gif

אני והבחור עשינו את הפורום ביחד... והוא נפרד מאישתו בגלל בגידה ונראה לי שהוא קצת חושש מקשר ואני בהחלט אתן לו את הזמן. תודה על העזרה והעצה וערב נפלא

למעלה