שבוע נפלא לכולם
(+חזרתי)

גריני

New member
סופשבוע מבורך לכולם ../images/Emo141.gif

אני נוסעת לחופשה קצרה בצפון (3 ימים, זה הכל!) אז שיהיה לכולם כיף של סופ"ש, תתנהגו יפה
ושיהיו לכם דיונים מעניינים ומהנים.

bflygirl

New member
גריניייייייייי בואי לבקר אותי!!!

נראה לי שפיספסתי סוף שבוע רגוע לכולם

גריני

New member
שבוע נפלא לכולם ../images/Emo39.gif (+חזרתי)

חברים יקרים שלי, זה עתה הגעתי הביתה, חזרה מחופשה קצרה, אך מטריפה - בצפון היפה שלנו
איזה כיף לראות את הפורום גדוש בהודעות מרגשות! יקח לי קצת זמן לקרוא הכל ולהגיב (גם להודעות האישיות). אז שבוע נפלא לכולנו, ו
מכל ה-

גריני

New member
../images/Emo51.gif לכולכם

על הברכות ועל ההזמנות - אותן אקח בחשבון בפעם הבאה... בילינו 3 ימים נפלאים בשלווה וברוגע של ראש פינה, בצימר משגע (בקתת עצים מושקעת ביותר) עם ציוץ ציפורים בלתי פוסק, עם קצת טיול בטבע והרבה מנוחה, פשוט רגיעה. וכמובן... איך אפשר בלי ניל דונאלד וולש - בספרו האחרון The New Revelations. אחחחחחחחח - בריאות לנשמה.

ש ו נ י

New member
חבל שאין ספר חדש. קראתי משהו על

זה שניל משתתף בסרט חדש שיוקרן איפשהו בחודש דצמבר, שמו "אינדיגו". מעניין... נשיקות לכולם. ברוחשם המחשב שלי חזר לחיים אז הריני מקמבקת בזאת נשיקות ואהבה לכולם

גריני

New member
../images/Emo124.gif שווווונננייייייי !! ../images/Emo24.gif

ברוחשם חזרת. כמה 'תגעגעתי אליך
ועכשיו אני

ש ו נ י

New member
(ואלק? חשבתי אפחד לא שם לב שלא היתי

פה, איזה כיף לי יו) גרין חשבתי שעוד יום אחד מזה שאני לא מקבלת את הנט לווריד חלס לא ידעתי מה אני הולכת לעשות חשבתי שאני הולכת לפרוץ איזה קפה-נט ולגלוש, ויהי מה, ב - 3 בלילה אם צריך
טוף כיף להיות BACK מה שנקרא אממממ אני לא קוראת ברברס אז..... מה שנקרא - אני גולשת עם הפנים קדימה אם היה משו מאוד חשוב - תעדכנו אותי קיי? נשיקות לכולם שאלתי מליון פעמים ואני אשאל שוב מישהו בקשר עם סמי (מנהל הפורום הקודם?) אהבה לרוב שתמיד יהיה רק טוב למי שרוצה - בכרטיס האישי שלי יש (מזמממממממממן כבר, אבל סתם נזכרתי עכשיו) קישור לאתר שיש בו את השירים שלי כל ה"תקלה" שלי במחשב וכל מה שקרה עם זה במשך ה - לא יודעת כמה זמן שלא הייתי מחוברת, זה גם "שיחה" עם אלוקים בפני עצמה אבל עזבו אין לי כוח להכנס לזה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה לכולנו
וירוקת
IT'S GOOD TO B BACK

hayapollak

New member
שונייי-../images/Emo39.gif

שמחה שאת כאן - זוכרת שהיית כאן בקיץ בתקופתו של סם. לאן את ממהרת - היי כאן.

ש ו נ י

New member
תודה חיה. גמני זוכרת את אותו לילה

הזוי שבו הייתי חייבת ללכת לאנשהו למרות שרציתי להיות בצ'אט של "שיחות" שרעיונו נגנז!??? רוב הזמן אני בטוחה שאני מדברת פה רק עם גרינשטיין אבל נו מילא אולי הגיע הזמן למצוא עולמות חדשים (לא שיש לי משו נגד שיחות עם ה
החמודה)

גריני

New member
מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

איזה עולם חדש את מתכוונת למצוא? לאן את הולכת?
נו טוב, אם הדאגה שלך היא למצבה של הכינרת
, אז בסדר...

ש ו נ י

New member
גרינשטיין תורידי לחץ "עולמות אחרים"

= עוד נשמות/אנשים (יוווו איזו לחוצה זאת.....) לא הולכת לשומקום חוצמיזה אני חושבת שעל כל כוכב כבר יש NET לא? אז אפילו אם אלך לכוכב אחר (מה שנכון גם לגבי המקום שבו אני נמצאת רוב חיי אולי
) אוכל לגלוש משם (והרי אף אחד/ת מכם לא פגשני עד היום נחון או לא נחון?)

גריני

New member
אי-הבנה קטנה...

חשבתי שאת הולכת לרעות בשדות זרים (כמו נענע וכאלה...) איזה כיף שאפשר לנשום אוויר אההההההההההההה

שלום גריני יקרה

ברוכה השבה מה חדש ? את מגיעה לכנס יום חמישי ? הוספתי קישור להזמנה. אך מתקדם עם רעיון הקורס או מפגש המבוא ? באהבה וחיבוק מוטי

גריני

New member
עמותה לאנשים מאושרים

יש לי כוונה להגיע למפגש. הקורס כרגע מתבשל בראש... כשיהיה נכון ומתאים - זה יהיה
תודה על הקישור לכנס, אני מקווה שעוד אנשים מהפורום הזה יגיעו למפגש של העמותה.

למעלה