הכנתי לצהריים היום :
1.דג בס: אפוי בתנור,מעודן וטעים.
2.פרחי -כרובית אפויים בתנור,(כמו שהם,מוברשים בשמן -זית ,ומלח.)
הפעם השתמשתי בכרובית קפואה,לקיצור בעבודה),
כשמוציאים מהתנור ,מפזרים על פרחי הכרובית חופן של פטרוזיליה קצוצה,(שעשירה במינרלים חשובים,אשלגן,ויטמינים וברזל.)
 
3.תוספת אורז בסמטי,
4.עדשים כתומות,שבושלו בסגנון הודי,(עם בצל מאודה,שום ,ועגבניה,ותיבול של
כורכום,ג'ינג'ר,כמון ,מלח, פלפל).
כשהתבשיל מוכן ,מכבים את האש, ומפזרים מעל חופן כוסברה קצוצה,
ממתינים שיתקרר קצת, ומניחים על מצע אורז.
 
5.סלט מלפפונים רענן,עם רצועות גמבה,הרבה שמיר קצוץ,שמן זית,מיץ לימון ,
מלח,פלפל,ושן שום כתושה.
 
אני בעד בישול מהיר, לכול היותר 30 דקות הכנה ,במיוחד בחודשי הקיץ.