המתכון שלי הוא כזה וגם הסיפור מאחוריו
כחובב נקניק מושבע (על אף הידיעה עד כמה הוא גרוע בריאותית ועד כמה הוא לא באמת מבשר) אני אוהב לאכול נקניק. אשתי למדה ממני אף שאינה מתה על זה. במסגרת אחת מהדיאטות היא הלכה לדיאטנית וזו אמרה לה שבמקום לאכול פיתה דיאטטית עם נקניק עדיף לה לאכול עם בשר פרוס דר שיהיה מעיין תחליף לנקניק. כך נולד המתכון.
 
אני קונה בשר מס' 6 שלם (כי הוא פחות שמן ואין שומן וסחוס בתוך הנתח). אני מוריד מסביב את המעט שומן שיש מסביב לנתח לפעמים.
משרה את הנתח בשום ושמן זיתונותן לו לנוח (בד"כ אני פשוט מכין את זה ערב קודם ולמחרת בערב מכין את זה אחרי העבודה).
למחרת אני מטגן את הבשר מכל צד דקה-שתיים רק כדי לסגור אותו ומכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה - ארבעים דקות (נזהר לא לייבש אותו זה גם ככה נתח לא שמן).
כשזה מתקרר מספיק אני פורס הכי דק שאני יכול.
 
ואחר כך שם בסנדוויץ ואוכל....
 
נוטשת לחודשיים???????? אם היית אשתי לא הייתי שורד.....