שבוע נפלא לכולנו

יום ראשון- מה מכינים היום

אנחנו קנינו כנפיים אז נראה לי שאכין כנפיים ברוטב צ'ילי מתוק וגם תפו"א קטנים בתנור בשמן זית ומלח גס ואולי איזה ירק מבושל. נראה לפי החשק

ga26

Member
שבוע טוב

היום - שאריות מהסופ"ש (עוף מבושל עם ירקות)
מניח שאשתי תכין פתיתים או אורז לילדים.
קצת חלקיקים אחרונים מהרוסטביף המדהים שיצא לי.
וזהו...

אפשר בבקשה מתכון לרוסטביף?

אני לא מחובבי הבשר אבל בעלי נראה לי יהיה ממש מאושר אם אני אכין לו כזה

רוצה להכין לו ארוחה מפנקת לפני שנוטשת אותו לחודשיים

ga26

Member
המתכון שלי הוא כזה וגם הסיפור מאחוריו

כחובב נקניק מושבע (על אף הידיעה עד כמה הוא גרוע בריאותית ועד כמה הוא לא באמת מבשר) אני אוהב לאכול נקניק. אשתי למדה ממני אף שאינה מתה על זה. במסגרת אחת מהדיאטות היא הלכה לדיאטנית וזו אמרה לה שבמקום לאכול פיתה דיאטטית עם נקניק עדיף לה לאכול עם בשר פרוס דר שיהיה מעיין תחליף לנקניק. כך נולד המתכון.
&nbsp
אני קונה בשר מס' 6 שלם (כי הוא פחות שמן ואין שומן וסחוס בתוך הנתח). אני מוריד מסביב את המעט שומן שיש מסביב לנתח לפעמים.
משרה את הנתח בשום ושמן זיתונותן לו לנוח (בד"כ אני פשוט מכין את זה ערב קודם ולמחרת בערב מכין את זה אחרי העבודה).
למחרת אני מטגן את הבשר מכל צד דקה-שתיים רק כדי לסגור אותו ומכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה - ארבעים דקות (נזהר לא לייבש אותו זה גם ככה נתח לא שמן).
כשזה מתקרר מספיק אני פורס הכי דק שאני יכול.
&nbsp
ואחר כך שם בסנדוויץ ואוכל....
&nbsp
נוטשת לחודשיים???????? אם היית אשתי לא הייתי שורד.....

זה הוא שלח אותי

סתם סתם, אין ברירה...
לא יכולים לשלם גם טיפולי פוריות וגם טיפולי שיניים בחו"ל כשהביטוח בקושי מכסה משהו והחלטנו שעדיף שאני אסע לארץ ואעשה שם טיפולי שיניים כי הביטוח מכסה ממש טוב את מה שצריכה לעשות ויש טיסה חינם. לצערי נאלצתי בגלל זה לעזוב את הגן וקשה לי עם זה אבל כרגע הבריאות חשובה ולפני הכל.
&nbsp
רק מקווה לשרוד עם כל המשפחתולוגיה, מרגישה שאהיה כמו חייזר

&nbsp
תודה על המתכון

למעלה