שבוע נפלא לכל חברי הפורום! אני מעוניינת בשאלה
אני חדשה פה ואשמח שתוכלו לעזור לי במשהו
אני בת 22 עוד קצת, ולפני 4 וחצי שנים התחלתי לקרוא על התת מודע ונגליתי ל"סוד" (סרט/ספר). אני מאוד מאמינה בזה, והיו בחיים שלי לא מעט הפתעות שהתממשו ואני נורא שמחה שיכולתי לגלות איך יוצרים דברים יפים בחיים! לאחרונה מזה כמה שנים, אני התחלתי לחשוב מחשבה שאני רוצה שתתמש. אני בחורה שמעולם לא חוותה מערכת זוגית, ואני רוצה גם לציין שחיבתי מופנית לבנות המין שלי
כן, העובדה הזו כבר קיימת אצלי בתודעה ואני לגמרי בסדר עם זה, ואני שומרת את זה לעצמי בלבד. אני נראית ממש טוב, אני שומרת על עצמי טוב וגם אוהבת ומעריכה את עצמי מאוד!
אני התחלתי ליצור מחשבה על עצמי ועוד מישהי שאני פוגשת להתנסות מינית. אני מעוניינת בהתנסות אינטימית ונעימה עם עוד בן אדם, אשמח שזה גם יוביל אולי לקשר טוב וממושך (במידה וזה יהיה הרצון משני הצדדים חח). בכל מקרה, אני אוהבת לחשוב על זה בעיקר כשאני עושה הליכה בערב או בשעות הצהריים. אני הולכת וחושבת על זה בזמן ההליכה "היה לי מאוד נחמד אם אני פוגשת עכשיו מישהי נחמדה שאחזור איתה יחד לבית". המחשבה הזו עושה לי המון שמחה, אבל זה לא קרה עד עכשיו. יש לי רצון עז להתנסות וליהנות ככה בכייף ובנעימות ואפילו לשמור על קשר. השאלה איפה אני מוצאת לי את זה עכשיו חחח יכולה לומר שלפני שבוע וחצי הייתי צריכה ללכת לבית מרקחת לקנות משהו, והיה תור גדול שם. ופתאום מישהי אומרת לי סתם ככה "שלום", אז לא האמנתי והחזרתי "שלום לך!". היא סתם רצתה לשאול אם אני יודעת על איזה תרופה לשיפור השיער ולא היה לי מושג איפה זה נמצא שם. בכל מקרה, הגיעה אמא שלי והייתי צריכה ללכת. ממש התלהבתי מהפניה הספונטנית שלה ובמוח שלי כבר אני והיא היינו אצלי בבית!!
אני מאוד מקווה שאתם לא תחשבו עליי "זנזונת" וכל מיני, כי זו ממש לא אני. אני בחורה מאוד עדינה ואינטליגנטית. אני פשוט מעוניינת להתנסות כיוון שזה אף פעם לא קרה בחיים שלי - ועוד עם מישהי (שזה נושא בפני עצמו כנראה). יש לכם עצות לתת לי, אני מוכנה לכל תגובה ועזרה מכם!
שולחת לכם רק טוב ושבוע מצויין!
אני חדשה פה ואשמח שתוכלו לעזור לי במשהו