שבוע סוער עבר עליי

ספרקית

New member
שבוע סוער עבר עליי

שבוע שהתחיל בהפתעה עצומה והסתיים בעצב גדול.

ביום שני התחלתי להרגיש שהמחזור החודש לא מתנהג כרגיל. למרות שזה היה רק יום 25 למחזור ושכבר היתה שעת צהריים, רצתי לקנות בדיקה ביתית. הייתי בטוחה שהיא תצא שלילית. אז עשיתי אותה ואפילו לא חיכיתי לתוצאה. הלכתי להביא את הבן שלי מהגן. כשחזרתי, הצצתי בבדיקה והייתי בשוק. שני פסים. אחד אומנם בהיר מאוד וכמעט בלתי נראה. אבל הוא שם. שני פסים. בגלל שעברו 25 דקות מזמן הבדיקה ועד שהגעתי אליה, לא ידעתי מה לחשוב. אבל תקווה מטורפת ולא מחוברת למציאות, כזו שיש רק לאחת כמונו, התחילה להתגנב ללב.
למחרת בבוקר עשיתי עוד בדיקה. שלילית. דיכאון קל וממשיכה הלאה.
ביום רביעי עשיתי עוד בדיקה (כי מי יכולה לשחרר ברגע שנכנסים לטירוף הזה?). שוב חיובית. הפעם הפסים הופיעו כמעט מיד ואפילו מעט התחזקו. ושוב האופטימיות. וטלפון למשרד הרופאה. ותור לבדיקת דופק. וחישוב תאריכים. ומתי הסקירה? ומתי הגרידה אם זה לא יצליח? ומתי הלידה אם זה כן?
ויום חמישי ועדיין שני פסים. ותוספת חומצה פולית. והתחברות לאתרי הריון. ואופטימיות. כל כך התגעגעתי לאופטימיות.
ויום שישי. רק רציתי לראות שהפסים מתחזקים. בדיקה שלילית לחלוטין. ואז עוד אחת. הולכת לעבודה. ארבעה מטופלים בזה אחר זה. קשה לי לשמוע אותם. הלב ברחם. רוצה לספר להם על הבעיות שלי. ובצהריים מחזור. וזהו.
לכאורה, לא היה כאן כלום. אם לא הייתי קופצת ביום 25 למחזור, סביר להניח שלא הייתי יודעת בכלל שהיה כאן כמעט הריון. ועדיין הכאב הזה. כאב שנובע מהתערבבות של כל האובדנים הקודמים. כאב על חוסר הפייריות במצב הזה שאצלי זה אף פעם לא הולך בקלות. למה אני לא יכולה להציג תמונה של שני פסים ואז פשוט ללדת? בחיי שזו הפעם הראשונה שאני מקנאה בבר רפאלי

כאב על מה שיכול היה להיות ולא היה. כאב על הידיעה שיש סיכוי לא רע שזו היתה הפעם האחרונה בחיי בה אראה שני פסים. כאב על שבעלי אינו כואב איתי (ובסתר ליבו כנראה אפילו קצת שמח).

כותבת כאן כי רק אתן תבינו.

ספרקית

New member
אה, ועוד משהו....

אתמול בדרך הביתה, אחרי הבדיקות השליליות ואחרי המטופלים, נסעתי ברכב הביתה והתחלתי לחשוב על המצב ולרחם קצת על עצמי. בעיניים כבר נצצו דמעות. בדיוק חשבתי על היקרים מכל שאיבדתי ושאלתי אותם בלב למה הם לא עוזרים לי ובדיוק באותו רגע, כמו סוג של קסם, התחיל להתנגן ברדיו השיר הבא.
ואני פשוט התפרקתי שם. בבכי אמיתי וכואב. והרגשתי שמורה ועזובה כאחד.

מבינה בהחלט

במיוחד חישוב התאריכים סקירה\לידה\גרידה\אני מצרפת גם עד מתי זה כימי ועד מתי ציטוטק.
אני חושבת שהחלק ההכי עצוב הוא שאין למי לרוץ ןלספר ולהעביר לצידו את החוויה הזאת (הבעל שקצת שמח שאין, הילדים מהם צריך להסתיר, האנשים בחוץ שהחוויה הפנימית שלך לא מעניינת אותם, החברות שאת אשכרה מתביישת כבר לחפור להן....)
אז אני מבינה

orli12341

New member
באמת זה המקום לפרוק

כל כך מבאס מבינה אותך.
כששומעים ורואים מסביב כאלה שהכל הולך לכם בקלות וממש בהזמנה.
באמת כמו בר רפאלי. רצתה ילד והופ בהריון...
זה באמת מרגיז וגורם לקנאה....
הלוואי שיהיו בשורות טובות בפעם הבאה.
יש לך ילדים בבית? אם כן כמה?

ספרקית

New member
תודה

יש לי ילדים. שלושה. בת 14.5, בת 9.5 ובן 5.5.
נסיבות החיים הביאו לכך שלאף ילד מילדיי אין אח/ות מאותו זוג הורים. יש לי שריטה שנים כבר שגורמת לי לרצות שני ילדים מאותו זוג הורים

אבל גם אם זה לא יקרה, אני לחלוטין מעריכה את הטוב שיש לי.

איזה באסה;( מצטערת לשמוע על החלום שנגוז

זו טלטלה רגשית לא פשוטה וגם הורמונלית. פתאום להזכר שיש דבר כזה להיות בהריון ואולי זה באמת קורה. ... מאחלת שהחלום שלך להריון תקין באמת יתגשם בקרוב! אני כבר הבנתי שלעולם לא אעלה שוב את המקל עם השני פסים ואצרח באושר: אני בהריון ! כמו בשני הילדים הראשונים. התמימות הזו אבדה לי לעולם. פעם גם אני הייתי ככה... רואה שני פסים וכבר מתכננת את התאריך לידה. זה נראה לי פשוט הזוי היום. אני בשבוע 20 ולא רואה את הלידה באופק

זו האופטימיות הזו

ששווה הכל ושנראה לי שהתמכרנו אליה... מצטערת שהיא נגוזה בטרם עת ועל בן הזוג שמאכזב מעט בעצם זה שאינו מרגיש כמוך (כ"כ מוכר שממש כואב לי מהזדהות)... ומקווה כ"כ עבורך ואיתך שזו לא תהיה הפעם האחרונה שתראי "שני פסים".

idit84

New member
מחבקת מרחוק

נשמע כמו שבוע נוראי, מלא בטלטלות רגשיות כשאת בהן לבד. כל כך מבינה אותך ואת המשאלה שדברים יהיו פשוטים. רק אתמול פגשתי שתי זוגות חברים עם התינוקות שלהן ואמרתי לעצמי איזה כיף להם שזה הלך בקלות, שההריון הראשון הוביל לתינוק, כמו שכולנו מפנטזות ואצלי ההריון החדש מלווה במחשבות על מה יכול להשתבש. מאחלת לך ולכולנו להיות אלה שהסיפור שלהן נעים וקל שלאחר השני פסים לא יצוצו שום בעיות ותהיה לנו חוויה מתקנת.

רונית 294

New member
לא ידעתי שאת מנסה בכלל...

אני יודעת ששקלת אבל לא ידעתי אם החלטת ללכת על זה. לא בדיוק הבנתי מה היה כאן. הריון כימי??? ההריון הראשון שלי היה כימי. לא מעיד על כלום ושום דבר. אל תוותרי ותמשיכי לנסות. אני גם אשמח להריון שוב. אפילו שאני רק במחזור הראשון אחרי הלידה של סתיו :) אבל אצלי בדרך כלל זו עבודה ולעבוד בזה אני לא מתכוונת כרגע. בהצלחה לנו!

ספרקית

New member
אני לא מנסה

אבל מצד שני גם לא מונעת.
לא מתכוונת לעבוד בזה. רוצה לאפשר ליקום להחליט בשבילי.
הסיכוי להיכנס להריון בגילי מבלי לנסות הוא די נמוך. פעם הספיק שבעלי הסתכל עליי ומיד הייתי נכנסת להריון
כיום אנחנו לא מונעים עוד מאוגוסט וזו היתה הפעם הראשונה שפתאום צצו שני פסים.

רונית 294

New member
שאלה...

האם בעלך גרוש או אלמן? והאם אימצת את ביתו והוא אימץ את ביתך? ובדיוק היום יצא לי לחשוב עלייך. על מה שעברת וכמה זה קשה הרבה יותר ממה שאנחנו עברנו. ועל זה שנולד לכם בן משותף אחרי הבנות. בטח זה היה אושר גדול.

ספרקית

New member
תשובות...

בעלי גרוש. אז אני, כמובן, לא אימצתי את ביתו. ביתו חולקת את זמנה בין הבית שלנו לבית של אמא שלה.
אחרי מחשבה והמון התייעצות הוחלט שהוא גם לא יאמץ באופן רשמי את ביתי. היא כן נושאת את שם המשפחה שלו (לשתינו יש שם משפחה כפול - של בעלי הראשון ושל בעלי השני) והם מתייחסים אחד לשני כאל אב ובת, אבל אימוץ רשמי לא היה וכנראה גם לא יהיה.
הבן המשותף הוא, כמובן, אושר גדול
הייתי שמחה לצרף אליו בת משותפת
גם עוד בן משותף יהיה מעולה

וחשוב לי להוסיף... באופן אישי למדתי כבר מזמן לא להשוות קושי. עצם העובדה שמישהי עברה משהו קשה ממני, לא מפחית ממה שאני עברתי. ובכלל, קושי זה עניין מאוד סובייקטיבי. משתנה בין אדם לאדם ואפילו באותו אדם משתנה מיום ליום.

רונית 294

New member
אני מעריצה אנשים כמוך...

אולי עוד נהיה בהריון ביחד. בקרוב אמן. וגם אני מתכוונת לא למנוע אבל ממש לא לעבוד בזה כרגע.

שולחת לך חיבוק

מצטערת שחווית את האכזבה הזאת ומאחלת לך שתצליחי לרתום את בן הזוג (ואת הטבע) לדרך בה תרצי לצעוד. ואת כל האושר והשלווה שתוכלו למצוא.

למעלה