שבוע סוף הרסו לי את הבריאות XD

My Little Fairy

New member
שבוע סוף הרסו לי את הבריאות XD

החיקוי של רנין הפצועה שקיבלה עוד מכתב מתייסיר, היה פשוט קורע!

m i r u s h i

New member
ההיא שמחקה אותם אדירה!

גם את רוקסן מה"היפה והחנון" היא עושה מצוין :) היא ממש מצליחה לדבר באותו גוון קול כמו הדמויות. מדהים!

matankzr

New member
כן... היא באמת מעולה.

באמת. היא עשתה את רנין בול... הם צריכים להראות אבל את שפרה בולסת ולא את עינב.. (למרות שזה היה קורע שכל שניה הוא נשבע ברב פינטו
)

סליחה, איזה מטומטמת אני../images/Emo163.gif

התכוונתי שהיא גילמה את נועה דיין בסידרה 'דני הוליווד', שמה הוא שני כהן

m i r u s h i

New member
וואו,היא הרסה אותי מצחוק

"זה תייסיר,המג'נון הזה,הוא עבר לחבילות"

../images/Emo45.gif, גם החיקוי של דנה מזרחי היה ענק.

החיקוי של רנין היה אחד על אחד,אפילו שהוא היה קצר ולא ממש ממצה. יאמר לזכותם שסוף כל סוף,הם הצליחו באמת להצחיק. עדיין,טעון שיפור רציני.

My Little Fairy

New member
בפרומו אמרו שהיא כאילו תכנס לבית האח הגדול

לא ראיתי שום דבר כזה בתכנית עצמה.

u r a n i a

New member
חיקוי מדוייק, היא מעולה!

השחקן שמחקה את עינב נורא מצחיק, אבל הקטע של "הרב פינטו" כבר מיצה את עצמו..

juspan

New member
השחקנית מצוינת, גם האחרים בסדר

אבל המערכונים חלשים ולא קורעים. הדבר היחיד שהיה חזק בחיקוי של שפרה, זה ההתמחויות "גשר" שלה על הספה, בדיוק מה שאני לא סובלת בשפת הגוף הגסה משהו שלה, אבל דווקא רותם אבוהב לא מצליחה לחקות את הדיבור השפרתי וזה לא נראה לי כ"כ קשה, אפילו אני מצליחה
רותם סתם מדברת כמו מורה, ושפרה מדברת כמו בחורה מצ'וחכמת בטון נמוך יחסית, נושמת המון לפני כל מילה שניה, מהמהמת כל הזמן, מדברת לאט, ובכלל כל הדיקציה עם ההההה"א (H) שכבר טחנתי כאן, שלא לדבר על האנגלית שהיא תוקעת בכל משפט, בעיניי היא כבר יותר מצחיקה (ומגוחכת) מזו של רנין, והשירה המתקתקה שלה באמצע שיחות? הם מפספסים דקויות. גם אני מיציתי את הרב פינטו ועינב עם הסיר, יש לעינב מאפיינים אחרים לגמרי שיכלו להצחיק.

למעלה