שבוע עם האדסון,קלייר,טים

shiri_b

New member
שבוע עם האדסון,קלייר,טים

דניאל, אלכס, ווילאם ועוד... מה עוצר בעדכם? המחיר........
פרטים

gabrielle

New member
מההההה זהההההה

יאו זה נישמע אדיר... בלי רנה ולוסי נכון? יותר מידי כתוב שם זה מסובך מידי בשבילי... למישהו בא לרשום את הפרטים בקצרה?

*זינה*

New member
וואו!!! ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה קרה לטד, אדריאן וואריה (מה השם שלה בכלל?)
לא התרכזתי בפרטים, זאת העבודה של נטע...
רק הבנתי שזה נורא יקר... כמה? ועד מתי אפשר לשלם? מתי זה בכלל??
בכל מקרה - שירי, נטע וכל אלו שבד"כ מתכננים דברים מטורפים ובסוף מוצאים את עצמם בלונדון: מה דעתכם? (במובן המעשי, כמובן...) הייתכן ששוב ניפגש איי שם עם האדסון וכולם?? שימו
לזה טוב טוב, כי כרגע (וכרגע בלבד...) אני רצינית. מחכה לתשובה!

shiri_b

New member
כתבתי ועוד.........לא היה לי כוח

לכתוב את כולם...... אז ככה.......זה עולה ה-ר-ב-ה ממש הרבה החדר הכי זול לאדם עולה 1350$
לאדם!!! והם גם רוצים פיקדון של 500 (בקטע הזה אני לא בטוחה) וכל זה לא כולל אז הטיסה לאמריקה שזה גם עולה המון. התאריכים- הספינה עוזבת את מיאמי ב5 באפריל...ב4 בבוקר (הזמן שלהם לא שלנו
) ולפי מה שהבנתי היא גם עוגנת בכל מיני מקומות... הספינה חוזרת ב12 באפריל.

gabrielle

New member
לא מאמינה.....

אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף כמה כסףףףףףףף~!!! טוב זה פשוט פצצה שזה על ספינה ואם רנה ולוסי היו באות עוד היה לי סיכוי להגיע... אבל אני מעדיפה לחסוך לפסידנה.. ( אני במחשבה שהן יהיו בפסדינה ) ... אני כל כך רוצה... אבל אין כסף :(

*neta*

New member
בטח שנסע...

אם ערך הדולר יירד לערך השקל !!! להזכירך חלקנו עוד לא 16.. גם אם נשיג את הכסף, יעשו לנו כל כך הרבה בעיות..

*זינה*

New member
איזה לחלום?! ../images/Emo8.gif

*רק* 15,000 ש"ח - זה הכל!!!
חכי שניה אני שולפת מהכיס האחורי...
טוב אם אני אשיג עבודה... הרבה עבודה...

*neta*

New member
יש טלפון..

וגם כתובת.. מה את כבר צריכה לברר ? רשום שם כל כך הרבה מידע, למעשה חוץ ממפה של הספינה אני לא רואה משהו חסר..
ואת רצינית בנוגע לנסוע? לגייס 15 אלף בחצי שנה..?

xena 17

New member
תראי.....

לגייס 15 אלף בחצי שנה זה דיי אפשרי הייתי אומרת... אפילו אפשר קצת פחות מחצי שנה
אני למשל סיימתי לעבוד עכשיו והרווחתי תוך שבועיים וחצי 2200 שקל, אז תחשבי ויצא לי קצת פחות מחצי שנה. אבל זה גם תלוי כמה את מרויחה לשעה..... בכל אופן זה אפשרי לגייס את הכסף עם קצת נחישות וקצת סבלנות... אה וכמובן שיש את ההורים שתמיד יכולים להוסיף קצת

*neta*

New member
הכל תלוי בגיל..

משלמים לך לפי הגיל, ימי עבודה ושעות עבודה לפי הגיל.. אולי עכשיו בחופש אפשר להמשיך לעבוד בקצב מטורף, אבל ברגע שמתחילה שנת הלימודים מתחילות גם כל הבעיות.

xena 17

New member
את צודקת אבל......

את יכולה לקחת עבודה של משמרות שהן רק אחה"צ. אולי יהיה קצת קשה לשלב בין לימודים ועבודה אבל זה שווה.... תחשבי על זה

*זינה*

New member
אוהו... ../images/Emo5.gif

אני לא יכולה לעבוד מטורף בחופש כי יש לי מבחן בשמונה עשרה באוגוסט ואני צריכה... אהם... ללמוד... ובזמן ביצפר אני בכלל עסוקה כי בגרפיקה יש מה להשקיע. מההורים אני לא מוכנה לבקש עזרה כספית שוב, כבר שברתי שיאים בכנס ההוא בלונדון... אז... זה רק תלוי בי. א-ב-ל, זה לא מונע ממני לנסות!!! אני רק צריכה עבודה שלא תתנגש לי בשעות הלימודים. גרר... נו, מה לא עושים בשביל האדסון?!
נטע - אני אראה מה המצב שלי עוד חודשיים שלושה, ואני אודיע לכן. אגב - מה היה כתוב שם על השש עשרה באוגוסט, שש עשרה בספטמבר...??? שלא יעלו לי על העצבים זה לא כדאי...

*neta*

New member
מי יודע אולי יהיה גם שנה הבאה..

אפשר לנסות לחסוך, מקסימום תהיה מקדמה מאווווד יפה לשנה הבאה, אם יהיה משהו.

shiri_b

New member
ומקסימום יהיה המווווון

כסף שיהיה אצלנו......שזה אף פעם לא דבר רע

*זינה*

New member
מסכימה לחלוטין. ../images/Emo13.gif

רק דבר אחד הפריע לי - הם כתבו שם משהו בקשר לפיקדון, והזכירו את התאריכים שש עשרה באוגוסט, ושש עשרה בספטמבר. אבל לא הבנתי מה הם רוצים.

למעלה