שבוע פורה יצירתי ונעים לכולם

or bahir

New member
שבוע פורה יצירתי ונעים לכולם

אם פתחת את ההודעה הזאת סימן שהגעת לשלב הנכון בחייך לקחת אחריות על עצמך. החיים היפים מתקיימים כאן ועכשיו, אני יכול להעיד מנסיוני האישי שבנאדם ורק הוא יחליט לגבי טיב חייו. אני יודע שהיו לי תקופות קשות ולא נעימות שבהם כמעט הרגשתי אבוד בתוך העולם הזה ומצד שני אני חווה תקופה נפלאה עכשיו הרבה בזכות תשוקתי להגיע להרגשת עצמי נקי ללא "עטיפות". לכן בעולם זה אכן יש לנו גן עדן וגם למי שלא משתוקק וחי את חייו ללא אהבה אז יקבל את הצד השני והפחות נעים של החיים. כמובן שבחיים אנו חווים כל מיני סיטואציות וטוב שכך, כל שעלינו לעשות הוא לחוות באמת את הסיטואציות בלי לפחד ועד הסוף וכך באמת נרגיש את הגן עדן שבעולם הזה על כל צדדיו אפילו שיש רגעים פחות ממלאים, הם תמיד מובילים לרגעים הרבה יותר חוויתיים ועצם הרגשת הרגעים האלה טובים או רעים הם בבחינת גן עדן עצמו והכל מפני שאתם סוף סוף מרגישים את החיים. פתחו פתח לאנרגית האהבה, היא יכולה לשכון בתוך כל אחד מאתנו ולמלא את כל ליבותינו ביתר קלות. תאהבו ואל תחששו, כי המחר לא יביא איתו תקווה חדשה, התקווה היא לקחת את ההחלטה לחיות חיים יפים ממלאים ואוהבים יותר ע כ ש י ו ברגע זה.

למעלה