שבוע ראשון עם הנעליים...

זייד18

New member
שבוע ראשון עם הנעליים...

היי,

אנחנו בשבוע הראשון של הנעליים (נעלי דניס בראון) ומבינים שהכל עניין של זמן (ההתרגלות, הבכי, חוסר הנוחות).
יש לי מס' שאלות:
1. באיזה גיל הילד יכול "להרים" את הנעליים באויר ?
2. האם יש נעליים+מוט קלות יותר?
3. האם מישהו השתמש במוט דובס (שנראה שמאפשר תנועתיות מגוונת יותר) עם נעלי דניס בראון?

תודה.

פרלמנים

New member
סליחה על העיכוב בתשובה

1. תלוי בילד, ובחוזק שלו... סביר להניח שזה יגיע ...אל תדאגי.
2. אני לא עשיתי אף פעם השוואה, אבל הבן שלי הצליח להרים בקלות את הדניס אחרי תקופת ההסתגלות.
3. יש כאן כמה חברי פורום שמשתמשים בדובס ומרוצים-מקווה שיענו לך.
ג'סיקה

רביד אא

New member
הי

לא התנסנו בדניס בראון. תחילה רכשנו נעלי אלפא פלקס עם מוט דובס.
הניסיון היה איום - בכי קורע לב במשך יומיים, אני ויהלי ביחד. לא האמנתי שאלו רמות הקושי והסבל שזה מייצר. נוצרו שלפוחיות וחזרנו לגבס עד שהשלפוחיות נעלמו.
לטעמי המוט של הדובס מגושם, גדול ומאוד כבד (כמובן שהכל יחסי...). יהלי נעל אותם בגיל חודשיים והמוט כמעט ולא איפשר לו תנועה באותו שלב (לדעתי משום משקלו).
החלטתי לשנו כיוון - והזמנתי נעלי ג'ון מיטשל. הגעתי ברעד לרגע נעילת הנעליים - פחדתי מאוד מהתגובה של יהלי - אבל לשמחתי - יהלי פשוט "זרם", לא התנגד ולא היו סימני הסתגלות כלל. כאילו זה דבר טבעי...
המוט של הג'ון מיטשל יחסית לדובס הרבה יותר קל - ואני מאוד מרוצה באופן כללי מהנעליים ומכך שהן פתוחות (זה למעשה סנדל) ומאפשר יותר אוורור לרגליים - במיוחד עם האקלים החם בארץ.
עם הג'ון מיטשל הוא נע בחופשיות מהרגע הראשון כולל הרמת רגליים ותוך זמן קצר התהפכות וכו'.

כל האמור זו החוויה האישית שלי בלבד, אני רואה לאחרונה יותר ויותר חברי פורום המספרים שההתנסות שלהם עם הדובס טובה. מציעה לך לעשות חיפוש בפורום ולראות את סך הרשמים.

מאחלת לכולכם הסתגלות קלה ומהירה.
רביד

די עודדת אותי

אנחנו אמורים לקבל היום את הג'ון מיטשל, בתקווה שביום שלישי הקרוב מלבישים לה אותן (מיציתי את שלב הגבסים, אבל יכול להיות שתצטרך עוד שבוע).

נצל"ש - החזר ממכבי

הבנתי שצריך להראות להם את המכתב מד"ר חמו + חשבונית מחברת MD.
מישהי פה כתבה על ההחזר, שהיא התעקשה וקיבלה גם על דמי המשלוח (יקר!). הבובה מבוטחת במגן זהב, אפשר פרטים ומידע כדי לייעל את התהליך, לחסוך בלאגן ולקבל את מקסימום ההחזר המגיע לנו?

אנחנו התחלנו עם הנעליים לפני חודש בערך

אנחנו משתמשים בדניס בראון ובהתחלה הוא לא היה מרים את הרגליים, אחרי שבועיים הוא מרים כמו אלוף ללא הפסקה, אין מה לדאוג, זה לוקח קצת זמן עד שהוא לומד להסתדר איתם.

זייד18

New member
הפעם בעיה חדשה.....

היי,

התחלתי את הקישור עם קושי בהנפת הרגליים עם הנעלים והמוט אך.... הפעם הבעיה הפוכה - עדי המתוק והשרירי מניף את הרגליים ללא בעיה ופוגע עם המוט בראש!!!!
האם מישהו נתקל בבעיה זו? יש מה לעשות?
ריפדתי את המוט אך עדיין זו מכה בראש.
בשעות היום אני משגיחה אך בלילה אני מוצאת את עדי עם הרגלים על הראש (המוט נשען על המצח). מה עושים?!

למעלה