שבוע שהדיסק בחוץ-סקר קצר, ה-שיר????

שבוע שהדיסק בחוץ-סקר קצר, ה-שיר????

אז אחרי שהפסקנו לחרוש על הדיסק בשבוע האחרון( או מאתמול כמוני...) נעשה סקר קצר... השיר האהוב ביותר? לדעתי יהיה מגוון רחב מאודדד של תשובות,כל כך הרבה שירים טובים.

Butza

New member
מה מה רק אחד?

טוב נו. התאהבתי בדובדבן משמיעה ראשונה, כנ"ל הדברים הנכונים. הפייבוריטים שלי בהחלט. יש לי פינה חמה בלב לנווה מידבר עם הבית של טונה!
ודיסקוטק ["תחזירי לו שנה מהחיים!!!1111"
, אורי תני גיבוי
]

Mc Shalti

New member
קשה לבחור רק אחד..

אבל אם חייבים אז לדעתי "נשאר אותו דבר" הוא השיר הכי יפה באלבום.. הקצב .. הגרוב.. הרעיון.. הביצוע.. פשוט מדהיםם

MC SammY

New member
נשאר אותו דבר והדברים הנכונים

לוקחים אצלי מקום ראשון. מקום שני דובדבן וז'אן קלוד. מקום שלישי גוביינא ודיסקוטק. נווה מדבר ומאתיים חלומות שוסים בפני עצמם

TakTik

New member
המממ...

תלוי באיזה פראזה... ברומנטי שיט - דובדבן לוקח בענק,אפילו אם רק על שני דברים - שיר הניו סול/ראפ היחיד בישראל (היה כבר את מומי,אבל לא היה שם ראפ) ו2 הבית של טונה....בעיקר ההתחלה.. במנטאלי - מאתיים חלומות שכבר שנים אחד הדברים המגניבים שיצאו ובהזוי/פלאו/ביט אדיר - אבאל'ה תגביר (אני רוצה...) וגובאיינא למרות שגם מאד אוהב את הקטע של "אוז" סטייל אריק בי & ראקים...Just 2 turntabels and a mic... את ברזלים,בעיקר על הקונספט. כיף ששומעים טוב את ההשפעות של השבט,אם זה החל מסייאן סופה קרו(גובאיינא,אבאל'ה תגביר(ים)) הרוטס (דובדבן,מאתיים חלומות) והפקתית,המון מטימברלנד (אבאל'ה תגביר,ברזלים,שין ובעצם כולם נגועים בטימבה) ועדיין מותך למשהו מקורי בטירוף. יצאה לי מעיין ביקורת קטנטנה...שטויות

moshe alfasi

New member
נשאר אותו דבר! מכור לשיר הזה!

גם ברזלים חזק,גוביינא ואבאל'ה תגביר אני רוצה........ בעקרון אלבום נחמד מאוד! =]

הכל

אבל המשפט שאני לא מפסיק למלמל לחברים שלי במשך כל השבוע הוא: "מהבהב בפנסים ניסע קדימההה (!) אם אאבא לא מרשה להגביר, תבקשו מאמא..."

pSyhoKokiLiDa

New member
סוףףףףףףףףףףףף עונההההההההההההההההה

אבל זה רק אחרי שמיעה אחת של האלבום. פשוט.. התמכרתי לפיזמון

Mיקי_

New member
אבאל'ה תגביר (אני רוצה שהשכונה תכיר

ת'שיר) דיסקוטק נווה מדבר הטריק עם הלשון ז'אן קלוד זאת החמישיה שלי... (ראה לי) בעיני הסינגלים הבאים שצריכים לצאת הם אבא'לה תגביר עם קליפ שכונה כזה... ובפסח סופעונה - עוד שיר גדול - עם קליפ חוף כזה בחורות משחקות כדורעף והשבט כלהקת חופים כזו..., הייתי מוציאה גם את הטריק עם הלשון אבל הקליפ שלו צריך להיות סטייל מה שעשו לנווה מדבר אז ויתרתי עליו)

TakTik

New member
אם כבר קליפ לאבאלה תגביר

מעבר סצנות של כלא אחד מחברי הלהקה...אני מדמיין את סבא ג'ון ניכנס למכונית באחר צהריים קייצי עם איזה בלונדינית במכונית על הבית הראשון הרכב מתחיל לסוע עם הביט תוך כדי נסיעה בדיזנגוף עד עצירה בחריקה בכיכר דיזנגוף בסוף הבית...אחרי הפיזמון המצלמה חותכת לרכב שליד ,שם יושב אוז ליד אבא שלו,מבואס,מרוח על הכיסא...הבית עובר בנסיעה ברחבי ת"א עד הסיום שמגיעה הבלונדינית מהרכב של סבא ג'ון...בבית של גלר חותכים ל...בית של גלר...במעיין צילום הזוי חיתוך מהיר סטייל הקליפים של באסטה ריימס,ואז המצלמה עוברת לדירה של מתוקה וטונה בהתאמה בצורת "קיר חתוך" (כמו בווק דיס ווי" של ראן די אם סי וארוסמית...) כן,אני יודע מה אתם חושבים
ולא,אני לא לוקח תרופות...

TakTik

New member
תודה...זה בא לי טבעי

כמעט כל שיר שאני שומע מצטייר לי קליפ בראש.... אתם לא רוצים לדעת איזה קליפים כבר דימיינתי לפי אר טרופרז
ברצינות

Mיקי_

New member
תחשוב על מגבלות התקציב...

אם היה לי ים של כסף הייתי מציעה המעה אחרת אנחנו מדברים על לאו באג'ט א עדיין מגניב כמה שיותר... עריכה רבה עולה הרבה כסף וגם שימוש במכוניות... ואת אוז אי אפשר להראות כי הוא רכוש צבאי.

TakTik

New member
אפשר לעשות את זה בתקציב דיי דליל

ובמקום אוז אפשר לעשות טריק חביב,כמו נוטוריאס ב.י.ג ב"סקי'ז דה לימיט" להביא איזה ילד בלונדיני שדומה לו

למעלה