הרבה אפור, כמו "צילום אמנותי".
אבח"י Well-known member 12/3/21 #1 הרבה אפור, כמו "צילום אמנותי". קבצים מצורפים 2.jpg KB 90.9 · צפיות: 2 3.jpg KB 63.3 · צפיות: 2 4.jpg KB 78.6 · צפיות: 2 5.jpg KB 61 · צפיות: 1 6.jpg KB 68.3 · צפיות: 1 7.jpg KB 29.5 · צפיות: 1 8.jpg KB 398.9 · צפיות: 1 9.jpg KB 129.9 · צפיות: 1 10.jpg KB 120.7 · צפיות: 1 11.jpg KB 86.6 · צפיות: 1
GoldenEyes Well-known member 12/3/21 #2 נכתב ע"י אבחי: הרבה אפור, כמו "צילום אמנותי". לחץ כדי להרחיב... באמת מהבוקר אני תוהה מה קרה השבוע ? נשכחנו ? ואמרתי לעצמי אם היום לא יהיה , מחר בבוקר שולח מסר לדרוש בשלומך 'צטערת , השבוע שום דבר לא צד את עיני
נכתב ע"י אבחי: הרבה אפור, כמו "צילום אמנותי". לחץ כדי להרחיב... באמת מהבוקר אני תוהה מה קרה השבוע ? נשכחנו ? ואמרתי לעצמי אם היום לא יהיה , מחר בבוקר שולח מסר לדרוש בשלומך 'צטערת , השבוע שום דבר לא צד את עיני
אבח"י Well-known member 12/3/21 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: באמת מהבוקר אני תוהה מה קרה השבוע ? נשכחנו ? ואמרתי לעצמי אם היום לא יהיה , מחר בבוקר שולח מסר לדרוש בשלומך 'צטערת , השבוע שום דבר לא צד את עיני לחץ כדי להרחיב... 'צטערת, נדלקתי על איזה בלוג של סוסי ים.
נכתב ע"י GoldenEyes: באמת מהבוקר אני תוהה מה קרה השבוע ? נשכחנו ? ואמרתי לעצמי אם היום לא יהיה , מחר בבוקר שולח מסר לדרוש בשלומך 'צטערת , השבוע שום דבר לא צד את עיני לחץ כדי להרחיב... 'צטערת, נדלקתי על איזה בלוג של סוסי ים.