שבוע של חופש

maysabel

New member
שבוע של חופש

ושל נס, האהבה (מומלץ לצפות עד הסוף-כי הוא המאחד והמייחד.. אם יש כזה הדבר סוף.. נב-כתוביות בפורטוגזית אולי תמצאו בכתוביות בשפה אחרת) When the power of Love overcomes the Love of Power,the World will know Peace-Jymmi Hendrix^ הייתי מוסיפה- כשעוצמת האהבה תגבר על הכוח של הפחד אז האדם יהיה..חופשי וחופשי לאהוב: Zeitgeist

אצלי הכל לאט...../images/Emo13.gif

שעתיים עד שאני מוכן ועוד חמש דקות תוכן...

maysabel

New member
חחחחחחחחחח

והרי בחתימה שלך אתה אומר זאת: "התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לַכְּלוּם" קטעים ! אולי תתן לי לצאת לערסל בשמש? שם צריכה לבצע כמה "קפיצות קוואנטיות" משיחיות עכשיו :))

maysabel

New member
אני מצטערת..

אבל הקוונט שלך לא נראה לעין.. מה עוד כשצריכים לבצע אקרובציות קפיצה איתו............ומינימום לא לפספס אותו. לבקשתך ...את מה בדיוקלא לפספס?אה?? נראה שהשמש ריתכה את הפיוזים האחרונים שנשארו לי

maysabel

New member
ד"א אני לא סתם קרציה

אני קרציה משיחית! באתי מרכיבה של/על חמור חחחחח

maysabel

New member
אכן..

הלכת לחפש "אשם"..מצאת אותי-אני אכן מכשפה..העלית אותי על המוקד ואת אפרי פיזרת.. אני אשמה..בכיף.. ד"א זה דפוס אצלך אם תשים לב..כל פעם להעלות על המוקד מכשפה אחרת.. בוא ואתן את הלחי השניה לך,אקל עליך..גם בכיף.. בה ביי אדוני..

חיפשתי לי תחנת רוח ומצאתי מכשפה

מעולם לא טענתי שיש להעלות מכשפות על מוקד ולפזר את אפרן לכל רוח. מי שאמרה על הפיוזים שלה שהותכו זו את יקירה ואני רק כתבתי כמו קוף אחרי בן אדם (שבמקרה מיוחד זה אני מוכן להמשיל אותך לבן אדם). האם את יכולה לטעון שאת לא עושה רעש קוונטי ומבהילה את שוכני מקום רגוע זה בקפיצותייך בין הקוונטים של אפרים? שכן לידיעתך תורת המיתרים אומרת שהרעש איום ונורא כשפורטים עליהם ובמיוחד אם זה בעקבים. על איזה דפוס את מדברת כולן פיות כאן ולא ראיתי מכשפה מדוע את ממהרת להסכים להיות האשמה...נקודה למחשבה...ועוד להוסיף את השניה אלוהים אדירים

maysabel

New member
אחלה

בשביל זה אני פורטת על מיתרים להנאתי הרבה ומכבה את מכשיר השמיעה..אין רעש בחוץ..גם כי אין רעש בפנים.. :) ומה אתה ממהר לא להסכים?מעלום לא..וכו וכו-בדוק היטב ..אולי.. אני מסכימה לנאמר עכשיו על ידך ישר..גם קודם וגם עכשיו והרי כל מה שתכתוב הוא אמת בשבילך.. אני מסכימה גם בגלל שאני אוהבת מאד נקודות ואתה מביא לי אותן חינם אין כייסף גם מסכימה תמיד להיות אשמה לאחר כי לא חשה זאת מבפנים .. אחלה נב-הפיוזים הותכו אבל גם מעולם לא היו בשימוש..אל דאגה..ואין אפר-את זה אתה מיהרת להסיק מדבריי..למה עשית ממני אפר?למה???? למה אתה רואה אפר ?ואילו אני רואה יער מתחזק לאחר כל שריפה..אדמה מועשרת.. ובינינו נמתיק סוד-תפרוט על הקוונטים של אפרים ותייוכח בעצמך שהם לא נראים ולא עושים שום רעש..ממש כלום! מוזר שאתה לא אוהב נקודות אתה..ועוד חינם ועוד סוד-לא אתה זה שנועץ כאן בפורום? יאלללה די עם השטויות שלי-חג שמיייח בסימן נר שביעי- 7 חיבוקים בלי קפיצות ומאד שקטות.. מקרא: מכשפה=פיה מוקד=נעץ

maysabel

New member
חחחחחחחח

קטעים איתך! יאלללה מתי אתה בא לשתות תה עם נענע ולואיזה ולימונית מהגינה שלי אה? מבטיחה להגיש לך אותו על שטיח :)) עכשיו ממש חייבת לעוף לי אז משאירה פיוז פנוי ללא שימוש שמצאתי בסביבה ביייייייייייייי

למעלה