שבוע של סיוט עבר עלי בוולפסון.....

שבוע של סיוט עבר עלי בוולפסון.....

היום אחר הצהרים השתחחרנו תומר ואנוכי מבית חולים וולפסון אחרי שבוע ממש לא קל.... הגעתי איתם ביום ראשון תומר עם מצוקה נשימתית כתוצאה מוירוס ששוהם הביא מהגן ונדבק בו בבית... גם שהם נשלח למיון אבל שוחרר באותו לילה אחרי טיפול ותומר אושפז... 5 ימים שלמים בתוך אוד של חמצן ,סטרואידים אנטיביוטיקה אינהלציות ומה לא.... אין לילות ואין ימים...בבית שוהם גם חולה והלב שלי נקרע...והמתח והעצבים והמצב הנפשי באדמה... אז תודה לאל הכול בסדר והחל מהיום מקווה שנחזור לשיגרה.... עיצה אישית-ושלא תדעוולא תצטרכו אבל אם צריך אז לא ללכת לוולפסון פשוט נורא ואיום. האחיות נאציות אנטיפטיות ומגעילות,אין אירגון בלאגן גדול ואי סדר כל דבר צריך להזכיר להם ממש נורא. ושלא נדבר על הריח הסירחון, שירותים זוועה, אין סבון אפילו, על נקיון לא שמעו שם , בחדרים צפיפות נוראים בקושי מזרנים מסריחים להורים ללילה יש במחלקה....בקיצור מכל החינות היה נורא. והדיאטה......אויי אויי הדיאטה הלכה לה לטייל.... יומיים בכלל לא אכלתי בגלל החרדות שלי ומהיום השלישי לא הפסקתי לאכול... ומחר שקילה...שבוע שעבר בכלל לא הייתי כי היינו בבית החולים ומחר בטח אקבל על הראש אבל לא נורא ,אני מוחקת את השבוע הזה ומחר מתחילה מחדש מקווה שאצליח לחזור לסדר...... אז בריאות שלמה לכולכן שלכן תותי

niloush

New member
ברוך רופא חולים

בפעם הבאה שניידר ילדים או דנה של איכילוב. שמעתי שהתנאים שם ממש ממש טובים וכנ"ל הצוות. בכל מקרה, מאחלת לך שלא תצטרכי עוד!!!

לא היה לי זמן לנסוע עד לשם הוא כמעט

איבד את ההכרה עוד באוטו בנסיעה מראשון לחולון הוא היה ממש במצוקה וכל הדרך צבטתי אותו כדי שלא התעלף לי אל תשאלו.....אני יודעת ששניידר יותר טוב שבוע קודם שוהם עבר שם באמצע הלילה ניקור באוזן...באמת צוות ומקום על הכיפאק...ושוב שלא נצטרך אוף...

אמממאאא

New member
העיקר הבריאות

לפני שאת עולה על נמשקל ספרי למדריכה איזה שבוע קשה היה לך כך תחסכי לפחות את הנזיפה.... העיקר שתרגישו טוב המון בריאות וממחר חזרה לנקודות.

מיקגאפ

New member
איזה סיוט... העיקר שעכשיו הכל בסדר

ושאתם מתחילים להתאושש...
מסכנונת, ממש נשבר לי הלב כשקראתי את מה שעבר עליך. גם עלי עבר דבר דומה (פחות או יותר) - כשהייתי בתחילת ההריון עם יובל. הגדולה שלי חלתה מאד והיה צורך לאשפז אותה (איזה וירוס מאד עצבני תקף אותה). אני בעצמי הייתי חולה גם כן, ואני זוכרת את שברון הלב בלשכב בבית ולא להיות מסוגלת להיות עם הילדה שלי כשהיא בבית החולים. אישפזו אותה בפנימית והרופא שלי בשום פנים ואופן לא אישר לי להסתובב שם מחשש שאדבק במשהו. בקיצור - טראומה רצינית. אז אני מבינה אותך, ובאמת העיקר שאתם סוף סוף בבית והילדים בסדר. שרק יהיו בריאים, ולגבי הדיאטה אל תדאגי - אני בטוחה שתחזרי לעצמך במהירות הבזק...
מיכל

תודה לכולכן על העידוד ,500 גר´ פלוס

זה המצב היום.....לצערי.... אבל אני יודעת שזה עבר וזהו ואני חוזרת למשטר. שאלתי את המדריכה שלי אם היא רוצה את הכוכב חזרה
היא כמובן עודדה אותי ואמרה שזה קורה במצבי לחץ שכאלו ובעיקר לחזור לסדר ואני מקווה ששבוע הבא אני אהיה מבסוטית שוב. אז זהו בינתיים אני רצוצה לגמרי ,צריכה להשלים שעות שינה של שבוע שלם אז אני עפה למקלחת ולמיטה שלכן תות

למעלה