שבוע תומר יוסף נדחה

שבוע תומר יוסף נדחה

תכננתי לקראת יציאת האלבום לעשות ספיישל בפורום, אבל בגלל שיציאתו הרשמית היא ב10 ביוני, נדחה את העניין לעוד שבועיים. אז תתכוננו, נעשה משהו נחמד, חפלה גדולה :)) עד אז יש את שתי הופעות ההשקה, בהן ניתן יהיה גם לקנות את האלבום. אני אישית הולך לבארבי בשישי. מה איתכם?

לוח האירועים התמלא מחדש

לא תמיד יש לי זמן אבל היום היה לי אז מילאתי את הלוח בכל האירועים שמצאתי. אתם מוזמנים להתרשם בעצמכם ואפילו להשלים אותי. לחצו כאן.

עידכנתי גם פינות שיהיו בפורום!

למשל: 25/05/2006(יום חמישי הקרוב)-מה מה מה מה-פינה מס´ 2, שתעסוק בסאונד סיסטמים. כדי להיזכר בפינה הקודמת לחצו כאן. 28/05/2006(יום ראשון הבא)-קולצ´ר-פינה חדשה בפורום, שתעסוק בתרבות הסובבת את ז´אנר הרגאיי. מעניין ומומלץ ביותר לצפות! ככה תדעו מתי יש מה. מקווה שהפינות יעוררו עניין בפורום וייצרו בו דיונים חדשים...

סקר חדש

מוזמנים להצביע, הוא בטח גם יגיע לשער הפורומים ואז יהיו מלא הצבעות, מה שלא קרה עם הסקר הקודם. תוצאותיו משמאלכם >>>(סיטרואנים חחחח)

OceaND

New member
נצל"ש -טובה ממי שהולך לבארבי מהצפון

איך אתם מגיעים? אני עדיין לא יודע אם אני בא בגלל שזה רחוק, אבל ממש מעוניין לקנות את הדיסק. אם מישהו בטוח הולך, ואם אני לא אלך בסוף אז מישהו מהצפון יוכל לקנות לי ת'דיסק? אם כן - אני אשמח להודעה במסרים

למעלה