שבוע תור ומבורך.היום יש לנו בדיקות .

הדסהש1

New member
שבוע תור ומבורך.היום יש לנו בדיקות .

לי יש ב 10.30 עירוי 3 בתל השומר.ולרמי ב 12.50 בדיקת שמיעה בקופת חולים רוטשילד בפ"ת.זה היה התור המוקדם היחיד .3 חודשים.אני חיכיתי לבלינסון 6 חודשים.הוא זקוק למכשיר שמיעה לטלויזיה(אוזניות)
דרך המושלם זה לא יקר אבל צריך חתימה גם של ההנהלה.עכשיו ילך גם שוב ל א.א.ג. והמכתב ישלח להנהלה שיאשרו.ורק לאחר מיכן יוכל לקנות את האוזניות.מטרטרים את האנשים לחינם.אנני יודעת אם ירצה לקנות גם מכשירים לאוזניים הוא יודע מראש כך החליט שזה לא בשבילו.אני לא מתווכחת.הרופא לא ידע לומר אם הירידה שיש לו זה בגלל הארוע המוחי או בגלל הגיל.לפחות הוא יעזר באוזניות כדי שלשכנים לא יהיו תלונות.הקירות בדירה מאוד דקים ויש להם תמיד תלונות.גם שאני מדברת עם רמי בבוקר הם טוענים ששומעים אותנו.
אז אני משתדלת לא לדבר איתו בחדש אלה בסלון.יש תמיד תלונות. -למה הוא משקה יותר מידי.למה שם את הקולנועית מתחת לחלון שזה מפריע.החלון של החדר זה קיר משותף.תמיד מחפשים משהו להתוכח..לרמי יש קפיץ קל ואני תמיד המפשרת רק כדי לשמור על יחסים טובים עם השכנים לא רוצה עניינים..שלום שלום וזהו...לא יותר מידי.

טעות טעות ואי אפשר לערוך

בטעות נכנסתי לשרשור לא מתאים וזה עוד אחד מהנעכסים להיום, אז
זה מה יש ולא בא לי לכתוב שוב,
שבוע טוב

הדסהש1

New member
צהריים טובים.חזרתי מעירוי מס" 3..הרופא אמר שהתוצאות יגיעו

רק אולי בעוד חודש ואולי יותר.הבוקר התחיל גרוע הארנק שלי נעלם..חיפשתי בכל מקום אפשרי,יפעת הביאה לי ארנק שיש לה בבית.מזל שכרטיס האשראי היה אצל רמי.רק 50 שקל היו לי וכרטיס קופ"ח מקווה שאחפש יותר אולי אמצא.כפרה על 50 השקל אבל לנסוע למשרד הפנים לעשות ת.ז לשנינו כי גם לרמי התעודה כבר שחוקה לגמרי..
הסתכלתי אפילו במקרר..אולי נפל לי היפה שהוא.ומי שמצא לא חיפש את שמי והכתובת ,
לא יפה מצידו.לדקל אבד -נשכח הארנק ונמצא ליד בית הכנסת השכונתי..הוא ביטל את כרטיס הכספומט רק לקחו 100 שקל.את הרשיון לא נגעו.ומי שמצא הביא למשמר השכונתי והם צלצלו אליו שיבוא לקחת..

י"ז בתמוז, אמרו לי שזה יום של נעכסים

אמנם זה היה אתמול אבל הצום נדחה להיום אז כנראה גם הנעכסים, אחד
רודף את השני, אז אני כנראה לא היחידה, אני רואה הדסה, שגם לך זה קרה,
אקמולית, תודה על המסרים ששלחת לי ותודה שנענית לבקשתי לכתוב בפורום,
אני מקווה שתמשיכי איתנו ולא תעזבי כמו רבים אחרים,אמנם כתבתי מקודם שאני הולכת לאכול משהו ולמיטה לשנ"צ, אבל עדיין לא הגעתי למיטה, היו כל מיני
נעכסים נוספים וטלפונים לא נעימים, שהייתי צריכה לטפל בהם, צעקתי על
אנשים, שלא עשו לי רע ואח"כ התנצלתי, אגיד לכם את האמת, אני פוחדת
ללכת למיטה, כי אולי עוד מישהו מתכנן להתקשר ולעשות לי רע בנשמה,
אבל מה שיהיה יהיה, אני כבר מאד עייפה,
יעל'י, משום מה לא שמתי לב והכנסתי תגובה בהודעה של הנהלת הפורומים,
במקום בפורום שלנו, אודה אם תצליחי להעביר את זה לשרשור הזה,
אוי ואבוי לי כמה שגיאות יצאו לי וכמה אותיות לא רצויות, אז עשיתי הגהה
ואני מקווה שלא דילגתי על משהו, כי אין אפשרות לעשות עריכה.
די, בזאת מסתיימים שידורי לעכשיו, אני הולכת למיטה

למעלה