צבע
אבח"י Well-known member 14/10/22 #1 צבע קבצים מצורפים 1.jpg KB 210.5 · צפיות: 7 2.jpg KB 98.5 · צפיות: 4 3.jpg KB 51.2 · צפיות: 4 4.jpg KB 91.8 · צפיות: 3 5.jpg KB 81.5 · צפיות: 3 6.jpg KB 129.2 · צפיות: 3 7.jpg KB 27.7 · צפיות: 3 8.jpg KB 157 · צפיות: 3 9.jpg KB 61.9 · צפיות: 7 10.jpg KB 623.5 · צפיות: 6
GoldenEyes Well-known member 14/10/22 #2 נכתב ע"י אבחי: צבע לחץ כדי להרחיב... גם בש"ל הם נראים טוב , משאיר דמיון למציאות ולמה מקושקשים ? למה? ועד שהבאת אסיאתי צבעוני אז הוא מקושקש? תודה רבה וחג שמח
נכתב ע"י אבחי: צבע לחץ כדי להרחיב... גם בש"ל הם נראים טוב , משאיר דמיון למציאות ולמה מקושקשים ? למה? ועד שהבאת אסיאתי צבעוני אז הוא מקושקש? תודה רבה וחג שמח
אבח"י Well-known member 15/10/22 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: גם בש"ל הם נראים טוב , משאיר דמיון למציאות ולמה מקושקשים ? למה? ועד שהבאת אסיאתי צבעוני אז הוא מקושקש? תודה רבה וחג שמח לחץ כדי להרחיב... עיני זהב, אני אין לי בעיה עם קשקשת על הגוף, כל עוד היא לא על הזין עצמו.
נכתב ע"י GoldenEyes: גם בש"ל הם נראים טוב , משאיר דמיון למציאות ולמה מקושקשים ? למה? ועד שהבאת אסיאתי צבעוני אז הוא מקושקש? תודה רבה וחג שמח לחץ כדי להרחיב... עיני זהב, אני אין לי בעיה עם קשקשת על הגוף, כל עוד היא לא על הזין עצמו.
GoldenEyes Well-known member 15/10/22 #4 נכתב ע"י אבחי: עיני זהב, אני אין לי בעיה עם קשקשת על הגוף, כל עוד היא לא על הזין עצמו. לחץ כדי להרחיב... חז"לינו אמרו על טעם ועל ריח אין מה להתווכח
נכתב ע"י אבחי: עיני זהב, אני אין לי בעיה עם קשקשת על הגוף, כל עוד היא לא על הזין עצמו. לחץ כדי להרחיב... חז"לינו אמרו על טעם ועל ריח אין מה להתווכח