עוד מעט חנוכה
אבח"י Well-known member 16/12/22 #1 עוד מעט חנוכה קבצים מצורפים 1.jpg KB 155.7 · צפיות: 6 2.jpg KB 130.1 · צפיות: 3 3.jpg KB 87.3 · צפיות: 4 4.jpg KB 23.3 · צפיות: 3 5.jpg KB 209.8 · צפיות: 3 6.jpg KB 118.5 · צפיות: 3 7.jpg KB 82 · צפיות: 5 8.jpg KB 397.1 · צפיות: 5 9.jpg KB 92 · צפיות: 7 10.jpg KB 247.8 · צפיות: 6
GoldenEyes Well-known member 16/12/22 #2 נכתב ע"י אבחי: עוד מעט חנוכה לחץ כדי להרחיב... נכון , שבוע הבא הבאת השבוע כמה טובים אבל כמו הנרות , לראותם בלבד לחלקם יש נרות נרות , לכמה שעות טובות של דליקה
נכתב ע"י אבחי: עוד מעט חנוכה לחץ כדי להרחיב... נכון , שבוע הבא הבאת השבוע כמה טובים אבל כמו הנרות , לראותם בלבד לחלקם יש נרות נרות , לכמה שעות טובות של דליקה
אבח"י Well-known member 17/12/22 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: נכון , שבוע הבא הבאת השבוע כמה טובים אבל כמו הנרות , לראותם בלבד לחלקם יש נרות נרות , לכמה שעות טובות של דליקה לחץ כדי להרחיב... אין לי מושג אם הנרות הן אכן נרות שבת או נרות חנוכה. כידוע לך, המצלמה משקרת ומעוותת את המציאות, שהרי אלה צילומי "יופי" מעצימי "גבריות".
נכתב ע"י GoldenEyes: נכון , שבוע הבא הבאת השבוע כמה טובים אבל כמו הנרות , לראותם בלבד לחלקם יש נרות נרות , לכמה שעות טובות של דליקה לחץ כדי להרחיב... אין לי מושג אם הנרות הן אכן נרות שבת או נרות חנוכה. כידוע לך, המצלמה משקרת ומעוותת את המציאות, שהרי אלה צילומי "יופי" מעצימי "גבריות".
GoldenEyes Well-known member 17/12/22 #4 נכתב ע"י אבחי: אין לי מושג אם הנרות הן אכן נרות שבת או נרות חנוכה. כידוע לך, המצלמה משקרת ומעוותת את המציאות, שהרי אלה צילומי "יופי" מעצימי "גבריות". לחץ כדי להרחיב... אוף למה לקלקל ?
נכתב ע"י אבחי: אין לי מושג אם הנרות הן אכן נרות שבת או נרות חנוכה. כידוע לך, המצלמה משקרת ומעוותת את המציאות, שהרי אלה צילומי "יופי" מעצימי "גבריות". לחץ כדי להרחיב... אוף למה לקלקל ?