עוד שבוע וקצת - מסתיימת שנת הלימודים. החרמנים בינינו ייצאו לצוד נערים בוגרי יב' למיטותיהם - בהצלחה
אבח"י Well-known member 9/6/23 #1 עוד שבוע וקצת - מסתיימת שנת הלימודים. החרמנים בינינו ייצאו לצוד נערים בוגרי יב' למיטותיהם - בהצלחה קבצים מצורפים 2.jpg KB 59.2 · צפיות: 6 3.jpg KB 65.5 · צפיות: 5 4.jpg KB 61.8 · צפיות: 6 5.jpg KB 83.4 · צפיות: 8 6.jpg KB 55.6 · צפיות: 7 7.jpg KB 51.4 · צפיות: 7 8.png KB 412.6 · צפיות: 4 9.jpg KB 17.2 · צפיות: 7 9.png KB 219.7 · צפיות: 8 10.jpg KB 65.8 · צפיות: 8
GoldenEyes Well-known member 9/6/23 #3 נכתב ע"י אבחי: עוד שבוע וקצת - מסתיימת שנת הלימודים. החרמנים בינינו ייצאו לצוד נערים בוגרי יב' למיטותיהם - בהצלחה לחץ כדי להרחיב... 9 ממוחזר נא לרשום את מחאתי 8 בהחלט עשה לי את זה , לא מתעלם מ 4 כמובן אז , שבוע הבא יהיו הרבה נערים בוגרי יב'? שאדע למה לצפות אה שכחתי אתה בעצם יוצא לפנסיה , לא? זאת היתה שנתך האחרונה ללימודים כמדומני
נכתב ע"י אבחי: עוד שבוע וקצת - מסתיימת שנת הלימודים. החרמנים בינינו ייצאו לצוד נערים בוגרי יב' למיטותיהם - בהצלחה לחץ כדי להרחיב... 9 ממוחזר נא לרשום את מחאתי 8 בהחלט עשה לי את זה , לא מתעלם מ 4 כמובן אז , שבוע הבא יהיו הרבה נערים בוגרי יב'? שאדע למה לצפות אה שכחתי אתה בעצם יוצא לפנסיה , לא? זאת היתה שנתך האחרונה ללימודים כמדומני
אבח"י Well-known member 9/6/23 #4 נכתב ע"י GoldenEyes: 9 ממוחזר נא לרשום את מחאתי 8 בהחלט עשה לי את זה , לא מתעלם מ 4 כמובן אז , שבוע הבא יהיו הרבה נערים בוגרי יב'? שאדע למה לצפות אה שכחתי אתה בעצם יוצא לפנסיה , לא? זאת היתה שנתך האחרונה ללימודים כמדומני לחץ כדי להרחיב... לא כמדומך, אלא ממש בפועל. אולי אקפוץ לחוף הים, או לאחת הבריכות ע"מ לצלם חבילות של גברים ישראליים או אחרים.
נכתב ע"י GoldenEyes: 9 ממוחזר נא לרשום את מחאתי 8 בהחלט עשה לי את זה , לא מתעלם מ 4 כמובן אז , שבוע הבא יהיו הרבה נערים בוגרי יב'? שאדע למה לצפות אה שכחתי אתה בעצם יוצא לפנסיה , לא? זאת היתה שנתך האחרונה ללימודים כמדומני לחץ כדי להרחיב... לא כמדומך, אלא ממש בפועל. אולי אקפוץ לחוף הים, או לאחת הבריכות ע"מ לצלם חבילות של גברים ישראליים או אחרים.
GoldenEyes Well-known member 9/6/23 #5 נכתב ע"י אבחי: אולי אקפוץ לחוף הים, או לאחת הבריכות ע"מ לצלם חבילות של גברים ישראליים או אחרים. לחץ כדי להרחיב... ישששששששששששששששששששששש מחכה בקוצר רוח
נכתב ע"י אבחי: אולי אקפוץ לחוף הים, או לאחת הבריכות ע"מ לצלם חבילות של גברים ישראליים או אחרים. לחץ כדי להרחיב... ישששששששששששששששששששששש מחכה בקוצר רוח