שבוע 20 להריון- רוצה לידת בית

holycity

New member
שבוע 20 להריון- רוצה לידת בית

היי לכן- אז ככה, קראתי על לידות בבריכת לידה מה שקורץ לי מאד. מישהי מכן יודעת היכן ניתן להשכיר אחת כזו? מישהי פה עשתה את זה? אני מחפשת גם המלצה למיילדת טובה שעובדת בירושלים. בתודה מראש - שרית

ס ו ל ה

New member
זמן מעולה לרכוש בריכה בכל חנות צעצו

עים כגון טויזראס, מגה ספורט וכו'.. המיילדת שלי היתה מוכנה להשכיר לי ברכיה אך יצא יותר זול לקנות בריכה מתנפחת שווה ויפה. לגבי מיילדת בירושליים בטח יענו לך כאן הבנות יש רשימה של כל מיילדות הבית.. בהצלחה!

בריכת לידה

לאחת היולדות שלי, שגרה ליד ירוןשלים יש בריכה, אותה היא מעונינת למכור (מה לעשות.לא הספיקה לנפח...)

mise

New member
זה הזמן לרכוש בריכה.

ואל תחכי לסוף הקיץ. אני עשיתי הזמנה בחורף והבריכה אמנם הגיעה לפני התל"מ שלי, אבל היה סיכוי שאלד לפני ולא אספיק, בנס מצאתי כאן בריכה ממישהי שבסוף לא ילדה איתה. ראיתי את אותה בריכה שקניתי בטויס אר אס נדמה לי ב - 200 ש"ח. אני אמנם הזמנתי אותה מארה"ב ב - 140 ש"ח, אבל המשלוח (הזול ביותר והאיטי ביותר) עלה לי יותר מהבריכה.

vashti72

New member
המיילדת שלי...

ג'ויס עובדת בירושלים ואת יכולה להשכיר ממנה בריכה ללידה. זאת בריכה גדולה ונוחה (לדעתי יותר מהמתנפחות) אבל זה באמתיוצא יותר יקר. היא מיילדת נהדרת, מאד מקצועית ואחראית. אני מאד התחברתי אליה. עדיף לקבוע איתה פגישה בשביל להתרשם ממנה כי הרבה פעמים היא לחוצה בטלפון. אם אני לא טועה גם ריקי 29 ילדה איתה.

אני ילדתי במים

אמנם לא בבריכת לידה כי יש לי אמבט מאד גדול בבית... אבל שאלת אם יש מי שעשתה זאת וכן - יש
זה מסוג הדברים שאת לא יודעת אם תצטרכי או תאהבי ברגע האמת. יש נשים שבלידה עצמה מים לא קרצו להן כלל... לי זה היה נפלא והילדה נולדה בתוך המים. בהצלחה!

למעלה