שבוע 28 הנה באת...

רונית 294

New member
שבוע 28 הנה באת...

כל כך מאושרת להגיע לחודש שביעי ולשבוע זה. זכור לי שלאחריו נאמר לי בזמנו שיש סיכויים קטנים יותר לתמותת יילוד או סיבוכי פגות קשים. אז זה מן ציון דרך עבורי. בעיקר כשאני לא מטופלת הפעם בשום צורה (בניגוד להריון הקודם שטופלתי והצלחתי להגיע ל 39)... עדיין רוצה מאוד להגיע לשבוע 39+0 וללדת בביטחה. אולי זה קצת פאתט אבל הולכת היום להופעה של שירי מיימון בזאפה. מגשימה חלום של גיל 18 כזה :) נשיקות לכולן.

plumaria

New member
שבוע 27

אלו אכן חדשות טובות ומעודדות.
כל שבוע התקדמות זה כמו עוד אבן קטנה שיורדת מהלב.
אני היום בשבוע 27, ובבדיקה של הרופא אתמול גם כבר אמר שהוא מבחינתו כבר לא מודאג. עוברון גם עבר את הקילו בהערכת משקל, אז אני בכלל מרגישה שעברנו משוכה ענקית.
כמובן שאני כמוך, רוצה להשלים הריון מלא וללדת רק כשהעובר בשל לחלוטין, אבל הידיעה שפגות קיצונית כבר לא תהיה פה מעודדת מאוד.
תהני לך היום בהופעה ושיהיה המשך הריון תקין ורגוע עד סיומו המתוק במועד

שירהד1

Member
מנהל
מקווה שאת נהנית במופע

אני מתה על הזאפה. אוכל טוב, הופעות אינטימיות, אווירה...מתה על זה.

וחוץ מזה- שלשמוע את שירי מיימון זה בכלל לא פאתט. ממש לא!
את מכירה את השיר שלה ושל שמעון בוסקילה "גשם שיבוא"? זה השיר שגרם לי להחליט בשבוע בערך 20, שאם ההריון יצליח לשם שינוי, אקרא לה בשם: "מעיין". למה? תשמעי את השיר ותביני, ואם לא- מוכנה להסביר זאת בכל עת.

שמחה שההריון מתקדם על מי מנוחות (טפו...). מבחינתי ומבחינת הרפואה מספיק גם שתגיעי לשבוע 37, לא חייבים 39:)

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
מדריכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

רונית 294

New member
אני גם מאוד אוהבת את הזאפה

וחיכיתי שהיא תופיע שם שנים. אוהבת את האינטימיות הזאת בהופעות (רק שלא אוכלת שם כי לא כשר)... אף פעם לא הייתי בהופעה שלה למרות שהכי הייתי בזמנו מ"מחנה שירי"...אגב, היא גם בהריון שנראה לפחות הרבה יותר מתקדם משלי. ויש לה קול אלוהי ממש.

Shirleybh

New member
ואני שבוע 29

איזה יופי שימשייך תקין לכולנו עד ליעד המבוקש ;)

למעלה