כבר 40+5 ביום שישי היו צירים יפים כל רבע שעה ונמשכו כ- 30-45 שניות. הייתי בטוחה שעד הבוקר נילד... אבל אתמול אחרי 6 שעות במיון יולדות - חזרנו הבייתה. חזרנו היוםלמעכב במיון - אין שום צירים, שום-כלום
. עשו לנו הארכת משכל, התינוק כבר 3940 גר'
. כיף לו בבטן והוא מקפץ שם, ולא רוצה לצאת. ביקשתי מהרופא שיעשה לי זירוז. הוא עשה סטריפינג (מכווה שכתבתי את זה נכון). האם למישהיא יש מוסג עד כמה זה יעיל? תודה מראש.
הוא עשה מין תנועות די אגרסיביות באמצעות אצבעות היד. אמר שזה יכול לגרום למעט דימום שאני לא אבהל... זה היה די כועב, אבל נסבל ביותר. בינתיים אני לא מרגישה שום שינוי...
מופתעת לגלות שאני לא לבד?!?..) - יש בזה נחמה. אגב, אני רק בשבוע 36! זה אומר שהלידה קרובה? הלוואי...הקטנה כבר יותר מ-3 ק"ג והרופא כבר איים שאם היא לא תצא עד שבוע 40 הוא ימליץ על זירוז כדי לא להגיע לקיסרי. יש לי תחושה חזקה שהיא כבר בשלה ומוכנה לצאת, רק שאני גם מרגישה כמה כיף ונעים לה בפנים, אז למה לצאת? גשם וקרררר....
כבר היו לי בשבוע שעבר וכך גם הלילה, צירים די כואבים שלא ממש תזמנתי במשך כמה שעות, עד עכשיו יש לי צירצורים חלשים מדי פעם וכאבים בגב התחתון, יש מצב שיתפתח משהו בקרוב? ולא כדאי לבדוק אם יש התפתחות?