שבוע 5 מקוררת משתעלת

shtuiot

New member
שבוע 5 מקוררת משתעלת

היום בדיקה ראשונה של אולטרסאונד נדבקתי מהבן שלי בן 3 התחילו קצת הפרשות חומות ואין לי מושג אם זה נורמלי בלחץ נוראי למרות שהבטחתי לעצמי שאני לוקחת את זה בקלות.

anguly

New member
כדאי לבדוק רמות הורמונים

לראות שלא חסרה תמיכה.
איך היתה הבדיקה?
ותדאגי שלא יהיה חום (אם יש כדאי לקחת משהו)
בהצלחה
שימשיך תקין ורגוע

sisi1001

New member
זה לא מחייב לבשר רעודופקת

מה את לוקחת תמיכה .דם חום מעיד על דם ישן. לדעתי לכי לבדוקהורמנים ועוד שבוע תעשי אוחטרא סאונד. מאחלת לך לראות כבר

shtuiot

New member
עדכון בדיקת אולטרסאונד

שני שקי הריון אחד נראה יפה עם סיכוי והשני קטן וכנראה שיספג לדברי הרופא צריכה להמתין לדופק אז זה התחיל ב ולצערי כרגע יש סיכוי לאחד תודה לכן על התמיכה

anguly

New member
אצלי זה התחיל בשלושה

גם אצלי אמרו על אחד שהוא "קטן בשבוע וכנראה יספג" - זה לא קרה....
אי אפשר לדעת, מכירה כמה סיפרים עובר אחד יותר קטן שהמשיך ככה עד סוף ההריון.
ממשיכה להחזיק לך אצבעות.
שימשיך תקין, ובידיים מלאות!

shtuiot

New member
אני זוכרת שכתבת את זה לגבי הבטא

אבל לצערי הבטא האחרונה היתה 5410 היא גדולה מידי לאחד וקטנה מידי ל 2 אוף איזה מצב לא ישנתי כל הלילה אין לי מושג איך להעביר את הזמן ההריון הקודם הסתיים שבוע 6 טריים גם מאותו טיפול תודה לך על ההקשבה

anguly

New member
קודם כל מעל 1000 כבר לא מצפים להכפלות באותו הקצב

שנית, אין דרך לדעת מה קורה, צריך להמתין בסבלנות ולחכות לבדיקה הבאה בעוד שבוע לראות אם העוברים גדלים.
אצלי העובר הקטן יותר שמר על פער של שבוע עד הסוף. והאמת שגם היום ענת היא קטנטונת, אבל היא מקסימה.
מקווה שהכם יהיה בסדר

shtuiot

New member
כל כך קשה ההמתנה

לרוב חבריי לא ספרתי לבעל שלי נמאס לשמוע והמתח משגע אותי ואני חשבתי שלהמתין לבטא זה קשה כל רגע נראה לי שהתחושות נעלמות והחזה כבר לא כואב והבטן כואבת זה סימן להפלה אוף......

shtuiot

New member
בטא במקרה כזה

לאור העובדה שאולי עובר אחד מתחיל להיספג מה קורה עם הבטא במצב כזה הרופא רוצה שאני אמשיך לבדוק בטא

shtuiot

New member
עדכון בדיקת אולטרסאונד

שני שקי הריון אחד נראה יפה עם סיכוי והשני קטן וכנראה שיספג לדברי הרופא צריכה להמתין לדופק אז זה התחיל ב ולצערי כרגע יש סיכוי לאחד תודה לכן על התמיכה

sisi1001

New member
חדושות טובות

אחד זה עולם ומלואו שיהיה בשעה טובה ם סוף בריא ומאושר\

למעלה