שבוע 7 וכבר יצאה הבטן

mesh2001

New member
שבוע 7 וכבר יצאה הבטן ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הי, אני בשבוע 7 + 5 ימים והיתה לי הרגשה שיצאה לי הבטן קצת- נהיה צפוף במכנסיים שרק קניתי ובכלל לפי המראה. חשבתי שסתם אני מדמיינת מתוך תקווה לטוב אבל אתמול אמא שלי ראתה אותי בערב, עם פיג'מה וסוודר ענק כזה מעל ואמרה - וואו - יוצאת לך הבטן. זה ממש מוזר. זה אמנם ממש לא ההריון הראשון שלי אבל אף אחד מהקודמים לא נמשך כרגיל ולכן אני תוהה - יש כאן כאלה שעוברות אותו דבר? יצאה לכן הבטן מוקדם אחרי הריונות קודמים שנכשלו? זה מטריד אותי בעיקר כי ממש לא רציתי לספר על ההריון מוקדם,לאור ניסיון העבר ואני מתלבשת יחסית צמוד.... סופ"ש נעים לכולן, מאש

harelr6

New member
גם לי קרה

אותו הדבר. חלק נבע מאכילת יתר... וחלק כנראה מזריקות הורמונים שקיבלתי וניפחו את גופי. גם אני הייתי באותה הצרה עם הבגדים אבל מסתדרים איכשהו. הפכתי מומחית בהחבאות... תהני בהריון ושיהיה בהצלחה, שבת שלום נילי.

סאלי33

New member
גם לי שבוע 7 כבר היתה בטן

עוד לא ממש של הריון אבל צמיג נאה ועסיסי ובגלל שבדר"כ אני רזה זה היה מאוד בולט... תהני מהעובדה שלפחות עכשיו חורף ואפשר להחביא בשיטת השכבות בהצלחה!! שיהיה הריון קל ומשעמם

גם לי

יכול להיות שהבטן מתנפחת מאגירת נוזלים... או גאזים. עד שבוע 8 כבר עליתי 7 קילו! (כן, עם הבחילות). ומאז עד עכשיו, שבוע 29, הוספתי רק עוד 4 קילו. כלומר סך הכל עליתי עד עכשיו 11 קילו, רק לא בסדר ה"נכון".

הייתי באותה סיטואציה

שבוע 7 ו-בטן.. לא הבנתי איך זה. הרופא הסביר לי שיש הורמון שמופרש בהריון שדומה להורמון של תסמונת קדם ויסתית שבה הבטן מתנפחת קצת. אבל את תדאגי, יכול להיות שנדמה לך שכולם יודעים , בפועל, מעט מאד אנשים יחושו בכרס הקטנה הזו עד שתתפח באמת.

החבר הטוב של ההריונית החרדה ../images/Emo113.gif

אין ספק, בחורף החיים קלים יותר. סוודר קצת יותר ארוך שמטשטש במותניים (ושאפשר ללבוש מתחתיו מכנסיים עם גומי אם ממש צריך), צעיפים גדולים, מעיל - בחורף יש כל מיני פטנטים. אם כי אני חייבת לומר שאצלי זה לא עבד - גם אני בחורה רזה (ולפני ההריון עם התאומים הייתי בכזה דכאון שממש נהייתי רזה), וכשנקלטתי, אנשים שמכירים אותי לא פספסו את זה, אם כי לא כולם היו עד כדי כך חסרי טקט כדי לשאול מפורשות (ולא עניתי להם כי גם אני מלאה אמונות "טפלות"). אני בהחלט חושבת שמספר הריונות קודמים גורמים לבטן לצאת קודם גם אם הם לא הגיעו לשלב מתקדם, וזאת כי רצועות הרחם שנמתחות כדי לתת לו לגדול אף פעם לא חוזרות להיות הדוקות כמו בהתחלה, ובכל התחלת הריון התהליך הזה קורה מחדש, למרות שהרחם עדיין לא זקוק לכל הגדילה הזו. לכן רק הגיוני שבעקבות כמה הריונות הבטן תצא מוקדם. מקווה שתמצאי פתרון ולא תצטרכי להחשף לפני שתרגישי מוכנה. עתליה

גם אצלי זה בדיוק אותו הדבר,

בשבוע שעבר יצאה הבטן, אני היום 8+4 ופשוט עליתי מידה במכנסיים כי לוחץ וגם בולט, אבל יותר בולט בערב... נראה לי שאוטוטו יעלו עלי...אבל שטויות, העיקר שהכל יהיה תקין לכולנו!

jinjit

New member
גם אצלי 5+1 וכבר יש בטן..

אתמול אפילו הלכתי לקנות מכנסיים. .ואני יודעת שבעבודה כולם כבר מקשקשים על זה..

למעלה