שבוע וטוב, או שרשור יום א' אני רואה שלא התלבשתן היום וחבל כי הנה אני פה
ל לי וולף New member 21/12/14 #1 שבוע וטוב, או שרשור יום א' אני רואה שלא התלבשתן היום וחבל כי הנה אני פה
ל לי וולף New member 21/12/14 #2 לא ממש משהו לכתוב עליו... היום - לאיסופי בגדים, צילומים והחזרת הבגדים - ג'ינס סקיני כחול כהה, טי ארוכה מעט אוברסייז'ד וסניקרס. פחות או יותר ה"תלבושת" שלי לימי עבודה מסוג זה
לא ממש משהו לכתוב עליו... היום - לאיסופי בגדים, צילומים והחזרת הבגדים - ג'ינס סקיני כחול כהה, טי ארוכה מעט אוברסייז'ד וסניקרס. פחות או יותר ה"תלבושת" שלי לימי עבודה מסוג זה
S shmickey New member 22/12/14 #5 מהמעט שרואים נראה מעולה!! אני היום נשארתי בבית, לא הרגשתי כל כך טוב ולכן גם לא טרחתי להתלבש.. מחר חוזרת בכוחות מחודשים!!
מהמעט שרואים נראה מעולה!! אני היום נשארתי בבית, לא הרגשתי כל כך טוב ולכן גם לא טרחתי להתלבש.. מחר חוזרת בכוחות מחודשים!!
H Happy Goth New member 22/12/14 #7 לא משו לכתוב עליו? הרשת מפוצצת באיך לעשות את מה שאת עושה נכון אני נורא נמשכת לאחרונה לסגנון הקז'ואל והלא מתאמץ, אבל אצלך זה מאד מאד מדוייק
לא משו לכתוב עליו? הרשת מפוצצת באיך לעשות את מה שאת עושה נכון אני נורא נמשכת לאחרונה לסגנון הקז'ואל והלא מתאמץ, אבל אצלך זה מאד מאד מדוייק
ל לי וולף New member 22/12/14 #9 תודה. היא עדיין קיימת בכמה סניפים של זארה שווה לחפש כי היא ממש חולצה לטחון אותה