שבוע
H Happy Goth New member 2/7/17 #2 סנדלים אהההה סוף סוף! מקמדן אנד שוז בקניון איילון, הפעוט עזר לי לבחור
S shmickey New member 3/7/17 #6 תתחדשייייייייייייי!! אחלה סנדלים ניטרליים שילכו טוב עם הרבה מאוד לוקים. השילוב של הגופיה והחצאית מגניב
תתחדשייייייייייייי!! אחלה סנדלים ניטרליים שילכו טוב עם הרבה מאוד לוקים. השילוב של הגופיה והחצאית מגניב
S shmickey New member 3/7/17 #7 איך היא יפה עליך! מאוד שונה מהסגנון הרגיל שלך, באינסטינקט הראשוני הייתי מציעה לקצר אותה קצת, אבל במחשבה שניה אני דוקא אוהבת את האורך הזה עליך, הוא לא "רגיל" בשבילך. יש לך עוד את הסניקרס האלה?
איך היא יפה עליך! מאוד שונה מהסגנון הרגיל שלך, באינסטינקט הראשוני הייתי מציעה לקצר אותה קצת, אבל במחשבה שניה אני דוקא אוהבת את האורך הזה עליך, הוא לא "רגיל" בשבילך. יש לך עוד את הסניקרס האלה?
H Happy Goth New member 3/7/17 #9 חיחיחיחי נראה לך?! הרי חרשתי עליהם כמה חודשים טובים, התפוררו לגמרי לפני שנתיים בערך
S shmickey New member 3/7/17 #5 מה לעזאזאל חשבתי לעצמי כשלבשתי היום ג'ינס? בתמונה - שתי פושטקיות שלא אמורות בכלל לעלות על הספה.
H Happy Goth New member 3/7/17 #10 כן...באמת לא חשבת ממש עד הסוף מסכנה שלייייי, תגבירי את המזגן את לא יודעת שככל שאומרים להם לא הם מתנגדים יותר ועושים דווקא
כן...באמת לא חשבת ממש עד הסוף מסכנה שלייייי, תגבירי את המזגן את לא יודעת שככל שאומרים להם לא הם מתנגדים יותר ועושים דווקא