שבוע TOPIC
חדש ! 7/2/16- 14/2/16

• פותח הנושא Shamy
  • פורסם בתאריך

Shamy

New member
שבוע TOPIC
חדש ! 7/2/16- 14/2/16

פה המקום לשרשר כתבות , יוטיובים , הערות אישיות וחברתיות שלאו דווקא קשורות לבינו לבינה.. תהנו תרגישו חופשי ואם יש דברים שהייתם יותר מעדיפים לקרוא עליהם או לקבל מידע כמו שרשור שירים , או שרשורים על דייטים וכאלה זה המקום לבקש..הכלל היחידי הוא רק להשתדל לשרשר נכון (כי לתקן זה לא תמיד אפשרי ופשוט)

Shamy

New member
יום א' -7.2.16

מישהו שפרסם שאלה ב- AskPeople שגררה כ"כ הרבה תגובות (קראתי אותה לא ממזמן בעצמי באתר) שהגיעה לYNET יחסים

בחור סטונדנט עני שהתחיל לצאת עם בחורה מגיע למצב של חובות כי לא נעים לו להגיד לבחורה. מה עליו לעשות? רוצים לקרוא את הכתבה? לחצו כאן לקריאה

מה דעתכם, מה עליו לעשות??

Shamy

New member
הודעה אישית לא קשורה

אז נכון מיום שישי -אני מאורסת לבן זוגי..יאי...

מה שאומר אל תזלזלו באתרי הכרויות -הכרנו באתר הכרויות חינמי (OKCUPID) אז גם להם יש הצלחות..פשוט לא להתייאש ! (עכשיו רק נשאר לרדת את ה5-6 קילו שצריך כדי להכנס לשמלת כלה חמודה
)

הטבעת לצערי מעט גדולה (נופלת מהאצבע המיועדת) ולכן תלקח להצרה

מקווה שאתם לא חושבים שאני שוויצרית מדי -חשבתי שבגלל שהפורום עוסק בינו לבינה אז צריך לעדכן דבר כזה..

sharpcookie

New member
המון המון המון מזל טוב!!!

איזה כיף לשמוע!!!!!
מאחלת לכם המון אושר, שמחה, בריאות, הצלחה ושתדעו רק נחת בדרככם המשותפת

Shamy

New member
אני לא חושבת שאהיה בריידזילה מסיבה פשוטה

אני מאמינה או לפחות רוצה שרק נלך להתחתן ברבנות ומבחינתי שלום על ישראל...הלוואי וגם את זה לא היו חייבים לעשות בארץ והיה אפשר להסתפק בנישואים אזרחיים.
&nbsp
אני לא רוצה אירוע , גם ככה אין לי כסף ואין לי חסכונות להוציא על זה אני מעדיפה לשמור ולחסוך לדירה..(איזה עצוב) שזה המצב בארץ. ושנית גם אין לי אף אחד להזמין...זה ייראה מגוחך לעשות "חתונה" רק לצד אחד ..

מזל טוב!
מאחל לכם הרבה שנים של אושר. ובכל נקודת זמן בעתיד שיהיה בה קשה, תזכרו את הימים האלו שהייתם מאושרים, וזה יתן לכם כח להתמודד עם כל מכשול.

Shamy

New member
שרשור יוטיוב יומי ! - סרטונים ושירים שבא לכם לשים לנו

שאהבתם , שקשורים לזוגיות או לא וסתם עושים כיף על הלב..שתפו אותנו

והיום - אם אנשים שרואים NETFLIX ו"נרגעים" היו כנים (לא לכולנו יש נטפליקס אבל הכי קרוב לזה -להזמין בן זוג לראות טלויזיה בבית ול"HANGOUT" על בירה או משהו כזה)

אותי זה הצחיק מאוד

Shamy

New member
יום ב' - מי מוכן לשבוע ?

לאור הארועים האחרונים למי שיודע ומי שפחות , מספר נשים האשימו את משה יבגי בהטרדות מיניות ואפילו חלקן הצהירו שפוטרו לאחר שהטריד אותן מינית ואלו לא נעטרו להטרדותיו אלו.

השחקן לא נתן את תגובתו לתקשורת עד היום (העורך דין של מישהו היה חולה??
) אבל פרסם אתמול תגובה לעיתונות.

מעוניינים לקרוא את תגובתו? בואו לקרוא...לחצו כאן למעבר לקריאת הכתבה

השחקן החליט לנצל את הבמה הניתנת לו עד הסוף ולפרסם הערה אדות ההאשמות במהלך סופה של פרימיירה של הצגה חדשה שלו.

מה דעתכם? הטריד ? לא הטריד? עשה נכון בתגובתו זו לתקשורת? ובכלל האם דעתכם על השחקן הכה מוכר השתנתה -לרעה? לטובה? לא זזה?..בואו לשתף אותנו כי חשוב לדבר על נושאים כאלה לטעמי

לדעתי האישית אני לא יודעת אם הטריד או לא , אבל לא נשמע לי מופרך הטענות (נאלץ לחכות ולראות איך זה יתפתח) , חבל לי שהוא בחר לפרסם את הידיעה על במה ולא בנפרד כדי לתת את הכבוד הראוי להאשמות מסוג זה ולא להתייחס לזה בביטול כאילו זה חלק מהיום יום שלו...זה אומר משהו על הבן אדם ובעיניי גם לא דבר חיובי במיוחד.
כאמור אלו דעותיי האישיות...

Shamy

New member
שרשור יוטיוב יומי - יום ב'

יש לכם סרטונים חמודים שאתם מעוניינים להעלאות לפה? שיר? מתיחה? סתם משהו שקשור לזוגיות? אולי סתם שיר שעשה לכם את היום...בואו לשתף פה בשביל זה הפינה קיימת!

אני מצרפת סרטון משעשע על חיי נישואין (סטרייטים מול גייז) - מראש אומרת ! סרטון פרודיה !! אין הכוונה להעליב מישהו או לפגוע במישהו זה נעשה ומתפרסם מטעם הומוריסטי בלבד...לי זה עשה חיוך על הבוקר

תהנו

נגד איבגי הוגשה תלונה במשטרה-זהו כל ההבדל

משה איבגי סופרסאר 8.2.16

לקול תשואות הקהל, ומחיאות כפייים סוערות, עלה לבמה משה איבגי
השבוע והצהיר שהוא "לא פגע באף אחת".
למרות שאישית אני סבור שיש שמוש מופרך ומוגזם במילה "הטרדה מינית" ניסיתי להעלות בדמיוני מה היה קורה שם באותה פרמיירה בת-א-לו היה זה משה קצב המוזמן כנשיא, או ינון מגל כח"כ, לדוגמא.
האם היו מקבלים מחיאות כפיים או שמא ברקיעות ברגליים?
מסתבר, שטוב להיות שמאלני בבועת ת-א.

Shamy

New member
יום ג' - פרח השכונות -לכבוד יום המשפחה

אז היום הוא יום המשפחה , חיפשתי כתבה שתתאים לאקטואליה היום לכבוד היום הזה אבל לא מצאתי , אז אני מביאה לכם כתבה מYNET יחסים על בחורה שמשפחתה היא עברה האפל ואותו היא "מסתירה". אז זה טוויסט בגישה לכבוד יום המשפחה

מעוניינים לקרוא את הכתבה? לחצו כאן לקריאת הכתבה

מה דעתכם? האם יש לכם מישהו במשפחה שמביך אתכם? האם קרה לכם שהביכו אתכם במשפחה? ומה דעתכם על הכתבה? בואו להדיין ולהשתתף

Shamy

New member
שרשור יוטיוב יומי - יום ג'

אז זה המקום לשים את כל סרטוני היוטיוב שתרצו להיום -טובים,רעים. שירים, קליפים או סרטונים נחמדים ...היום ברוח יום המשפחה נשים קליפים בהתאמה לנושא

אז אני מצרפת קליפ של באזפיד על -מאבקים שילד אמצעי מבין...היות ואני ילדה אמצעית מאוד התחברתי לקליפ הזה בהרבה מובנים כי חלקם הגדול קרה לי לפחות...אז תהנו וצרפו קליפים משלכם

Shamy

New member
יום ד' - כמעט ..סופ"ש

אז היום רביעי , לאלו מכם שלא עובדים בסופ"ש אז זה ממש אומר שהסופ"ש כמעט כמעט בפתח...לרב האנשים זה מעודד (למובטלים כמוני קצת פחות- בואו נקווה שאני אמצא עבודה ומהר)

אז היום אני מפרסמת וידיאו על "כשאת בחורה שמבזבזת יותר מדי כסף" -אני כזאת בעצמי לצערי אני עדיין לומדת לאזן את החשבון..בהצלחה שיהיה לנו !

אם יש לכם סרטונים שבא לכם לפרסם , שעושים לכם שמח , שירים , כל דבר שהוא אופטופיק ובא לכם לשתף אותנו..פה זה המקום!

למעבר לסרטון לחצו כאן , אם אתם מזדהים או לא חוו דעה על הסרטון

Shamy

New member
יום ד' - שרשור אקטואליה

אז היות וחיפשתי משהו שמתאים לבינו לבינה שנמצא באקטואליה היום אבל לא מצאתי כ"כ משהו ישירות לארועי היום שהוא טיפה חייכני

אי לכך ובהתאם לזאת אני מצרפת כתבה על.....ניתוחים פלסטיים!!!

אז מהו הניתוח הפלסטי הכי פופלרי אצל גברים? האם אף? האם שאיבת שומן?..האם שתלי שריר?

מעניין אתכם? ....בואו לקרוא...לחצו כאן לקריאת הכתבה

האם עברתם ניתוח פלסטי בעבר? אם כן איזה? נשמח לשמוע
האם אתם מכירים גבר או אישה שעברו ניתוח פלסטי? מה דעתכם על כך? ספרו לנו
ומה דעתכם בכלל על הטרנד של ניתוחים פלסטיים כיום והפופולריות המתגברת שלהם בחברה שלנו

Shamy

New member
יום חמישי - האח הידד זה הסופ"ש!!

אז יום המשפחה שלנו כבר עבר...אבל היות ואני תמיד מחפשת כתבות מעניינות להוסיף לכם , אז הנה כתבה על נושא שחילונים לא מודעים אליו יותר מדי. אני מדברת על העובדה שישנם גברים חרדים או דתיים לאומים וזרמים אחרים (אני לא מכירה הרבה , לא לאכול לי את הראש) הומואים שמתחתנים בכל זאת עם נשים..השאלה הנשאלת היא..מדוע?

נכון שיש את עניין הדת כנגד הומואים ולמרות זאת החברה שלנו עדיין מודרנית ..בכל זאת מדוע לבחור בזוגיות שהיא "סבל" עבור אותו גבר הומוסקסואל?..מעוניינים לקרוא על חוות דעת של פסיכולוגית בעניין? לחצו כאן לקריאת הכתבה

והיות ואנחנו בחמישי ולא אהיה כאן מחר , אז אני מוסיפה "כתבה" נוספת והיא כמובן שאלה נבחרת מAskPeople - והפעם , בחור בן 29 ששוקל להציב אולטימטום לחברתו מזה כמה שנים כי הסקס הלך והתמעט..מעונינים לקרוא מהו האולטימטום? לחצו כאן לקריאת השאלה - מה דעתכם על העניין? האם עליו להציב אולטימטום? או שמא יש לכם פתרונות טובים יותר להציע לו? בואו להדיין על כך בפורום

Shamy

New member
שרשור יוטיוב לסופ"ש

והיום נושא נפיץ - האם יחסים רחוקים (יחסים בשלט רחוק) עובדים? בואו לשמוע את הדעה של הגבר הזה ...לחצו כאן למעבר לסרטון. מה דעתכם? האם זה עובד? האם הוא צודק בדעתו? בואו להדיין על כך ..

יש לכם סרטונים נוספים לצרף לנו?..זה המקום !

למעלה