שבוע
טוב לכולנו, קראתי את כל התגובות שלכם שנתנו לי את הכוח הבוקר להגיד לבן זוגי (שממש לא רצה לקום להכנס לאוטו ולנסוע וראות את הילדה) קום וסע ותנסה להנות ולהוציא את הטוב שאפשר מהמפגש הזה. חזר אחרי שעה וחצי (הביקור היה צריך להיות 3 שעות) פרצופו סגול אדום מכעס וסיפר כך: הגיע בשעה היעודה ה
הייתה עדיין במיטה, בעלה הכניס אותו הכין קפה למכשפה. היא יצאה מחדר השינה אמרה בוקר טוב וישבה עם בעלה לשתות קפה בפינת האוכל. אחרי חצי שעה שהוא יושב בסלון בודד וגלמוד הוא שאל את ה
היכן הילדה? היא ענתה שבחדרה, ואז הוא שאל אם היא לא מתכוונת לצאת והיא ענתה: לא. הוא קם ורצה להכנס לחדרה של הילדה וגרושתו התנפלה עליו שבאיזה זכות הוא פולש לילדה לחדר, הילדה לא רוצה לראות אותך וזהו. קיפל זנב, נכנס לאוטו ונסע הבייתה. ועכשיו תגידו לי מה אני צריכה להגיד לו כשהוא שואל אותי מה הטעם בביקורים הללו, למה לו לטרוח ולשרוף את השבתות שלו?
טוב לכולנו, קראתי את כל התגובות שלכם שנתנו לי את הכוח הבוקר להגיד לבן זוגי (שממש לא רצה לקום להכנס לאוטו ולנסוע וראות את הילדה) קום וסע ותנסה להנות ולהוציא את הטוב שאפשר מהמפגש הזה. חזר אחרי שעה וחצי (הביקור היה צריך להיות 3 שעות) פרצופו סגול אדום מכעס וסיפר כך: הגיע בשעה היעודה ה