שבורה ומותשת...אך מוקפת אהבה...

broken child

New member
גמני אוהבת אותך,

ומאד מצטערת על אותו יום שטלפנת. אבל יכלתי לדבר איתך,למה נבהלת? אני יודעת שאני יכולה להיות ממש מפחידה לפעמים,בעיקר כשהם מתסכלים אותי...אני אוהבת אותך ומודה לך שאכפת לך...

ב ל

New member
לא נבהלתי

לא רציתי להעיק. תהיה חזקה ילדה ואני תמיד כאן אם את צריכה אוהבת אותך

לינורי...

אני יודעת שכרגע קשה.. אבל הם רוצים רק בטובתך. באמת.. אל תילחמי בהם.. תני להם לעזור לך. תני להם לעזור לך להילחם בה.. שמרי על עצמך לינורי.. אל תוותרי..

broken child

New member
אני על הרגליים...?

אני לא ממש יודעת.אני מפוחדת.אני כל כך חרדה... מרגישה שאני על סף שבירה טוטאלית. אני בדילמה איומה-מצד אחד אני רוצה לעזוב את המחלקה,אבל מה עם נשמתי? אני כל כך קשורה אליה,היא מדהימה והיא חדרה לליבי עמוק. אני יודעת מה קורה לי כשאני מרגישה שנוטשים אותי. אני לא רוצה להיות בחוסר אונים,להתפתל מגעגוע ולחבק את החולצה שלה ולבכות...אני גם ככה סובלת!אני זקוקה לה כל כך...כל כך. מה לעשות,אלהים??? הדרך אותי!שלח לי אור שיאיר את החשיכה האינסופית! אנא ממך... נתנו לי חופש עד יום ראשון. ואז תהיה לי שיחה עם המנהל מחלקה ועם אמא שלי. אכלתי עכשיו צהריים עם אחותי הגדולה ולא הקאתי.זה המון,לא? אני מרגישה נורא מבולבלת,עדיין שורפות לי העיניים ואני עייפה ומותשת. אני מודה לכם שאכפת לכם.אתם תמיד בליבי ומחשבותיי. מקווה לקצת שקט...מתפללת חזק. מחר אני נוסעת למחלקה לשיחה עם ענבלי שלי. ואז אני חוזרת הבייתה. אני אנסה להכנס לפורום ולעדכן,טוב? וטלטלונת,תרימי טלפון וגם את הדסי...אני זקוקה לכם. שלכם תמיד תמיד,עם כל הכאב, אני.

../images/Emo24.gif

מקווה שתנצלי את ימי החופש למנוחה, נראה לי שאת זקוקה לה... את מדברת על לעזוב. מהי החלופה? נראה לי שאת במשבר קשה שם אבל אולי זה מין משבר כזה שניתן ללמוד ממנו, לצמוח ממנו, להבריא קצת? לא יודעת. לא יודעת מספיק. אבל רוצה שיהיה לך שקט. מישהיא.

broken child

New member
החלופה הוא מקום שנקרא רטורנו

זהו מקום כמו קהילה טיפולית להתמכרויות. חברה נורא טובה שלי,גם כתבה כאן פעם ועברנו יחד המון בחיים-גם נמצאת שם. אני נורא מתלבטת. שם אני לא רוצה להשאר,קשה שם עד כדי חירפון טוטאלי. אבל אני מתוסכלת ומבולבלת... אני לא רוצה לאבד אותה,את המטפלת שלי. היא היחידה שיש לי בעולם הזה. היא המלאכית שלי...

AVIVITALMOG

New member
../images/Emo23.gif

broken child ילדה יקרה שלי זו לי הפעם הראשונה בפורום ואחת מההודעות הראשונות שקראתי היתה שלך. ילדה יקרה שלי כלכך התגעגעתי אליך,הרבה זמן שלא דיברתי איתך,אך תמיד חושבת עלייך ואוהבת אותך מאד מצטערת לשמוע שקשה לך עכשיו ולמרות שאת בטוחה שאין מי שאוהב אותך וחושב עליך אני יכולה להבטיח לך שאני תמיד חושבת ואוהבת!!!!

broken child

New member
אביבית שלי!!!

מה את עושה פה ילדה???! איזו הפתעה נעימה. וואו כמה שהתגעגעתי. אני מבטיחה לך שכשארגיש יותר טוב ארים טלפון ואפילו אבוא לבקר אותך. אני אוהבת אותך ילדה יפה.

AVIVITALMOG

New member
לינורי

ילדה מה קורה איתך עכשיו? איפה את? אתמול ניסיתי להתקשר אליך... יש לך ד"ש מהחבר'ה...

broken child

New member
ממי,

אני אצל אמא עכשיו. ועל איזה חברה את מדברת,מהמחלקה? טוב,לא חשוב. חיבוק ואהבה
לינור שלך

broken child

New member
החומה לא נשברה ואני ממש פגועה

ניסיתי להסביר את זה להמון אנשים,לאבא שלי ואמא שלי וגם למחלקה ועכשיו אני אסביר את זה גם לך פיור שלי... שני ההורים שלי היו נרקומנים.ואני אומרת היו כי שניהם הצליחו לצאת מזה כבר יותר מעשור.אני תמיד אומרת לאבא שלי ולאמא,שהם תמיד אומרים לי שמה שגרם להם להיגמל זה שההורים שלהם זרקו אותם ולא רצו לשמוע מהם.העיפו אותם לכלבים ואמרו להם שאין להם מקום אצלהם. אבל לא אצל כולם זה עובד. איתי,כמה שיותר קשים איתי,מעיפים אותי,פוגעים בי ומגרשים אותי-המחלה שלי מתעצמת.מהחרדות.מהתסכולים ומהפחדים.מההרגשה הזאת שאין אף אחד בעולם שרוצה אותי,אף אחד שמקבל אותי כמו שאני.אני כלום,אני חולה אני נרקומנית של אוכל ומכורה לאסלות.אני ילדה.זה מה שאף אחד לא מבין ,אני בסך הכל ילדה!אני כבר חיה 20 שנה,אבל אי אפשר לקרוא לזה חיים.אני כבר מתה 20 שנה.אני ילדה שבגיל 3 קרעו אותה מאמא שלה והילדה הזאת נותרה בוכייה ואבודה וכל לילה הייתי בוכה,כבר מגיל קטן.תמיד פחדתי.פחדתי מאבא פחדתי מהחיים פחדתי מהשפלות של ילדים ביסודי שקראו לי שמנה...תמיד סבלתי. אבל איתי לא זאת הדרך. מגרשים אותי?אני מתקפלת ושוקעת לתוך הבועה שלי ומחבקת מרוב פחד,חזק חזק את הבולמיה שפיור-מי אמר שאני לא סובלת ממנה?אני מעריצה אותה כי אני רוצה להעריץ משהו,רוצה שיהיה לי משהו שתמיד שם בשבילי. אז אם את חושבת שזאת הדרך איתי את תאבדי אותי בסוף.וזה ישבור אותי כי את כן חשובה לי. את פגעת בי נורא. אני יודעת שזה מכוונה טובה ואכפתיות אבל זה לא מקל מהכאב והצביטה שבלב.

Pure SilenCe

New member
וכל מה שכתבת...

זה מה שמניע אותי לא רק ללטף אותך,לנסות לחדור אליך בדלת אחרת. מאמי, אני אוהבת אותך. את יודעת את זה. את מרגישה את זה. לפעמים אני מרגישה שאני מאבדת את הכיוון בעצמי אליך. לו היית במקומי, איך היית מתמודדת עם הפחד הזה לחיים של מישהו יקר לך? חיבוק זה דבר ענק. ואת מוקפת אהבה. דווקא כשאת מוקפת בכזו אהבה אני מרשה לעצמי לנסות קצת אחרת. תראי מה יצא מכל זה.. את נותנת במה לא רק לבולימיה שלך, את מעיזה להלחם על הזכות שלך לחיות.. זו הייתה המטרה.. תכעסי עלי, תשנאי אותי, לא אכפת לי, כל זמן שאת יודעת שבאה אליך מתוך כאב ורצון לזעזע מתוך כוונה להכעיס אותך ולתת לרצון שלך לחיות לפרוץ החוצה. על זה תכעסי? מוכנה. ופה צנזרתי משפט ואלך למסרים איתך.

hero D

New member
לינור....

זה קצת באיחור אבל מקווה שתחזיקי מעמד.... הקטע עם הבובה מוכר לי. מטפלת שלי עשתה איתי תרגיל של דמיון מודרך "לראות" את הילדה שבי, השמחה והמאושרת, זו שאני לא עכשיו. ראיתי את עצמי בגיל 5 עם כל התלתלים שהיו לי כשנראתי כמו ניסים גרמה, חחח ראיתי את עצמי קופצת שם מקפצת כמו משוגעת. אני שמחה שאילונה שומרת עליך. אבל יותר מזה שהיא עוזרת לה, את גם צריכה לנסות לעזור לעצמך. תחשבי איזה קשה לה החוסר אונים הזה של לא לדעת איך לעזור לך ואני בטוחה שהיא מנסה ועוזרת לך. כן, מכירה את התחושה של 2 מפלצות בתוכך, השאלה איזו דמות מהן את מתחברת אליה יותר ולמה... ואת מי את רוצה להרוג ואת מי להציל.... עוד פעם אני יגיד לך, את בן אדם מדהים ואני לא אומרת את זה סתם. באותו יום במפגש פשוט הקסמת אותי עם האושר הזה שלך כביכול, השמחה שלמרות המצב את יושבת וקורנת ככה. וכן, אולי הכל היה הצגה אבל באותו יום את פשוט הדהמת אותי. ענת.

למעלה