שבורת לב

יובאל07

New member
שבורת לב

לאחר טיפול ivf שלישי
לאחר 2 הפלות (גרידה בשבוע 6, והפלה טבעית אחריה)
הפעם הכל הרגיש נכון, אני שלא סובלת מתופעות בהיריון פתאום חווה את כל התופעות - חזה נפוח, בחילות, טעם רע תמידי בפה, עייפות כרונית, ובטן נפוחה
בשבוע 6+6 מגיעים לרופא לאולטרסאונד ראשון, דופק חזק וברור,
שואלת ומוודא עם הרופא שבאמת הכל בסדר -תפסיקי להיות פאסימית עונה לי ואני בוכה מהתרגשות.
חוזרת היום שבוע 8+6 על המסך תמונה יפייפיה- עובר ברור בתוך שק מתאים לשבוע 8+5 אבל...... לא אמורים לראות דופק ?- שואלת
זה בדיוק מה שאני מחפש...... אך... אין דופק.
זה ממש טרי, יום יומיים מאז שהדופק הפסיק אומר הרופא.
ואני, מנסה בקור רוח לקום מהכיסא ולאסוף את עצמי.
כל כך רצינו, כל כך קיווינו שהפעם הקטן יחזיק מעמד.... וזה לא קרה.
שבורה וכואבת, מנסה לא לבכות אך הדמעות יורדות מעצמן ומציפות .
לא יודעת אם אוכל עוד להמשיך בטיפולים, כל פעם נשברת ומנסה לאחות את השברים.
יכול להיות שהפעם השברים לא ניתנים לאיחוי.

סליחה על האורך,
תודה על האפשרות לפריקה

יקרה

אין מילים..
כאב לקרוא איתך את ההתרגשות הגדולה והשברון שבא אחרי. אין לי מילים, רק לעטוף אותך בחום
תרשי לעצמך להרגיש את כל מה שאת מרגישה. וזה הכל בסדר. וחכי עם היום הבא והמחר, אולי תשני את דעתך.
לילה שקט שיהיה

שירהד1

Member
מנהל
משתתפת בצערך על אובדני ההריון

אויש, ה"אין דופק" המקולל הזה. החיפושים האבודים אחריו. הקימה האוטומטית מהכיסא תוך ניסיון לארגן את ההלם הראשוני בראש. התקווה שאבדה. החלום ושברו. הכאב. הבכי.
הכל כל כך מוכר לי.
כתבת שאת מנסה לא לבכות, אבל שאת לא מצליחה. למה את מנסה לא לבכות? בכי הוא צורה מאוד לגיטימטית של הבעת רגשות. אין מה לעצור אותו.

לא כתבת אם יש לך ילד/ים בבית. בכל אופן, כעת זה לא הזמן לקבלת החלטות כבדות משקל. כעת זה הזמן קודם כל להחלמה פיזית, ולאחר מכן- להתחלת שיקום רגשי.

שולחת חיבוקי תנחומים וכוחות,

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

אליסקה

New member
השברים ניתנים לאיחוי

לבי איתך. גם שלושת ההריונות הראשונים שלי נגמרו בהפלות עקב הפסקת דופק או היעדרו בשבועות המוקדמים. אבל ההריון הרביעי היה תקין והסתיים בידיים מלאות.
מבינה מאוד את הייאוש, אבל אין דבר כזה להישבר. את צריכה לעבור פרוצדורה רפואית, ועכשיו האכזבה והתסכול קשים מאוד, אבל אחרי שהחלק הטכני יסתיים את תנגבי את הדמעות ותמשיכי לנסות, כי 99% שבסוף יגיע ההריון התקין, ואנחנו אמנם כבר נפלנו ב-1% של ההפלות החוזרות, אבל באמת רוב הסיכויים שיהיה בסדר, למרות שאת לא מאמינה לי. חזקי ואמצי, ההמתנה קשה.

צר לי כל כך על הדרך המתארכת ועל האובדנים המרובים

אני לא אנסה לעודד אותך שיהיה טוב ושמתישהו את תצליחי לחוות גם שמחה, כי כרגע את אמורה לכאוב ולבכות.
כרגע את נמצאת בעיצומו של אובדן. עוד אובדן בשק האובדנים שלך.

רציתי להציע לך לקחת הפסקה של חצי שנה, אבל אז ראיתי את הגיל בכרטיס שלך, ואם את אכן בת 38 אז כנראה שהפסקה של חצי שנה היא לא הדבר הכי נכון.
ובכל זאת גם בגיל 38 אפשר לקחת הפסקה של כמה חודשים.

בפן הפרקטי - אני ממליצה להתייעץ בפורום פוריות לגבי ההמשך, גם אם את נכנסת כרגע להפסקה כפויה או מרצון, ייתכן שיש בדיקות שכדאי לבצע כדי להגדיל את הסיכויים בפעם הבאה (אם תבחרי להמשיך).

עצובה איתך

יובאל07

New member
יקרות, תודה רבה על תמיכתכן המדהימה

הלוואי שכולנו נצא מהפורום הזה

למעלה