שבור,צריך עצה

kobil21

New member
שבור,צריך עצה

בן 22,שבוע אחרי פרידה...
אז כה אני והיא נפרדנו יחסית לא אחרי הרבה זמן,4 חודשים...
הקשר שלנו התחיל בצורה מדהימה,חודשיים ראשונים פשוט כיפים,שעות של הנאה אחד עם השני וטעם של עוד,באמת הרגשתי שהיא האחת.
לאחר התקופה הזאת באחד מן הימים,היא קראה בפלאפון שלי הודעות עם ידידה שלי,אחת שאין לי איתה כלום,אבל לא היה הכי נעים לקרוא אותם
(דיבור כמו "חיים שלי" וכאלה)מאותו יום היא לא היתה אותה אחת,נתחיל מזה שיום למחרת היא אמרה לי "ביי","אל תדבר איתי יותר".
תיקנתי את זה,ביקשתי ממנה הרבה סליחות על משהו שלא באמת עשיתי,רק בגלל שאהבתי אותה ולא רציתי לוותר עליה.
על הודעות טפשיות שלא היה להן כל משמעות,נפגע כל האמון ביננו.ניסיתי לתקן בכל דרך,אבל כנראה שמפה המשחק השתנה,פתאום כבר היא לא היתה צוחקת ממני,
פתאום היא היתה עייפה כשהיינו ביחד ופשוט כנראה הפסיקה לאהוב אותי,היו לנו הרבה שיחות אם להמשיך ביחד או לא ואני כבר התחלתי להתעייף מזה,ואמרתי לעצמי
שאם היא תרצה להפרד אני לא אלחם עליה יותר כי,היא זאת שמוותרת עלי...
אז באמת הקשר התקוע הזה הגיע לסיומו בטלפון,היא אמרה שהיא לא סגורה על עצמה ואני אמרתי לה שאם זה ככה אין צורך להמשיך,נפרדנו.
היא התקשרה אלי אחרי כמה ימים(לא יודע למה,אולי פתאום התקף געגוע) ובקושי עניתי לה,הייתי ממש קר אליה ובקושי התייחסתי,
היום אני התקשרתי אליה גם מתוך סקרנות לדעת מה היא רצתה ממני והיא היתה עייפה אז אמרתי לה שלא משנה שתלך לישון כבר.
אני רק אציין שלפניה היה לי עוד קשר שהסתיים אחרי 8 חודשים מסיבה דומה,אני מרגיש שאני יותר מדי טוב עם בנות ושכל קשר ייגמר לי ככה,אני כבר לא יודע מה יהיה.

אני לא יודע מה יהיה איתה,יש סיכוי לקשר כזה עוד לחזור ולהיות טוב,או שזה קשר שכבר לא יבריא?נמאס לי כבר להיות מאוכזב מאהבה...

סאטוריס

New member
תראה יש כאן דפוס

והדפוס מראה שאתה לא יודע להראות לבחורה שהיא האחת אצלך.
האם יש לך ידידה אחת שהורסת לך קשרים או כמה כאלה?
וכן - יש כזה דבר יותר מידי טוב עם בנות - אם אתה טוב לכולם חברה וידידות אז החברה לא יודעת שאתה אוהב אותה ונאמן לה.
תלמד לשים גבןולות לידידות שלך.
תדבר איתן בנימוס אבל לא בפלירטוט או נשמה ומאמי וכאלה - חיים שלי.
ועם החברה תדבר במילות אהבה ןתגיד לה שהיא האחת והן לא נחשבות אצלך בכלל.

לגבי החברה. נשבר אצלה האמון.
הבעיה שהיא חושבת שאתה בוגדן ופלרטטן .
האם אתה יכול לתקן את הרושם הזה?

אגב אם זו ידידה אחת ספציפית שהרסה לך את שני הקשרים - תבין שכדאי לך להפחית ב80-90 אחוז את רמת הקשר בינכם.שלא תהרוס לך עוד קשר..להפחית את התדירות של המפגשים, השיחות וההודעות איתה. וגם את רמת הכינויים החמים והאינטימיות.

kobil21

New member
סאטוריס כנס

לא נהרס לי קשר קודם בגלל ידידה,הכוונה שהוא נהרס כי הייתי טוב מדי כנראה.
אני אסביר,בהתחלת הקשרים שלי הם באמת מאוהבות בי מעל הגג,אבל אח"כ קורה משהו,המשחק משתנה
אני משתדל כל הזמן לשמור על הטוב שבקשר וכנראה שזה שאני עושה הכל שיהיה קשר טוב,זה הורס.
במילים אחרות מה אני צריך להתנהג כמו מניאק?

סאטוריס

New member
אני בת..

לפי הסיפור שלך היא קינאה בשטויות שלך ושל הידידה שלך.
זה לא ניראה שהיית טוב מידי
זה ניראה שהיית פלרטטן מידי.

מה קשור להיות מניאק?
נשמע לי שהיית מספיק מניאק...

Hermineh

New member
הרבה גברים מתבלבלים בין מניאק לבין אחד

שיודע לשם גבולות, שיש לו חיים מעבר למערכת היחסים ולא מסדר את כל חייו מסביב לבת הזוג שלו שיוצר מצב חונק. לא חונק ולא מוכן להחנק.
נשים בכלל לא אוהבות מניאקים. זו רק קלישאה דלה.
ובקשר למה שסיפרת, אני לא רואה בעייה אם יש ידידה ואתה מסמס לה חיים שלי. פשוט החברה הספציפית הזו לא אהבה את זה ויש אחרות שלא יפריע להן.
או שהעייפות מהקשר בכלל לא קשור וזה היה קורה בכל מקרה, רק ה-"חיים שלי" זרז את התהליך.
היו לך רק שתי מערכות יחסים אז מה אתה נשבר? אני מאמינה שהגבר הממוצע עובר הרבה מערכות יחסים עד שמגיע לאחת שזה הדדי ומרגיש נכון.

שלום

היא לא אמורה לחטט לך בפלאפון. אמור לה שהיא חשובה לך ואתה אוהב אותה, ושהקשר עם הידידה ידידותי בלבד. אולי גם תגיד לה למה היא עצמה חשובה לך, מה הקשר ביניכם תורם לך ודברים כאלה.

kobil21

New member
הקטע הוא

שכבר אמרתי לה הכל,כמה שהיא חשובה לי ואני אוהב אותה.
ניסינו הכל(יותר נכון ניסיתי)אבל כאילו באמת האהבה כבתה,היא ראתה כמה שאני מנסה,אבל פשוט משהו נהרס
מאותו יום גם הרגשתי כאילו היא לוקחת אותי כמובן מאליו.
שבוע אחרי הפרידה היא שלחה לי הודעה ואמרה שהיא רצתה לדעת מה איתי ושהיא לא יכלה לעצור את עצמה.
אני מרגיש שהשתגעתי,אפשר להציל עוד את הקשר הזה?

כן

תפסיק להתנצל!

תגיד לבחורה שמספיק כבר עם אופרות הסבון, שאתה מבין שזה פגע בה, אבל אתה אוהב אותה ואתם מסוגלים להתגבר על העיניין הזה.

לא ברור לי מה הסיפור עם הידידה? זו מישהי שהיית איתה פעם? זו מישהי שרוצה אותך? האם מעבר ל"חיים שלי" יש באמת משהו שיכול להפריע?

לפעמים

אין מזל באהבה. רגשות משתנים. תן לזמן לעשות את שלו ואל תעיק עליה, אולי בעתיד יחזור העניין.

p0st

New member
אני מצטערת

כבר הייתה לך פרידה באותו נושא ומאותה הסיבה בדיוק, למה אתה שוב עושה את אותה הטעות? לא הגיע הזמן ללמוד?

יש לך 8 שנים

לזיין כל אחת עד שתפגוש באמת את "האחת" (אם יש כזה דבר בכלל)

קשר שנגמר בגלל אסמס זה קשר שלא היה שווה הרבה. תמשיך הלאה.

כמהאפשר

New member
אולי פשוט במקום לשחק משחקים(שניכם)

ולפחד להיפגע(כי נשמע שזה מה ששניכם עושים, כל אחד משחק משחקי אגו, עד שהשני יבוא ויראה שהוא מעוניין. כי כאשר אתם מרגישים שאיבדתם- אתם מייחלים שהשני עדיין אוהב. אבל כאשר השני עושה צעד לעברכם, אתם נסוגים ומתקשחים ונכנסים לאיזו עמדת כוחניות)
אז במקום זה, נסו להיות כנים רגע. עם עצמכם ואחד עם השני.
נסו לשבת, רגוע ולדבר.
להבין שכן, נפגעתם. שניכם.
ולמה. האם אתם מפחדים לאבד. האם אתם עדיין רוצים להיות שם.
מה אתם מרגישים. בלי משחקים.
האם אתם מוכנים להיות מחויבים. ולנסות.

"חיים שלי" או לא- זה לא מה שמגדיר מחויבות. אם אתה היית רוצה לבגוד, היית עושה את זה גם בלי החיים שלי. ככה אתה מתבטא וזה בסדר גמור, השאלה האם זה פוגע בה, האם אתה מסוגל לדבר אחרת ולהבין שזה פוגע בה ועד כמה, השאלה למה היא מרגישה כזה חוסר בטחון. האם אתה גם מפלרטט. האם רק אתה. האם הקשר היה כזה מושלם.
אל תחרבנו את הקשר על שטויות, אל תאבדו את זה סתם.

אחת או האחד- יש גם אחרי שבוע וגם בגיל 18, השאלה כמה נכונות והשקעה, כמה רצינות ואמת יש בקשר.

מילי1991

New member
זה גם תלוי

בכמה אתה מראה לבת הזוג באופן כללי, שאתה אוהב אותה וכ'ו..

למעלה