שבח והלל לבעלי המדהים ../images/Emo99.gifושאלה
לא רוצה לפגוע בבעל של אף אחת פה
אבל יש לי את הבעל ההכי הכי מדהים בעולם ואבא נפלא! כמו שאתן יודעות הוא בקבע ולכן יוצא מהבית סביב 6 בבוקר וחוזר סביב 23...אבל עכשיו הוא לקח חודש חופש להיות עם מתן והוא פשוט מדהים! רק הוא קם בלילה חוץ מהנקה או שתיים שלי (כל השאר כבר מבקבוק
), בבוקר כשמתן מתעורר סופית (היום זה היה בחמש...) הוא לוקח אותו מהחדר לסלון לשחק כדי שאני אשן, הוא מטייל איתו ומשחק איתו ומתן פשוט מאוהב בו. עכשיו הסתכלתי איך הוא מרדים אותו: הוא שם לו יד חמה ואוהבת על המצח והילד מחזיק לו את היד בשתי הידיים הקטנות שלו ומלטף תוך כדי הרדמות את היד של אבא...פחות מדקה והילד ישן שנת ישרים. אהה ובדיוק עכשיו הוא מכין לי ארוחת ערב מושקעת (אמר שייקח שעתיים וחצי עד שהאוכל מוכן) והוא נתן לי יום פינוק זוגי בספא לי ולחברה והוא אמר לי אתמול שעכשיו הוא מבין כמה זה קשה להיות לבד עם ילד בבית והוא מבקש סליחה על כל הפעמים בהן הוא חשב (והוא מעולם לא אמר!) שאני מתעצלת לעשות כלים או לסדר... הוא כבר לקח את הילד לאיקאה וקנה לו מיטה מדהימה כך שהילד ישן עכשיו במיטה משלו צמודה לשלנו ויש לנו הרבה יותר פרטיות, והיום קנה לו מדבקות מקסימות של פו הדב והדביק על החלון ליד שידת ההחתלה שיהיה לילד מעניין, וגם לקח את מתן לטויס אר אס כדי שמתן יבחר לעצמו מתנות (הילד בן 4.5 חודשים...) אני רוצה לתת לו מתנה על כל ההשקעה, האהבה והפינוק שמורעפים עלי ועל מתן...יש רעיונות?משהו רומאנטי או קורס מסוים לחודש הקרוב...
לא רוצה לפגוע בבעל של אף אחת פה