שבח והלל לבעלי המדהים
ושאלה

משוש30

New member
שבח והלל לבעלי המדהים ../images/Emo99.gifושאלה

לא רוצה לפגוע בבעל של אף אחת פה
אבל יש לי את הבעל ההכי הכי מדהים בעולם ואבא נפלא! כמו שאתן יודעות הוא בקבע ולכן יוצא מהבית סביב 6 בבוקר וחוזר סביב 23...אבל עכשיו הוא לקח חודש חופש להיות עם מתן והוא פשוט מדהים! רק הוא קם בלילה חוץ מהנקה או שתיים שלי (כל השאר כבר מבקבוק
), בבוקר כשמתן מתעורר סופית (היום זה היה בחמש...) הוא לוקח אותו מהחדר לסלון לשחק כדי שאני אשן, הוא מטייל איתו ומשחק איתו ומתן פשוט מאוהב בו. עכשיו הסתכלתי איך הוא מרדים אותו: הוא שם לו יד חמה ואוהבת על המצח והילד מחזיק לו את היד בשתי הידיים הקטנות שלו ומלטף תוך כדי הרדמות את היד של אבא...פחות מדקה והילד ישן שנת ישרים. אהה ובדיוק עכשיו הוא מכין לי ארוחת ערב מושקעת (אמר שייקח שעתיים וחצי עד שהאוכל מוכן) והוא נתן לי יום פינוק זוגי בספא לי ולחברה והוא אמר לי אתמול שעכשיו הוא מבין כמה זה קשה להיות לבד עם ילד בבית והוא מבקש סליחה על כל הפעמים בהן הוא חשב (והוא מעולם לא אמר!) שאני מתעצלת לעשות כלים או לסדר... הוא כבר לקח את הילד לאיקאה וקנה לו מיטה מדהימה כך שהילד ישן עכשיו במיטה משלו צמודה לשלנו ויש לנו הרבה יותר פרטיות, והיום קנה לו מדבקות מקסימות של פו הדב והדביק על החלון ליד שידת ההחתלה שיהיה לילד מעניין, וגם לקח את מתן לטויס אר אס כדי שמתן יבחר לעצמו מתנות (הילד בן 4.5 חודשים...) אני רוצה לתת לו מתנה על כל ההשקעה, האהבה והפינוק שמורעפים עלי ועל מתן...יש רעיונות?משהו רומאנטי או קורס מסוים לחודש הקרוב...

yaelia

New member
לא נותר לך אלא

להישען אחורה ולהנות
כיף לכם וכיף למתני שאבא שלו ככה איתו. נכון הכי כיף בעולם המבט המאוהב
שהקטנים האלה שולחים באבאים שלהם? אין על זה. (חוץ כמובן, מהמבט המאוהב שהם שולחים באמא שלהם
).

איזה ממיסססססססס

גם אני נמסה כשאחד הילדים נרדם על בעלי,או מחזיק לו את היד.... אין לי רעיון לפינוק.... מה שאני הייתי רוצה לעצמי,זה בייבי סיטר,ולצאת בזוג.

משוש30

New member
בשביל בייביסיטר יש לנו את אמא שלי

המקסימה! היא מוכנה לוותר על כל תוכנית כדי להישאר עם מתני. רצינו לקנות לה מתנה כאות תודה אבל היא אמרה שמתן הוא המתנה שלה והיא מאושרת מכל דקה איתו! אתמול לדוגמה היא שמרה עליו ואנחנו היינו בסרט (ללכת על המים-נחמד) נכון שאני פשוט מוקפת אנשים מקסימים?!

משוש30

New member
אף פעם...אני לא בטוחה שזה הקטע

שלו אבל אפשר לחשוב על זה. (בכל מקרה לא על קורס שעולה 1500$ אבל על קפיצת טנדם. אני עשיתי בזמנו בארה"ב והיה כיף חיים!).

ילדונט

New member
חבר של אחותי עשה בשבת

ובעלי לפני כמה שנים. הם מדווחים על חוויה שלא מהעולם הזה (טנדם).

עמית@

New member
תשמעי.. רוצה לחלוק בו?

האמת, גם הבעל שלי מהנהדרים שיש וזה מחמם את הלב לשמוע על בעלך, מתוק ומשקיע, אני בטוחה שגם לא ביום יום חסר המגע והקשר עם מתן..

אפרת12

New member
וואו../images/Emo70.gif אני מעריצה אותך שמצאת לך

כזה בעל... אין לי כרגע רעיון ל
, אבל הייתי חייבת להגיב, כי תיאור ההרדמה פשוט הרטיט בי נימים...

מתי נפתח הקורס?

משוש היקרה, מתי בעלך פותח קורס הדרכה לבעלים? אולי את משכפלת אותו ומעבירה? בעלי חושב שחופשת לידה היא חופשה. בפעם או פעמיים שנשאר עם עדי היה לו כיף וקל מאוד, אבל הוא לא רחץ בקבוקים, לא עשה כביסה תלה וקיפל, לא שיחק עם הילדה, שם לה בייבי מוצארט כל היום וכל פעם שבכתה דחף בקבוק. הייתי חולה ולא היתה לי ברירה. נו, בטח שהיה קל. אה, הוא גם לא קם בלילה.

מעיןבר

New member
נפלא ../images/Emo24.gif

טוב לשמוע שיש כאלה גברים
<אמרה מעין שיש לה גבר מדהים משל עצמה
>

עדי 5

New member
איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך

האושר שלך הגיע עד אלי,לחיפה. כיף לך וכיף למתן. שתמיד יהיה לך רק טוב ,חמודתי

odeia

New member
תהני, ממש בעל לתפארת ובהחלט זה מגיע

לך. אין לי רעיונות איך לפנק חזרה, אבל זה לא מה שאת עושה כל הזמן? תתרווחי לך ותהני מכל רגע. אפשר לגלות לך שאני מקנאה?

מצטרפת לשבח וההלל

עכשיו אני בונה פה מקדש מעט גם לכבודו (לכבודך כבר בניתי, כזכור, כשיצאתם לטיול עם מתן בן החודש).

משוש30

New member
תודה על התגובות החמות ../images/Emo13.gif

ולשאלותכם-לא אני לא מוסרת אותו ולא מתחלקת בו אבל אם הוא יחליט לעזוב את הצבא אני אדבר איתו על קורסים לבעלים/אבות... ובסוף קניתי לו מיני קורס בבישול בשר (ככה שנינו נהנים...)

dorlim

New member
הגעתי אחרי אבל עדיין כל הכבוד לבעל

ויופי של בחירה - קורס בישול, אגב איפה- בטעמים בי-ם? אני גם נתתי קורס בישול מתנה (לאבא אבל אמא עשתה כי לא הסתדר לו עם התאריכים
)

למעלה