שבט אלון קריית טבעון, איזה שבט....

שבט אלון קריית טבעון, איזה שבט....

עכשיו אני אצל סבתא שלי בטבעון אז הלכתי לי לבקר בשבט שם - שבט אלון. בחיים לא ראיתי כזה שבט מוזנח!!!! אלוהים.... אין תורן, אין רחבת ת"ס, אין מערום סנדות, הן מפוזרות בשטח, וגם מלא התחלות של מיבנים מפוזרים שם עם חבלים לידם, כל הציוד מחסן קערות, מגשים, גואשים, בדים, תיקי עזרה ראשונה - הכל זרוק בשבט... והמיבנה שלהם היה פתוח - כל חדרי הגדודים והמחסן והשכב"ג והכל מלא מלא ציוד יקר! שלא יתפלאו אם נעלמים להם מישם דברים... בקיצור שבט זעווה! אם השבט שלנו היה ניראה חצי מזה אז דבר ראשון לא היו נותנים לנו להעביר בו ימי פעילות ואני לא רוצה לחשוב אפילו מה המרכז היה עושה לנו - היה תולה אותנו, או יורה בנו או ביכלל מעיף את כל השכב"ג לעזאזל, ומה שהכי מפתיע זה שיש להם מלא מלא גביעים ממחנות קיץ וכל מיני תחרויות... איך שבט שנראה ככה יכול לזכות במשהו? אבל חייבים להגיד משהו טוב - מצאתי פלייר להפנינג פתיחת שנה שלהם - הם פשוט גאונים!!! הם ביקשו ממנהלי בתי-הספר לשחרר את כל הכיתות באותה שעה ואז אספו את כולם מבתי הספר ישר להפנינג, איזה חכמים!!! ואיזה תחנות היו להם שם: קעקועי חינה, חוטים בשיער, צביעת חולצות, שערות סבתא (בחינם!) איזה שבט מליונר!!! והדובדבן שבקצפת: בעיטת פנדלים לדודו אוואט שוער מכבי חיפה, ווואו! איזה ילד לא יבוא לזה? בטח באו להם איזה 2000 ילדים!!! ועוד משהו, חיטטתי קצת בארגזים עם בגדים ישנים ומצאתי תגים של דוד שלי מהמחנות קיץ והקורסים שלו, איזה שווה! עכשיו יש לי תגים של צפונבורי 84,85,86, טיול פתיחת קורס 86, קורס הדרכה, קורס ראשג"דים, איזה חאקי שווה הולך להיות לי
!!! נועה.

ואי!

בן דודה שלי גר בטבעון עכשיו הוא ג4ר לייד בנופית... זה איזה שעתיים נסיעה מאזור... אני הולך לישון סופשבוע הבא.. מחמישי עד שבת אני חושב... בכל מקרה אני חושב שאני לא יבוא לפעולה... שמת
שאנחנו קשורים בכל דבר? באותו ישוב קרובי משפחה שלנו גרים באותו מקום...איזה צירופי מקרים!

חחח....

יש לי הרגשה שהשדונית הסגולה שוב תצעק עליך על זה שאת גאה בזה שלקחת להם תגים (ולהגיד לך תאמת היא צודקת...) באמת שאני לא מבינה איך השבט יכול להרשות לעצמו ככה... אבל סתכלי ראית מה הם עשו בפתיחת שנה אז בטח יש להם טונה כסף שזה פשוט מסחרר אותם חכי שתהיה להם ירידה הם יהיו בהלם ויהיה להם קשה מאוד להתאקלם למצב החדש

מה???

לקחתי תגים למי? הפעם הכל חוקי!!! זה תגים של דוד שלי כמו שאמרתי, והוא הסכים (אני מקווה
) שאני אקח אותם! וזיו
!, תהנה בטיבעון, וביום שבת חג (שמחת תורה), ככה שלא תפסיד פעולה
! נועה.

שירקית

New member
שבט אלון....

אני בהנהגת צפון (שבט יבנאל) וחבל על הזמן כמה ששבט אלון עשירים... הם גם השבט הכי גדול בהנהגה....הם חשובים כאלה...:) אחד מהקומונרים שלנו הוא משם... אפילו יש להם טראנס משלהם...

אז איך הם מרשים לעצמם להיראות ככה?

את חייבת ללכת לשם לשבט! בחיים לא ראיתי כזה מקום מוזנח ומגעיל לא בטיחותי... והם גם לא ניראים שבט גדול במיוחד, יש להם מיבנה קטן, ובקושי יש להם סנדות ויש להם מחסן קטן ומבולגן... ואם הם כאלו עשירים שיעשו משהו עם איך שהשבט שלהם ניראה! עושים הפנינג שעולה ים כסף עם תחנות שוות, אבל אחרי ההפנינג הפעילויות עוברות לשבט, וכשחניך רואה שבט כזה לא ניראה לי שיש לא חשק לבוא לצופים... ועל הטראנס - גם אצלנו לשבטים הכי מליונרים יש שירים - למונוסון ולאופק רעות. נועה

יוווווווו גם לי יש משפחה בטבעון!!!

ובן דוד שלי היה בצופים!!!!!! קוראים לו עידן לרון. אולי ראית משהו?

למעלה