שבט נחשון עולה!!!! אז מה עם השבט שלכם? שלנו דיי קטן אבל אייכותי!!! (בסדר אילן?)
A anat113 New member 26/11/01 #1 שבט נחשון עולה!!!! אז מה עם השבט שלכם? שלנו דיי קטן אבל אייכותי!!! (בסדר אילן?)
א אילן - שכבג נחשון New member 26/11/01 #2 סבבה אני מאשר דרך אגב לא כל כך קטן השנה... בטח שאיכותי יותר מתמיד... נחשון אימפריה יום טוב!
ע עוגיפלצת... New member 26/11/01 #3 זה בגלל שאנחנו כאן!!!! כל הכבוד ענת! (אנחנו באותה שיכבה ...ט) אז נחשון עולה , נחשון עולה **נחשון הוא מעולה**
זה בגלל שאנחנו כאן!!!! כל הכבוד ענת! (אנחנו באותה שיכבה ...ט) אז נחשון עולה , נחשון עולה **נחשון הוא מעולה**
E einzuc New member 26/11/01 #4 ט´ שולט!!!../images/Emo80.gif ויש לי שאלה... למה כולם כאן מהנהגת מרכז, תל אביב ושרון? אין פה אף אחד מהנהגת דרום? עינת חמישיות או לא להיות!!!
ט´ שולט!!!../images/Emo80.gif ויש לי שאלה... למה כולם כאן מהנהגת מרכז, תל אביב ושרון? אין פה אף אחד מהנהגת דרום? עינת חמישיות או לא להיות!!!
S Sub Zero New member 26/11/01 #5 או לא להיות? חמישיות! עינת, תזמיני את תמר ולי לכאן, ואז יהיו... אני יודע מי את, ואת לא יודעת מי אני... Will the real Harry Shady please stand up?
או לא להיות? חמישיות! עינת, תזמיני את תמר ולי לכאן, ואז יהיו... אני יודע מי את, ואת לא יודעת מי אני... Will the real Harry Shady please stand up?
E einzuc New member 26/11/01 #6 אבל הם לא בצופים...../images/Emo80.gif אז לא הכי עוזר לי... ואתה בטוח מפורום הארי פוטר... ויש לי תחושה מי אתה... טוב אני הולכת לבדוק את החתימות של כולם... עינת אגב...איחלת לאורה מזל טוב?
אבל הם לא בצופים...../images/Emo80.gif אז לא הכי עוזר לי... ואתה בטוח מפורום הארי פוטר... ויש לי תחושה מי אתה... טוב אני הולכת לבדוק את החתימות של כולם... עינת אגב...איחלת לאורה מזל טוב?