שבט צופי "אייל" לוד על סף סגירה!

חופשי

New member
שבט צופי "אייל" לוד על סף סגירה!

לצערי הרב, שבט צופי "אייל" לוד, בו גדלו "וצפו" אלפי בני נוער במהלך השנים, עומד עתה בפני סכנת סגירה. עיריית לוד לא מעבירה לשבט תקציבים, "בגלל שאין", ולשבט אין אפילו כסף לאוטובוס לטיול פסח. כולי תקווה כי בסוף נתבדה!

uuppe

New member
חברי היקר

קודם כל אני רוצה לומר שצר לי מאד על השבט שלך ושנית אני מציע לך לעיין בדיון למעלה אשר מדבר על כספים בתנועת הצופים. ההודעה שלך היא בדיוק כוונתי בויכוח. שבטים בתנועה נסגרים או לא מתפקדים באופן סדיר בגלל בעיות כספיות... מי נפגע מכל העסק בסופו של דבר? העתיד שלנו!

וואי עצוב לי לישמוע!

זה באמת לא נעים..ובאמת צר לי לישמוע את זה ,וכל מה שנישאר לי ובכלל לנו,זה לקוות שבאמת העיריה תיתמוך בכם. לפי דעתי אתם יכולים להיתלונן או אפילו לעשות הפגנות וכאלה דברים,אי אפשר לדעת,זה אולי יעזור! אבישג! אגב-אייל מהנהגת מרכז נכון?

שמעתם פעם על לנקוט עמדה

תחתימו אמנות, למען השם! תחלקו פליירים, תחתימו את דעת הציבור, תעשו משהו. אם זה לא עובד תנסו להגיע לזילכה ולנסות להשיג סבסוד זמני משבט/הנהגה אחרת. אם תכנעו כל כך מהר אז תדעו שזה אומר שאתם שוכחים את כל מה שהצופים לימדו אתכם עד עכשיו. אם אתם כבר אחרי התהליך של לנסות לשנות דברים, ובאמת ניסיתם מכל הלב, אז צר לי עד מאוד, על מה שקורה לצופים, ועל השבט שלכם. מי יתן וימים טובים יבואו.

למעלה