שבט שורק אימפריה!!!!!!

faith2

New member
אולי תספר לנו קצת...

על השבט
, עדיין חניכים יכולים להצטרף?...ימים ושעות הפעילות....
....הכל למען קידון השבט!!
כמה מילים שלי על השבט....טוב אני עזבתי את השבט לפני שנתיים, ועזבתי בגלל שטות טיפשית!.....אז רק שתדעו שאין כמו שבט השורק...יש לנו את המדריכים הכי כלייייים שיש!!..... אגב!...יש גם אתר לשבט!!!...מופיע בטאג ליין....

faith2

New member
אמירו´שששש....

כנראה לא ראית את ההודעה....אבל תגובתך?

D S L

New member
דווקא כן ראיתי....

אבל כל מי שרוצה לדעת פרטים על שבט שורק מוזמן כל יום שלישי ושבת בשעה 16:30 לשבט שורק שנמצא ליד בית ספר עדיהו ברחוב ביאליק

man15

New member
שמעתי נשאר להם ...

50 חניכים מתוך 200 בתחילת השנה ... כל הצופים מתחבאים כן כל הצופים מתחבאים !!!

faith2

New member
ת´אמת אני לא ממש זוכרת...

אבל עצם העובדה שעזבתי היה מעשה טיפשי.... רגע תנו לי להזכר.....אמממ...אמממ.............אה כן!!....בתקופה שלי (היינו בכיתה ט´)....היו לנו אחלה מדריכים....מי הם היו אמיר?...ברקי ואסף? חחח הם היו אחלה......אבל היו פעולות שהיינו באים סתם ולא עושים כלום...למרות שהיה כיף להשתולל בשבט....(רגע שניה חוזרת לעזיבה)....חח...קיצור הייתי מאוהבת באחד שהיה בשיכבה שלנו, ואחד היה מדריך....ושהם עזבו אני עזבתי....חשבתי שאין לי מה לעשות שם יותר....אחח הייתי ילדה מפגרת.....קיצר!...השנה יש לנו רק חתיכים בשבט....אז בנות...אני פונה אליכן אם את רוצות חבר חכם, חמוד ומהמם....רוצו לשבט שורק
..... וכל התגובה הזאת הייתה אמורה להיות בקשר לעזיבה שלי....מסקנה....עזבתי סתם את השבט

D S L

New member
תודה על כל המחמאות על השבט.....

ואביחי.... זה לא סוד שמתוך 180 יש לנו כרגע 50 כי הרבה מתוך אלה שפרשו הם שומרי שבת שלא יכולים להגיע בשבתות אז החליטו לפרוש ולשאר יש עיסוקים אחרים... אבל עדיין עדיף 50 חניכים מאשר 0 חניכים שזה מה שיש לכם!!! שורק אימפריה!!!!

man15

New member
אחי קבל תיקון 20 חניכים לקן בית שמש

כן כן אני שמח לבשר שמשנה שעברה שהתחלנו עם חמישה חניכים. אנחנו כיום עומדים על מספר של כ-20 חניכים כולכם מוזמנים להצטרף ... גם יא´ יב´ וז´ (אנו אומר את השכבות האלו כי לשכבות הללו אין יום פעילות קבוע)

למעלה