שביזות במזכירות

iftach17

New member
שביזות במזכירות

ביום שישי הבא עלינו לטובה תתקיים המזכירות. לכל אלו מכם שבאים פעם ראשונה למזכירות ואפילו לאלו שזו יותר מפעם ראשונה - שמתי לב לדבר לא כל כך חיובי שקורה בכל מזכירות (לפחות באלו שהשתתפתי בהן) באופן שיטתי:
נשיאות חניכים כותבת מערכי פעולות.
הפעולות מועברות במזכירות.
מתקיימת הצבעה על הצעות שונות שאותן הנשיאות הכינה מראש. בינתיים הכל בסדר אבל..
נראה שהנוכחות של אנשים היא לא נוכחות משפיעה. מה זאת אומרת? כולם עוברים את הפעולות ומצביעים על דברים. אבל מה הבעייה? רוב האנשים שבאים למזכירות לא מודעים לעובדה שאפשר להעלות הצעות אחרות לועדה המתמדת, ששונות מנושא המזכירות. יש דבר בוער על הפרק? יש אפשרות להציע הצעה, לנאום ולהצביע עליה! אז במקום להיות "חיילי משחק" שנוכחותם סטטית, תחשבו על הדברים לפני, תחשבו על נושאים אותם אתם רוצים להעלות להצבעה, ובעיקר - תהיו אקטיבים. יפתח,קבוצת תמיכה, נצר סיונה.

הסבר!

כודם כל כדי שבכלל תוכלו לבוא למזכירות תשלמו!!!!!!!(תחפשו את הפלייר פה איפשהו). יש רשימה של הצעות ורעיונות שאנחנו הנשיאות כתבנו אחרי הרבה הרבה דיונים ואתם מקבלים אותם על דף ביחד עם כל מיני דברים שתקבלו שתגיעו לרביד. עכשיו בנוסף להצעות האלה שכבר קיימות ונכתבו ואתם מצביעים בעד או נגד - אתם יכולים לעלות הצעות כרצונכם שנראות לכם חשובות(הם נקראות הצעות דחופות - אם אני לא טועה)ושמה את יכולה לעלות כמעט כל דבר, למשל: אם את רוצה שהתנועה תיצבע את כל הרצפות של הקנים בצבע ורוד, את יכולה לעלות את זה שמה ואת צריכה לדבר בעד ההצעה שלך ואז יש מישהו נגד ההצעה שלך ... ואז מצביעים אליה! את באה נכון? כמה באים מעתלית?

gal21

New member
למה לא מפרסמים ת´הצעות מראש???

הי אייל זאת גל. אם באמת הצעותץ החלטה של נשיאות חניכים חשובות אולי כדאי שתפרסמו אותן כאן או באתר התנועתי שנוכל לקרוא ולבוא יותר מוכנים למזכירות עם תגובות נורמליות ומחשבות עמוקות יותר . ואם הם לא מפורסמות לפני אז אני דורשת הסבר למה לא.

אוקיי- וורוד זה צבע יפה!!!!

אני כבר שילמתי למזכירות, ונתתי את הפרטים לשאר החברים שלי אבל אני לא יושעת אם הם כבר שילמו.... באמת כדאי לפרסם את הצעות המזכירות, כי זה טוב לדעת מראש ולחשוב עליהם קצת.... אז נתראה שם (או בהפגנה ביום רביעי!!) לי

יש משהו במה שאתה אומר, אבל...

נציגי הקנים במזכירות הם לא חיילי משחק סטטים אלא אם הם בוחרים להיות כאלה (וגם בנושא זה תעסוק בעקיפין המזכירות) אבל בכלל בחיים הגישה היא נכונה אם משהו מפריע לכם תילחמו למענו ותעלו אותו לדיון בפורומים שונים בתנועה, אחלה, ואולי אפילו, תגיעו למועצות בקינים, במחוזות וגם לנשיאות (בלי אולי באמת, תגיעו) כי אם לא אז אתם מבטלים את דעתכם שלכם בחוסר האקטיביות שלכם, ומעבר לזה העניין שאייל העלה, כל מי שמגיע למזכירות יקבל שם את המידע שהוא צריך בשביל הדיון שיתנהל במזכירות, אין צורך לעסוק בזה כרגע, זה עלול להרוס משהו בדיון שיהיה ובכלל זה קצת ימאיס וייבש את הנושא, אני מציע שבפעולות ובעזריהן נעסוק לאחר המזכירות, מעבר לזה אני גם מניח שאחרי המזכירות פרוטוקוליה והחלטותיה יתפרסמו באתר לעיון כל חברי התנועה בפרט והעולם בכלל, לא יהיה ייעול של התהליך אם מישהו יעלה את הנספחים של הפעולות לפורום, אפילו תהיה איזושהי פגיעה בו, בכל מקרה שישי-שבת מזכירות מי שלא בא בן-זונה! (אלא אם הוא לא נציג, או שיש לו סיבה מוצדקת, נגיד סבתא שלו מתה, או משהו, אבל מי שמת לו הכלב זה לא נחשב) עם נציגות שיא! קטעים ודחקות ברביד, איזה כיף, וואי וואי, חשוב אחושרמוטה, וזהו. יובל פנתר כחול - הנשמה שלי (כמו בית"ר) (טוב קצת פחות)

דוגרי, לא !

יפתח תקשיב, נכון נשיאות כותבת פעולות, נכון פעולות עוברות במזכירות, ונכון חלק מההצבעות נעשות על הצעות של הנשיאות, אבל לא כל ההצבעות, יש כמה הצעות שנשיאות מציעה, אבל לפי מה שאני רואה החלק הארי של ההצעות בא בעקיפין מהנשיאות אם בכלל, הוא יבוא למעשה מכמעט כל ציר וציר שיהיה במזכירות. המזכירות היא לא אשרור החלטות של הנשיאות (ואם כן חלאות לא סיפרו מזה היתה לי הצעה מגניבה היא קשורה לחתול קני התנועה וצבע כחול), אלא היא החלטת החלטות אמיתית.

למעלה