שביזות יום א´
אוף.... זה רק אני או שלימים שישי - שבת יש קצב אחר משאר ימי השבוע? כל יום א´ על הבוקר, אני חושבת מה עשינו בשבת, ובד"כ התשובה לא מספקת אותי.. ולא תגידו - יום ה´ יצאנו שנינו מוקדם מהעבודה, ב-19:00 כבר היינו בבית. אז מה היה לנו? הרבה ביחד, אם כי בביתנו הקט בעיקר. 1 ביקור של אחי הסטודנט המתוק סידורי יום ו´ טניס בשישי בבוקר מישפוחה בשבת (פעמיים - שני צדדים
) בוקר בירמיהו (ג´חנון..) עיתוני סופ"ש חברים בעיקר בטלפון בישולים ו...זהו הסופ"ש טס לי כמו שאף יום אחר לא... למה?!! היה לנו שיחה בעניין - מצד אחד שנינו מגיעים לסופ"ש הרוגים לגמרי ומשוועים למנוחה, מצד שני שנינו נורא רוצים להספיק כמה שיותר בילויים (אבל אז לא נחים ..) מה עושים? מתסכל שאנחנו עובדים כ"כ קשה, כדי לאפשר לעצמנו בילויים וכו´, אבל מרוב עבודה, כשכבר מגיע זמן מנוחה, הכוח נגמר... איך אצלכם?
אוף.... זה רק אני או שלימים שישי - שבת יש קצב אחר משאר ימי השבוע? כל יום א´ על הבוקר, אני חושבת מה עשינו בשבת, ובד"כ התשובה לא מספקת אותי.. ולא תגידו - יום ה´ יצאנו שנינו מוקדם מהעבודה, ב-19:00 כבר היינו בבית. אז מה היה לנו? הרבה ביחד, אם כי בביתנו הקט בעיקר. 1 ביקור של אחי הסטודנט המתוק סידורי יום ו´ טניס בשישי בבוקר מישפוחה בשבת (פעמיים - שני צדדים