שביזות יום א´

אמיקה

New member
שביזות יום א´

אוף.... זה רק אני או שלימים שישי - שבת יש קצב אחר משאר ימי השבוע? כל יום א´ על הבוקר, אני חושבת מה עשינו בשבת, ובד"כ התשובה לא מספקת אותי.. ולא תגידו - יום ה´ יצאנו שנינו מוקדם מהעבודה, ב-19:00 כבר היינו בבית. אז מה היה לנו? הרבה ביחד, אם כי בביתנו הקט בעיקר. 1 ביקור של אחי הסטודנט המתוק סידורי יום ו´ טניס בשישי בבוקר מישפוחה בשבת (פעמיים - שני צדדים
) בוקר בירמיהו (ג´חנון..) עיתוני סופ"ש חברים בעיקר בטלפון בישולים ו...זהו הסופ"ש טס לי כמו שאף יום אחר לא... למה?!! היה לנו שיחה בעניין - מצד אחד שנינו מגיעים לסופ"ש הרוגים לגמרי ומשוועים למנוחה, מצד שני שנינו נורא רוצים להספיק כמה שיותר בילויים (אבל אז לא נחים ..) מה עושים? מתסכל שאנחנו עובדים כ"כ קשה, כדי לאפשר לעצמנו בילויים וכו´, אבל מרוב עבודה, כשכבר מגיע זמן מנוחה, הכוח נגמר... איך אצלכם?

שירלי א

New member
שבת מנוחה... ../images/Emo98.gif

אנחנו בדר"כ מתכננים המון דברים לסופ"ש ובסופו של דבר כל השבת ישנים ורובצים בבית...
אין כוח לכלום, כל כך עייפים מכל השבוע וצריך להשלים שעות שינה. אני גם לומדת אז השבת מוקדשת גם ללימודים, אין ברירה
. לפעמים בכל זאת יש יוזמה ויוצאים קצת, אבל אנחנו ממש כמו זקנים כבר איזה 3 חודשים שלא ראינו סרט... ואנחנו גרים בת"א, לא חסר לאן לצאת!

אז מכיוון שאנחנו "דתיים לייט" אנחנו

לא נוסעים בשבת... וכך יש את כל השבת לנוח עם העיתונים והספרים הישנים........ ישנים אוכלים..... חברים באים אלינו.... כיף.....

ayush

New member
גם אנחנו בדר"כ ב../images/Emo82.gif

בד"כ השבת מוקדשת להשלמת שעות שינה ולהתכרבלות יחד.... ביום שישי יוצאים קצת לטייל ולספוג קצת שמש... אבל בשבת בד"כ בבית... לפעמים יוצאים קצת לבית קפה בבוקר אבל גם אם מתכננים כל מיני דברים- בד"כ הם לא יוצאים לפועל כי שנינו מעדיפים את הרוגע של השבת בבית.

Hadar p

New member
גם אצלנו זה ככה! הזמן טס ועף לו

סוף השבוע עוד לפני שאנחנו בכלל מבינים! לא מספיקים לנוח בשבת כי תמיד יש משהו...או שחברים באים אלינו או שאנחנו נוסעים להורים שלו... כל מיני דברים ושטויות ויומיים האלו עפים מתעופפים להם בלי שנחנו כמוש צריך!

יעלי2

New member
איזה סוף שבוע!

סוף השבוע שלנו התחיל מיום רביעי. ברביעי היינו בחתונה חמישי עבדנו ובערב הגענו הביתה ב 21:00 בשישי בצהרים היינו בברית בבין הכרמים עד 17:00 בערב יצאנו לחברים שעברו דירה בשבת התייצבנו בפארק הירקון לבוקר/ברנצ´ עם חברים (היה 10) בצהרים נחנו אחרי הצהרים קפצנו לחמים לקפה ועוגה משם המשכנו לניחום אבלים ומשם נסענו לחפש אריחי אמבטיה. אחר כך היינו שוב רעבים אז קפצנו ל"אלברט" ביהוד. חזרנו הביתה בשעה 24:00 עיפים אך מרוצים מההספק. נ.ב. בגלל זה לא הצלחתי לקום הבוקר מהמיטה ב 06:45

שוני3

New member
בוקר אור

הסופי שבוע פשוט רצים להם ועוברים כ"כ מהר, ביום שישי קיבלנו סוף סוף את האלבום תמונות שלנו מהחתונה אז בערב היינו אצל אמא שלי לארוחה וכמובן שגם האלבום היה איתנו. וביום שבת שבדרך כלל אני אוהבת לקרוא עיתונים, לראות סרט טוב בצהריים ולישון, הלכנו לארוחת צהריים אצל ההורים של בעלי וכשהם שמעו שהאלבום מוכן, רצו טלפונים לכל המשפחה שיגיעו עכשיו לראות את התמונות. אז ב- 12:00 בצהריים אנחנו כבר שם וב- 17:30 רק יצאנו הבייתה. בערב, חברה שלי שלא ראיתי יותר מחצי שנה (וגם פספסה את החתונה) הגיעה לביקור עד 23:00 ורק אז פתאום קלטנו כמה טוב שיש שקט בבית . אבל אחרי סוף שבוע כזה למי יש כוח לעשות משהו אז הלכנו לישון בערך ב- 24:00 וקמתי בשש בבוקר לעבודה ואני פשוט גמורה ואני מרגישה את העיניים שלי נעצמות וזה כל כך מבאס להתחיל את השבוע עם עייפות קשה. נראה לי שאני אלך לקנות לי קפה טוב, אולי זה יעיר אותי קצת. אני מקווה שלא הרדמתי אתכם עם סיפורי הסופ"ש שלי

אוסנת123

New member
למה סופשבוע עובר כל כך מהר???

אתמול בלילה הסתכלנו אחד על השני וניסינו להבין איך ברח לו סוף השבוע ולאן... האמת היא שדווקא היינו פרודוקטיביים - סיימנו את השפכטל למסגרת של הדלתות למזווה (מרתק...) קנינו עצים ואביזרים נלווים לפרגולה שבדרך והספקנו כבר לצבוע 2 שכבות של צבע - עוד אחת נשארה, נשתדל במהלך השבוע כדי שכבר שבוע הבא נוכל להתחיל בהרכבה. הכנתי עוגת תפוחים קלה ופשוטה שיצאה לא רעה בכלל ופסטה חביבה. ו... קיבלנו סלון חדש מההורים שלי - בהפתעה מוחלטת הם החליטו לקנות סלון חדש ואנחנו מקבלים את הישן שלהם שהוא בן 3 שנים בסך הכל (ממש חדש) - מעור בצבע ירוק. אמנם אני לא חסידה של עור אבל הוא חביב והרבה יותר מוצלח מהסלון שעומד אצלנו היום (סלון בד כחול שהוא כבר דהוי ומלוכלך וכמה שניסיתי לנקות זה לא עוזר...) ו... התחברנו לכבלים. אחרי 3 חודשים של צפייה בטלוויזיה עם אנטנה (ערוץ 1 ערוץ 2 וירדן...) נכנענו והתחברנו. לפחות הצלחנו לסחוט התקנה של 3 תקעים חינם. בקיצור - סופשבוע מאוד פרודוקטיבי, רק שעבר וטס נורא מהר והנה עוד פעם עבודה...

נופר30

New member
אצלנו סופי השבוע מתחלקים

בין סופי שבוע בבית ובטיולים אבל הם תמיד נגמרים מהר כי שלומי עובד בשישי בד"כ שישי שלנו בנוי מארוחת צהרים / או ערב אצל ההורים שלו ואני בד"כ אם אנחנו בארוחת ערב אצל ההורים שלו עושה יום כייף אם אמא שלי ונפגשת עם חברות שבת בד"כ אני מתעוררת מוקדם ושלומי מאוחר ואני קוראת עיתונים /ספרים /או עושה משהו עד שהוא מתעורר ואז אנחנו בבית או יוצאים לחברים השבת קמנו מוקדם יצאנו עם הכלבים ועם אחותו והילדם נסענו ליער אכלנו ארוחת בוקר טיילנו קצת וחזרנו הבייתה אחר כך באו חברים ואחותו ואכלנו יחד צהריים + נהנו לנו קצת וזהו נגמרה השבת

מאי26

New member
לאן עף הסופשבוע? זו תמיד שאלת

השאלות, ואתמול היינו אצל חברים וסיכמנו שבעצם השביזות הכי גדולה היא במוצ"ש ולא ביום ראשון בבוקר, כי במוצ"ש עוד מנסים למשוך בכוח את תחושת הסופשבוע, אבל בעצם זו כבר די רמאות... והפעם הסופשבוע עוד התקצר לי כי נאלצתי לעבוד ביום שישי (זו תורנות שיש לי בערך פעם בחודשיים) וגם קצת בשבת על דיון שהיה לי ליום ראשון. מעבר לזה היה דווקא נחמד, במיוחד ביום שבת כשהיינו אצל חברים והיתה שיחה מאוד כיפית, אבל בדרך כלל הסופשבוע טס, בין ביקורים אצל ההורים, לקצת להספיק לראות חברים, סידורים פה ושם (מנסים לעשות כמה שפחות בסופשבוע למרות שיום שישי הוא כמובן יום הסידורים המתבקש), עיתונים ו... כבר זה נגמר. זה כל כך קצר שאפילו לא בא לי לבזבז שעות מתוכו על דברים אחרים שגם ככה לא מגיעים אליהם באמצע השבוע כמו לסדר את הבית, לבשל משהו מסובך מדי או סתם "לבלות" שעה על מכשיר ההליכה, לטובת הדיאטה... אין מה לעשות,זה מה יש. מה שכן, הבנתי מחברים שיש להם ילדים, שלפחות להם אין שביזות יום א´, כי הסופשבוע כל כך אקטיבי בצורך להעסיק את הצאצא, עד שמחכים לחזור לעבודה ביום ראשון...

אלפית

New member
בלוז סוף השבוע ...

הנושא ממש במקום הפעם, מבחינתי אפילו יותר מתמיד! אחרי שבוע עבודה מתיש, גם מנטלית וגם פיזית = 55 שעות, זה יותר מדי למפונקת כמוני, ארחנו בשישי 10 מבוגרים + חמישה ילדים -- היה ה"תור" שלנו בסבב של החברים שהם במקור "שלו", ואין מה לעשות, אני לא ממש מתחברת לנשים של החבורה, שהן נשואות ממש לא טריות, והפער מורגש! אז שישי עבר בקניות, ושטיפת הבית לקראת (כי כמובן דווקא השבוע העוזרת הבריזה), ושבת עברה בפינוי ההריסות, ובכביסות ... בקפיצה להורי כדי לאכול (חוסך בלגנים), ומכיוון שלא נווטתי שיחת טלפון נכון, מצאנו את עצמינו בערב נוסעים לחברים, 40 דקות לכל כיוון ... אחרי שרצתי לקנות מתנה לפני. אבל היה שווה. יש להם בית חדש ומקסים! בקיצור: סופש"ע מעייף! ... זה האליבי שלי להתפרצות שלי מהיום בבוקר על בנזוגי האומלל, בטענה שהוא לא עושה מספיק בבית ויותר מדי נופל על כתפי ...

למעלה