שביזות

שביזות ../images/Emo10.gif

לא קיבלתי את הפלושיפ שאליו הגשתי מועמדות. ראיתי את התיאור של מקבלת הפלושיפ ו...וואלה, אין לי ולא היה לי סיכוי עליה. היא מגיעה מהאוניברסיטאות הטובות בארה"ב, התמחתה במקום הכי "נחשב" בתחום (ואחד מהכי "נוצצים" בעולם), מתמקדת בתחום נחשב וכו' וכו' וכו'. וזה לא ממש עוזר, ולא ממש מקל על הבעסה. זו תכנית נחשבת, עם המון כסף (יחסית) בצידה, וכשהגעתי לשלב הגמר שלה התחלתי (בשקט) לפתח ציפיות. בדיעבד, אולי זו היתה טעות, כי למרות מילות הנחמה והעידוד של המנחה, אני שבוזה קשות
(וסליחה שאני לא מגיבה לדיוני ועדת שוחט - קוראת, אבל כמעט אין לי זמן לנשום ובטח שלא להגיב).

../images/Emo24.gif ו- ../images/Emo88.gif

חיבוק כי וואלה, אני מבינה אותך ונורא באסה. פטיש כי - מה קרה לך? הנוצצת הזאת, אז מה אם היא זכתה במלגה הזאת? הגעת לגמר? התחרית מולה? זה אומר שאתן ראש-בראש. קחי את זה כאינדיקציה חיובית לרמה שלך, לאיכות שלך ולהבטחה שגלומה בך (ויש מלגות יוקרתיות שמי שמגיע לרשימת הפיינליסטים שלהן מקבל משהו מהאוני' שלו. למשל רוטשילד) הרמי ראש! תראי כמה את טובה! לא פחות מהנוצצת.

Unicorn98

New member
../images/Emo45.gifלא יכול לנסח טוב יותר מקיסרית ../images/Emo13.gif

מותר להתבאס, זה הדבר הכי טבעי בנסיבות האלה. אפשר רק להתרשם מהפייט שנתת לאותה "כוכבת". בפעם הבאה אולי תתקדמי עוד שלב אחד ודי בתהליך כזה
.

לגיטימי, קחי את הזמן לשביזות

ולאחר מכן, או תוך כדי, תחשבי איך להבא את משפרת את הרזומה שלך.

בדיוק מה שהקיסרית אמרה! ../images/Emo140.gif

לגמרי מבינה, לגמרי מסכימה, ולגמרי לגמרי מה שאמרה הקיסרית - הלו, הגעת לרשימת הפיינליסטים, התחרית מול אחת כזאת, זאת צריכה להיות כזאת טפיחה ענקית מבחינתך על השכם. לפעמים גם סגנית ראשונה היא בעלת מעמד לא פחות חשוב ומרגש מששל הזוכה.... מקווה שתתאוששי במהירות ותחזרי אלינו (וכן, אני מחכה בכיליון עיניים לראות מה עמדתך בעניין שוחט..)

תודה על העידוד, הייתי צריכה את זה

אבל איך אומר המשפט האינדיאני העתיק (או שהוא סתם פיקציה) -" אם כואב לך במקום אחד, קבל מכה במקום אחר ותשכח מהכאב המקורי". אז בערב הגיעה המכה מהמקום האחר, שהסיחה את דעתי מהשביזות, ועכשיו צריך לטפל בה (לא אסון, סתם משהו שממש לא מסתדר טוב בתכנית החומש). עכשיו אני בעיקר צריכה למצוא מקורות מימון לשנה הבאה
ולגבי שוחט - אני צריכה לקרוא עוד. מודה שעניין הדגש הטוטאלי על מדעי הטבע, ההנדסה והמדעים המדויקים, טלטל אותי מאד ואני צריכה להבין אותו עד תומו.

NorthernStar

New member
../images/Emo24.gif ו...

אני מבינה ללבך. למרות ההגיון של הקיסרית, בכל זאת, לא ממש מנחם גם להיות מועמדת סופית (אני קוראת עכשיו להנאתי אוטוביוגרפיה של שחקנית ידועה שבהחלט לא התנחמה בעובדה שהייתה מועמדת לפרס חשוב ולא זכתה בו, עד כמה שהעמידה פנים, ועוד שהco-star שלה זכה באותו ערב והיא הייתה אמורה לפרגן לו). בקיצור, זה רק אנושי להתבאס ואפילו לקנא במנצחת. אבל יבואו גם פלושיפס אחרים. כי הם תמיד באים.

../images/Emo24.gif

מאחלת לך שיהיו עוד הרבה הזדמנויות כאלו, שיסתיימו בקבלה, כך שתוכלי להסתכל אחורה על השביזות הנוכחית בקלות.

tulkin

New member
יש לפלושיפ הזה טלפון?

אם כן, אני פשוט אתקשר לשם ואסביר להם שהם עשו טעות, והכל יבוא על מקומו בשלום. מההיכרות הקצרה שלנו פה בפורומים נראה לי שזה מה שקרה. יותר ברצינות...נו טוב, כולם כבר אמרו את כל העצות הנכונות והטובות, אז אני אשאר בעיקר עם העידוד - מכל הדברים שאת מספרת על העבודה שלך וההישגים הלוואי עלי חצי מהחריצות והכשרון שלך. נראה לי שלא יעבור זמן רב ופלושיפ אחר, לא פחות חשוב, או אולי סוג אחר לגמרי של הזדמנות, יגיע גם אליך. בטוח שיש פלושיפים שמרכיבים בהם משקפי שמש כך שהם לא מסונוורים משמות, אלא מתרגשים ומעריכים תוכן של ממש. נראה לי במגרש הזה את מנצחת את כולם בידיים קשורות. אה... ואני מקווה שגם הדבר השני הסתדר או יסתדר.

../images/Emo13.gif

חייכת אותי. והדבר השני? לא הסתדר, אבל יסתדר. קצת דם, יזע ודמעות עוד לא הרגו אף אחד.

למעלה