שביזות

שביזות

אני בצבא כבר כמעט חצי שנה ואני נמצאת בקורס שרציתי להגיע אליו ואני עושה דברים שאני נהנית מהם בסה"כ במסגרת הקורס ישנם שתי תקופות סיפוחים של כחודש וחצי כל אחת אני כרגע נמצאת בתקופת הסיפוחים הראשונה (בתחילתה) המקום עצמו נחמד ויש גם אנשים נחמדים אבל מה מאז שהגעתי למקום רע לי פשוט רע לי גם לפני זה היה לי רע ואפילו המצב היה די גרוע אבל אף פעם לא הרגתי יאוש לגבי הצבא ולגבי הקורס אף פעם לא הרגשתי בושה בקורס ולא רציתי לחתום ויתור בתחילת הקורס היו לי מחשבות לחתום ויתור כי חשבתי שאני לא מתאימה ,בסוף לא חתמתי ובאמת הייתי "מאושרת" אם זה שלא חתמתי על ויתור ושהמשכתי למרות כל הבלאגנים וכל מה שהיה אבל מאז שהגעתי לבסיס בו אני נמצאת בסיפוחים התחלתי לחשוב שוב על לחתום ויתור ואולי אפילו להצטער שלא חתמתי ויתור בהתחלה אני פשוט מרגישה דכאון בלת מוסבר כזה שבחלקו גם נובע מהאנשים שנמצאים איתי. כמו שאמרתי בהתחלה האנשים נחמדים אבל...לא יודעת הם פשוט משביזים חלקם לא הכי מאושרים וגם די שבוזים והמקום אפילו שהוא נחמד נמצא באמצע שום מקום והכל ביחד וכל מה שהם אומרים ,גם כאלו בדרגות יותר גבוהות (סגן ,סג"מ...)וכל הבלאגנים שיש בחיים שלי כרגע בלי קשר לצבא וכל מהשהיה לפני פשוט נורא נורא שוחקים ומעייפים ואני לא יודעת מה לעשות ואיך להתמודד אם זה ואיך להסתדר עם זה אין לי שום רצון או חשק לעשות משהו במהלך היום בלילה אני כמעט ולא ישנה וגם שאני כן ישנה זאת לא ממש שינה טוב זאת שינה שמעייפת יותר ומלאת סיוטים ואניפשוט כבר לא יודעת מה לעשות אני באמת לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות אני מוקפת בהמון אנשים אבל אני לבד וכלכך רע לי פשוט רע לי!!!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
יקרה... ../images/Emo39.gif

נשמע שתקופה קשה עוברת עלייך... עם הצבא או בלי הצבא... תקופה שבה את לא מוצאת את עצמך לא יודעת מה את מרגישה מה את רוצה מה את אוהבת ובעיקר מרגישה "לא חשובה"...
בשביל זה אנחנו כאן, יקרה... כדי לתת אוזן קשבת כדי לחבק ולתמוך... כי תקופות קשות עוברות לפעמים על אנשים וצריך את המקום הזה שאפשר בו "לשפוך את הלב"... אז אנחנו איתך כאן... מבקשים שתשתפי אותנו... ומחבקים אותך

עייפות

New member
מבין בדיוק מה עובר עלייך

היי, אני מבין בדיוק מה עובר עלייך. גם אצלי זה ככה - הגעתי לאחד הקורסים הכי נחשקים בצה"ל, שעובר פעם בשנה ועוברים אותו בסביבות 4 אנשים בלבד (בשנה אחת), ואני הייתי אחד מהם. התפקיד היה "תפור" עליי וזה פשוט היה להפוך את אחד התחביבים הכי גדולים שלי לעבודה בצה"ל. האנשים היו סבבה, הקורס הארוך והמתיש היה סבבה, והראתי שיפור במהלך כל הקורס. בסוף סיימתי את הקורס והכל היה מושלם, לא היה מאושר ממני. מושלם? באותו זמן כן. כיום התפקיד אותו תפקיד, האנשים בדיוק אותם אנשים, אז למה לעזאזל ביקשתי כבר לעזוב? אני מרגיש חנוק, לא מתאים, זה משפיע לי על ההתנהגות בצבא ובבית ואני כבר לא יכול יותר. אני מרגיש בדיוק מה שאת מתארת. את לא לבד והבעיה שלך שייכת לעוד אנשים.. לפחות תתנחמי בזה. אין מה לעשות, זה קורה, ואפשר תמיד לעבור. תני את השנה ותשע שלך, לא משנה איפה, בכל מקום את תורמת איכשהוא לצבא אז תעבירי את השירות וזהו. שינוי יכול להיות דבר מאוד טוב!

העניין הוא...

היי תודה על התגובה אבל רציתי להגיב על כמה מהדברים קודם זה ממש לא מנחם אותי שיש עוד אנשים שמרגישים ככה בנוסף אני גם עושה כמעט 3 שנים צבא כי אני צריכה לחתום קבע מה גם שאני עדין לא סיימתי לגמרי את הקורס ויש לי עוד כמה קורסים לעבור ואני עדין רוצה לעבור אותם פשוט המקום שהגעתי אליו הוא כלכך מדבק בשביזות שלו ובדכאון שלו שאני באמת מוכנה לחשוב על לחתום ויתור רק כדי לברוח משם ואני לא יהיה מסוגלת לעבור שם עוד שבוע לא כרגע לא במצב הנוכחי שלי שגם מבחינת הצבא וגם מהבחינה האישית לא הכי טוב כרגע

עייפות

New member
זה קורס...

טוב נו, אל תשכחי שזה קורס ולקורסים יש נטייה להסתיים. אז זה מצב זמני.

מורני !

New member
חמודה

מצב רוח משפיעים על כל תחומי החיים ואם הבעיות האישיות שלך משפיעות על מצב הרוח שלך בנוסף לבעיות אחרות שמכבידות עלייך זה יכול לגרום לייאוש כללי ולכן אולי כדאי קודם כל להתעמק בבעיות האישיות ולהביא לפיתרונן. נכון אין תרופות קסם אבל קצת עבודה קשה ואולי עזרה מאנשים אחרים תעלה לך את המצב רוח אולי הדברים ייראו אחרת ויהיה לך את הכוח להמשיך את הקורס בצבא. לפי מה שאת כותבת את מיועדת לקבע.. חבל להרוס את זה בגלל שביזות מקורס שכאמור - הוא ייגמר. במיוחד שזה ניראה מדברייך שלא איכפת לך לעשות את הקבע וכן את הקורס. מה דעתך?

למעלה