שבילי אופניים ביער להב

IlanShacham

New member
שבילי אופניים ביער להב

שלום לכולם, ביער להב יש שלושה מסלולי אופניים מוסדרים ומשולטים. למישהו יש מפה של המסלולים, או מידע נוסף עליהם?

ido mazor

New member
אילן קראת את המחשבות שלי

ביום שני, בדרך לטיול מצוין ב"שביל הגמל האדום" מערד למצדה, עברתי עם האוטו בשולי יער להב וחשבתי על טיול באזור. בזמנו היה ארוע רכיבה של קק"ל באזור - אולי ליואב בהט יש מפה?

alonaski

New member
ודאי! א. יש מפת ניווט של האזור עם

פירוט מצויין של שבילי היער וב. בטוח יואב בהט מכיר מצויין את היער ושבילו!!!

Eyal Hershtik

New member
מחר אוכל לעזור לך ....

יש לי בבית כתבה שהיתה העתון על מסלולי האופניים ... אני מקווה שאמצע אותה . אייל

IlanShacham

New member
כבודו מתכוון לזה? ../images/Emo26.gif

כתבה אם כן, רציתי קצת יותר פרטים

Eyal Hershtik

New member
אכן כן , רק זכרתי שיש שם יותר

פרטים ... נו הזכרון והגיל זה לא מה שהיה פעם

maoz277

New member
יואב בהט מקק"ל יענה לכל השאלות

הוא רכז ענף האופניים בקק"ל. ניתן למצוא את הטל. שלו בפירסומים של גלגלים ביער. יש ביער להב גם שבינגלים משובחים ביותר. כמו כן נסה באתר של דודובייק יואב הוביל אותם בטיול מוצלח למדי.

IlanShacham

New member
תודה לכולם!

יצרתי קשר עם יואב בהט, שהפנה אותי לבחור בשם זוהר צפון, שדאג שאקבל מפה מתאימה (אמנם בפורמט אוטוקאד, אבל איכשהו הסתדרתי...
) ובאמת כל הכבוד לקק"ל על הנחמדות והרצון לעזור

yoffer

New member
השם../images/Emo35.gif בספק

התופעה - קיימת ראיתי במו עיני, סוף הדרך, כשאתפוס תמונה אפרסם כאן למרות שאי אפשר לרכב לשם...

קלוזו

New member
פריחת החלמוניות ביער להב ממש .. |פר

בימים אלו. עשיתי היום מסלול היער כפי שמומלץ באתר של רכסים והפריחה של החלמוניות מהממת והצטערתי שלא לקחתי מצלמה. השבילים ביער מסומנים הייטב לרכיבה באופניים אנחנו עשינו את המסלול המומלץ באתר של קבוצת רכסים - טיול של הקבוצה מ 10 בינואר 2003 בקובצי הטיולים באתר.יש מפה וקובץ GPS שמצ"ב כאן. המסלול מתחיל מהישוב להבים ואורכו 35 ק"מ וקושי בינוני.

למעלה